Mutatjuk, milyen Európát képzeltek el a migránspárti brüsszeliták + videó

Nemhogy enyhülne, hanem még nagyobb problémákat okoz a mértéktelen bevándorlás egész Európában. 2015 óta a brüsszeli döntéshozóknak nem sikerült megoldaniuk a problémát, sőt a helyzet odáig fajult, hogy már iszlám kalifátust követel magának muszlim szélsőségesek egy csoportja Németországban. Az Egyesült Királyságban pedig arról beszélgetnek a közösségi médiában, hogyan vegyék át a hatalmat.

2024. 05. 11. 18:26
Migránsok költöztek az utcákra néhány héttel a párizsi ötkarikás játékok előtt (Fotó: Anadolu via AFP/Luc Auffret)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tombolnak az erőszakos migránsok Európában

Naponta kerülnek fel újabb és újabb videók a közösségi oldalakra arról, hogyan őrjöngenek Európa nagyvárosaiban a migránsok, és milyen világot akarnak megteremteni az uniós tagállamban a brüsszeli bürokraták. Épp a minap számolt be lapunk arról, hogy Olaszországban is mindennaposak lettek az alábbihoz hasonló jelenetek a forgalmasabb csomópontoknál. Attól sem riadnak vissza, hogy életveszélyes sérülést okozzanak a járókelőknek, ha nem tetszik nekik valami.

Az Ursula von der Leyen által vezetett Európai Bizottság és a brüsszeli buborékban fényűzően élő politikusok egy olyan Európát álmodtak meg, ahol a migránsok akár az állatokat is megsüthetik az utcán.

Gyakran már otthon sincsenek biztonságban az emberek az illegális migránsok miatt, akiknek eszük ágában sincs beilleszkedni az európai kultúrába és átvenni az európai értékeket, életmódot.

Ursula von der Leyen és a Soros-hálózat többi tagja annyira el lehet foglalva a luxussal, hogy nem látogatnak el Brüsszel azon negyedeibe, ahová már a rendőrség sem mer bemenni – az alábbi videó pedig jól mutatja ennek okát.

Németországban is egyre kevesebb európait látni az utcákon.

Hollandiában az iszlamisták szinte mindennap utcai zavargást robbantanak ki, senkit és semmit sem kímélnek.

A fiatalok sincsenek biztonságban. Sok helyen nem tanácsos kerékpárral közlekedni, mert útközben megverik az embert és ellopják a biciklijét a migránsok.

Gyakran előfordul olyan is Nyugat-Európában, hogy egy étteremből vagy boltból fizetés nélkül távoznak a migránsok, mert tudják, hogy rettegnek tőlük a helyiek.

Az elmúlt években már nyilvánvalóvá vált, hogy az Európába érkező migránsok nagy része nem akar integrálódni, Brüsszel mégis arra kötelezné a tagállamokat, hogy fogadjanak be minél több illegális migránst. Annak ellenére is, hogy látható, párhuzamos társadalmak jönnek létre Európa nagyvárosaiban. A brüsszeli buborékban élő bürokraták néhány éve még hevesen tagadták, hogy meghatározott kvóták szerint szét akarják osztani az illegális bevándorlók tízezreit az uniós tagállamok között.

Ma már azonban nem is titkolják, hogy a Soros-terv részeként kötelező migránskvótákat határoznak meg önkényesen, a tagállamok állampolgárainak beleegyezése nélkül és akarata ellenére. Brüsszel még azt sem szégyelli, hogy aki megtagadja a migránsok befogadását, az súlyos fejpénzt kénytelen befizetni minden egyes elutasított illegális migráns után, erről lapunk ebben a cikkben számolt be részletesen.

 

Véres iszlamista terrortámadások

Hogy mekkora a baj Európában, arra már a világ minden táján felfigyeltek. Egyre több ország figyelmezteti az állampolgárait arra, hogy gondolják át, ha Nyugat-Európába terveznek utazni idén nyáron, ahol történetesen Németországban és Franciaországban is nemzetközi sportesemény zajlik majd. Előbbiben a labdarúgó Európa-bajnokságot rendezik meg, utóbbiban pedig az ötkarikás játékokat. 

Több mint tízszer annyian haltak meg terrorcselekmény következtében 2015-ben Európában, mint az azt megelőző három évben összesen. Az első nagy migránshullám kirobbanásának évében 150 embert öltek meg migránshátterű, iszlamista terroristák. A legvéresebb európai esetek iszlamista szervezetek félelemkeltő akciói voltak. 

