Deutsch Tamás helyretette Cseh Katalint + videó

A Momentum politikusa úgy akar a korrupció ellen harcolni, hogy családi vállalkozása több milliárd forintnyi uniós pénzt tett zsebre gyanús körülménynek között.

2024. 05. 16. 22:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, azzal próbálja megtartani EU-s mandátumát Cseh Katalin, hogy feketelistázná az oligarchákat. A Momentum európai parlamenti képviselőjének követelése helyénvaló is lenne, de annak fényében sokakból visszás érzéseket válthat ki, hogy követelése kizárólag az OLAF által feltárt ügyekre vonatkozik.

Deutsch Tamás nem is hagyta szó nélkül a baloldali képviselő kampánytémáját. A Fidesz a közösségi oldalára feltöltött videójában mutatta be, milyen választ adott parlamenti felszólalásában a baloldali képviselőnek.

Az a Cseh Katalin, aki jelen pillanatban majd ötmilliárd forint értékű korrupciós ügyben érintett, évek óta arról hadovál Brüsszelben, Strasbourgban meg Budapesten, hogy milyen mértékben küzd a korrupció ellen. Ez vérlázító dolog, ezzel számoljon el először Cseh Katalin!

– mutatott rá Deutsch Tamás.

A kormánypárti képviselő arra utalt, hogy a momentumos politikus családi vállalkozása és az azzal összejátszó cégek gyanús körülmények között jutottak több milliárd forintnyi uniós pénzhez. A botrány miatt több helyszínen is házkutatást tartott a közelmúltban a nyomozó hatóság. Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal költségvetési csalás gyanújával nyomoz, és az elmúlt években már két gyanúsítottat is kihallgattak.

 

Borítókép: Cseh Katalin (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.