Menczer Tamás: Egyik kérdéskör a sorkatonaság, másik kérdéskör az atombomba + videó

Mi se atombombáról nem akarunk hallani, se katonák küldéséről – jelentette ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. 05. 18. 18:00
MENCZER Tamás
Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A sorkatonasággal kapcsolatban Markus Söder bajor miniszterelnök azt mondta, hogy kell egy mesterterv a sorkatonaság visszaállítására Németországban. Egy. Kettő, Manfred Weber néppárti és háborúpárti elnök pedig már az európai dimenziókról beszélt. Hogy lehet ez összeurópai dimenzióban” – emlékeztetett Menczer Tamás a Hír TV műsorában. 

Megjegyezte, hogy ha ehhez hozzátesszük, hogy Macron elnök és Joe Biden frakcióvezetője, tehát a demokraták Amerikában, már azt mondják, hogy ha az oroszok áttörik a frontot, akkor be kell menni katonával, „akkor összeáll a kép”:

Sorozás, kötelező sorkatonaság és katonák beküldése Ukrajnába.

Menczer Tamás szerint a másik kérdés az atombomba kérdése. 

Ugyan a francia elnök azt mondta, hogy ők 1500 kilométerre vannak, de mi meg itt vagyunk a szomszédban. Tehát, mi se atombombáról nem akarunk hallani, se katonák küldéséről, ezért mondjuk azt, hogy – ahogy ön felvezette – a 9-i választás tétje háború vagy béke, és csak a magyar emberek támogatásával tudjuk a békepárti pozíciónkat megőrizni

  – jelentette ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

 Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.