A legtöbb életet követelő terrortámadás a párizsi merényletsorozat 2015. november 13-án, amelyben három helyszínen 130 ártatlan embert öltek meg marokkói migránsok. Ezenkívül több mint kétszázan sérültek meg a támadásban, közülük nyolcvanan súlyosan.

Néhány perccel a francia–német focimeccs kezdete után robbanást lehetett hallani a Stade de France D kapujánál. Nyolcvanezren voltak a stadionban, a Guardian beszámolója szerint közülük sokan azt hitték, tűzijátékot hallanak, ám hamarosan kiderült, hogy egy öngyilkos merénylő robbantotta fel magát. A terrorista be akart jutni a stadionba, de a bejáratnál a biztonsági őröknek gyanús lett, és nem engedték be. Ezért elhátrált a kaputól és felrobbantotta magát.

Öt perccel a Stade de France-nál történt robbanás után egy fekete Seat érkezett a belvárosban a Rue Alibert és a Rue Bichat sarkára. A kocsiból fegyveresek szálltak ki, agyonlőtték egy ott álló kocsi sofőrjét, aztán tüzet nyitottak előbb a Le Carillon nevű bárra, majd a Le Petit Cambodge nevű étteremre.

Mintegy tíz perccel az első után újabb robbanás történt a Stade de France-nál, ezúttal a H kapunál robbantotta fel magát egy öngyilkos merénylő. A stadionban ülő nézők és játékosok még ekkor sem tudtak semmit, de a szintén a stadionban lévő Francois Hollande elnököt és Frank-Walter Steinmeier német külügyminisztert kimenekítették.

A fekete Seat a fegyveresekkel a Rue Fontaine au Roi és a Rue Faubourg du Temple sarkára érkezett. Itt az egyik fekete ruhás terrorista

tüzet nyitott a La Bonne Biere nevű kávézóra és a La Casa Nostra nevű népszerű pizzéria teraszára.

Ugyanebben a percben három fegyveres érkezett egy fekete VW Polóval a Bataclan nevű klubhoz. A koncertterem tömve volt, 1500-an buliztak bent az Eagles of Death Metal amerikai zenekar koncertjén. 45 perce tartott ekkor a koncert. A fegyveresek közül ketten a főbejárathoz mentek, ahol fejbe lőtték a biztonsági őröket, majd bementek a klubba, és azonnal lövöldözni kezdtek.

Válogatás nélkül lőttek a tömegbe, közben többször újratöltötték a fegyvereiket. Később az utcán is tűzharc robbant ki a rendőrök és a terroristák között.

Egy koncertteremben lévő rádióriporter, Julien Pearce később azt mondta a CNN-nek, hogy a terroristák nagyon nyugodtnak és nagyon határozottnak tűntek.

Nem mozdultak. Csak álltak a koncertterem végében, és lőttek ránk. Mintha csak madarak lennénk. Vérfürdő volt.

A hatalmas pánikban volt, aki menekülni próbált. Az egyik biztonsági őr kinyitott egy vészkijáratot, hogy ott ki tudjanak menekülni az emberek, de

a harmadik terrorista ott várt, és tüzet nyitott a menekülőkre, majd csatlakozott a már bent lévő másik két merénylőhöz.

Abban az évben nem ez volt az első mészárlás, amelyet iszlamisták követtek el Franciaországban. Sokan élénken emlékeznek 2015. január 7-re, amikor a Said és Chérif Kouachi testvérpár tizenkét embert megölve és tizenegyet megsebesítve terrortámadást hajtott végre a francia szatirikus lap párizsi épületében. A szokásos szerda délelőtti szerkesztőségi megbeszélésre rontottak be a terroristák golyóálló mellényben és talpig fegyverben. Öt percig tartott a vérengzés.

Hatalmas felháborodás követte a 2015. december 31-ről 2016. január 1-jére virradó éjszakai kölni eseményeket, amikor több száz agresszív migráns férfi rontott rá a tömegben ünneplő nőkre és követett el ellenük szexuális és vagyon elleni bűncselekményeket. Az eset után kirívóan enyhe büntetések születtek, emiatt sokan elvesztették a német alkotmányos rendbe vetett bizalmukat, az erőszakot elszenvedett nőket pedig az Angela Merkel korábbi kancellárhoz köthető Willkommenskultur áldozatainak tartják.

