Menczer Tamás: A nap végén mindenki hazatér, Magyar Péter is hazatért a baloldalra + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem a lájkverseny számít, korábban Jakab Péter is felsült, hiába volt erős a közösségi médiában.

Forrás: ATV2024. 04. 29. 16:34
MENCZER Tamás
Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter naponta elmondja, hogy milyen információi vannak a karmelitából és a miniszterelnökről, én viszont az előtte való, és az azt következő nap is ott vagyok a karmelitában – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV műsorában. Menczer Tamás megjegyezte: mindig mosolyog azon, hogy amit Varga Judit egykori férje állít, mert ezekből semmi nem igaz.

Arra a kérdésre, hogyan bújhatott meg éveken át a Fidesz soraiban egy baloldali politikus, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt válaszolta: a nap végén mindenki hazatér, Magyar Péter is hazatért a baloldalra. Menczer Tamás az egyik vitapartnere azon megjegyzésére, miszerint Magyar Péter Facebook-bejegyzésein több lájk van, mint az övén kommunikációs igazgatóként, azt reagálta: 

„Jakab Péter is azt gondolta, hogy aki lájkversenyt nyert, az választást nyer, aztán a baloldali előválasztáson a futottak még kategóriába se került be”.

Hozzátette: nem a lájkszámok a legfontosabbak, hanem az, hogy Magyar Péter egy háborúpárti, baloldali, külföldről irányított, finanszírozott politikus. – Már egyszer tönkretette az országot ez a brancs. Tudjuk jól. Háborúpártiak, baloldaliak, most is újra tönkretennék – húzta alá. 

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.