2015. december 31-én, az év utolsó óráiban több mint ezer ünneplő ember gyűlt össze a kölni dóm és pályaudvar környékén. Köztük vegyültek el – írják a jelentések – az észak-afrikai és arab származásúnak tűnő, 15 és 35 év közötti férfiak részeg és agresszív csoportjai, amelyek körülvették, lerohanták a nőket. A beszámolók és a hivatalos jelentések szerint is tömeges mértékű szexuális zaklatások, fosztogatások, rablások kezdődtek.

Az áldozatok a kihallgatások során később úgy fogalmaztak: a férfiak mindenhol fogdosták őket, megpróbálták letépni a ruháikat, miközben a zsebükben is matattak.

A rendőrség ezen az estén csődöt mondott, nem tudták megakadályozni a nők elleni tömeges erőszakot.

2016. március 22-én két öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a brüsszeli Zaventem repülőtéren beszállásra várakozó utasok között. A reggeli csúcsforgalomban több százan álltak sorba a kapuknál, közülük tizenhatan a helyszínen meghaltak.

A belgiumi hatóságok azonnal elrendelték a legmagasabb fokú terrorkészültséget. A főváros utcáit ellepték a rendőrök és a katonák, amikor újabb bomba robbant. A merénylő egy forgalmas metróállomáson veszteglő szerelvény kocsijában hozta működésbe a táskájába rejtett pokolgépet. A detonációban 16 ember vesztette életét.

A két robbanás között alig másfél óra telt el, a támadás kitervelését és elkövetését az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára.

Máskor kamionnal gyilkoltak a iszlamisták. A nizzai merényletet 2016. július 14-én este hajtották végre, miközben a tengerparti sétányon körülbelül harmincezren nézték a nemzeti ünnepet lezáró tűzijátékot. A tunéziai származású, 31 éves Mohamed Lahouaiej-Bouhlel teherautóval belehajtott a tömegbe, és megpróbált minél több embert halálra gázolni. A merényletet az Iszlám Állam dzsihadista szervezet vállalta magára, de a nyomozás megállapította, hogy az elkövető nem állt kapcsolatban a terrorcsoporttal. Az elkövetővel a helyszínen végeztek a rendőrök. A 86 áldozat, akik között 12 gyerek is volt, 19 országból származott.

Egy évvel később, 2016 decemberében Németországban is súlyos következményei lettek az ellenőrizetlen illegális migrációnak. A merényletben 12 ember vesztette életét, és legalább százan megsérültek, amikor egy iszlamista férfi kamionnal hajtott a tömegbe. Az első áldozat a kamion lengyel sofőrje volt: őt a merénylő fejbe lőtte, majd a többtonnás járművel kezdett ámokfutásba. A vérengzést követően a támadó elmenekült: a német rendőrség napokig hiába kereste.

A támadásért az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta a felelősséget, és közzétett egy videót is a merénylőről: a felvételen a tunéziai Anis Amri volt látható, amint épp hűséget esküdött a terroristáknak.

2020-ban már Magyarország közvetlen szomszédságában, Ausztriában is terrortámadást követett el egy iszlamista. A város fő zsinagógájának közelében nyitott tüzet gépkarabélyból. A támadás utáni órákban megerősítették, hogy négy civil és az elkövető meghalt, valamint 22 ember megsebesült.

 

Az adófizetők tartják el a migránsokat

A Centre for Policy Studies (CPS) jelentése, amelynek társszerzője Robert Jenrick volt brit bevándorlási miniszter, megállapította, hogy a rekordszintű bevándorlás – annak ellenére, hogy a brexit után a külföldiek beáramlásának csökkentését ígérte a lakosságnak – nem járt gazdasági növekedéssel. 

A jelentés megállapította, hogy az elmúlt öt évben az Egyesült Királyságba nem uniós országokból érkezett nettó kétmillió bevándorlónak mindössze tizenöt százaléka érkezett az országba azzal a fő céllal, hogy dolgozzon. Hasonló számokat fedezhetünk fel Németországban és Franciaországban is, ahol inkább segélyekből élnek a migránsok, mintsem munkából.

Amellett, hogy az adófizetők nem részesülnek gazdasági előnyökben, a tömeges migrációnak költségei is vannak a külföldiekre fordított közszolgálati források és a folyamatosan növekvő kereslet miatt az ingatlanpiacon felszálló infláció formájában. A tömeges migráció szintén főszerepet játszott a lakbérek drágulásában: a becslések szerint 2022-ben átlagosan tíz százalékkal nőttek a lakbérek a migránsok beáramlása miatt.

A lakhatási költségek mesterséges felhajtásán túl a kormány tömeges migrációs programja a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatra is komoly terheket rótt: a háziorvosi rendelők száma 2011 és 2021 között csak négy százalékkal nőtt, annak ellenére, hogy az Egyesült Királyság lakossága 6,6 százalékkal nőtt, ami szintén főként a migrációnak köszönhető.

 

Európa meghódítása, az iszlám kalifátus bevezetése

Újabban a migránsok annyira felbátorodtak Európa-szerte, hogy az utcákon csordákba verődve azt követelik, hogy vezessék be az iszlám kalifátust Európában. Így történt ez Németországban is nemrég. Hamburgban ugyanis a Raheem Boateng vezette Muslim Interaktiv nevű csoport megmozdulásán – amelyen mintegy ezerkétszáz ember vett részt – követelték a szigorú iszlám törvények meghonosítását Németországban.

Az Egyesült Királyságban is egyre gyakrabban mondják ki nyíltan a migránsok, hogy el akarják foglalni az országot, végül a kontinenst. Suella Braverman volt brit belügyminiszter szerint az Egyesült Királyság elveszíti identitását, mert az iszlamisták és a szélsőségesek minden területen átveszik a hatalmat.

Az indiai származású Braverman, aki az Egyesült Királyságban született, a The Daily Telegraph című lapban arról írt, hogy Rishi Sunak brit miniszterelnök azért menesztette őt, mert felszólalt az iszlamisták ellen, de újra megtenné, mert attól tart, hogy az ország gettósodásba süllyed.

Az igazság az, hogy most iszlamisták, szélsőségesek és antiszemiták vannak hatalmon

– írta Braverman. Mint fogalmazott, „látjuk a befolyásukat az igazságszolgáltatásban, a jogi területen és az egyetemeken. És aztán eljöttek a parlamentbe is” – közölte, utalva a parlamentben történt eseményekre.

De nem csak a parlamenti kollégáimról van szó. Értékeinket és szabadságjogainkat mindenütt támadás éri... Nem iszlamofóbia szembeszállni az iszlamista fanatikusokkal; ez állampolgári kötelesség

– fogalmazott Braverman. A migránsok már a közösségi médiában is azt hirdetik, hogy harcolni kell az európai kultúra ellen Európában. A muszlim bevándorlók az Egyesült Királyságban dzsiháddal akarják megdönteni a brit kormányt, és egy kalifátust akarnak létrehozni a saría törvényével. Egyre gyakrabban mondják ki ezt a migránsok különböző közösségi oldalakon és műsorokban, mégsem tesznek semmit ellenük.

Vírusként terjed az antiszemitizmus

Az izraeli–palesztin háború kirobbanása óta nemcsak Gázában, hanem Európában is elszabadult a pokol. Az antiszemita migránsok véres zavargásai mindennapossá váltak Nyugat-Európában. Berlin egyik negyedében a minap iszlamisták Molotov-koktélt dobtak az egyik kerületi városháza épületére, majd a falra azt írták:

Ha Gáza ég, Berlin is égni fog

A németek joggal teszik fel a kérdést: ilyen Németországért politizál Ursula von der Leyen a hazája érdekében?

Egy nappal a berlini támadás előtt Hollandiában is elszabadult a pokol, miután egy aktivistatömeg megrohamozta az Amszterdami Egyetemet, és követelte, hogy szakítson meg minden kapcsolatot az izraeli intézményekkel. Az egyetemen jelentős károk keletkeztek, és a közösségi médiában elterjedtek azok a felvételek, amelyeken az aktivisták deszkákkal támadtak az emberekre.

Olaszországban sem jobb a helyzet, ahol hetek óta tüntetnek az erőszakos, Izrael-ellenes aktivisták és az iszlamista migránsok.

Borítókép: Migránsok költöztek az utcákra néhány héttel a párizsi ötkarikás játékok előtt  (Fotó: Anadolu via AFP/Luc Auffret)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.