Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezek lesznek az idei szezon fürdőruhatrendjei a strandokon

A modellek igazi változatosságot és stílusos újításokat ígérnek.

2024. 05. 13. 6:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2024-es nyári fürdőruha trendjei igazi változatosságot és stílusos újításokat ígérnek, ahol a merész színek, egyedi minták és fenntartható anyagok mellett az innovatív szabások is nagy szerepet kapnak. A LikeBalaton cikkében összefoglalja, milyen irányzatok határozzák meg a következő strandszezont.

 

Retró minták

A 60-as és 70-es évek ihlette vintage minták, mint a pöttyös, csíkos és geometrikus formák, valamint a virágmotívumok újra divatba jönnek, hangsúlyosan jelennek meg a strandokon.

 

Cut-out részletek

A bátrabb megjelenés érdekében a mély kivágások és hálós részletek is helyet kapnak a 2024-es kollekciókban. Ezek a stíluselemek nemcsak merészséget sugároznak, hanem a fürdőruhát is igazán egyedivé teszik, és kiemelik a test természetes vonalait.

Forrás: LikeBalaton

 

Magas derekú alsók

A magas derekú bikinialsók és egyrészes fürdőruhák visszatérnek a divatba, vintage hangulatot és kifinomultságot sugározva, miközben kiemelik a nőies alakot.

Forrás: LikeBalaton

 

Fenntartható anyagok

A környezettudatosság jegyében egyre több márka használ fenntartható és újrahasznosított anyagokat fürdőruháihoz. A regenerált nejlon vagy a tengeri műanyaghulladékból készült poliészter népszerű választások lesznek.

 

Mix and match

A nyár a kreativitásról és az egyéni stílusról szól. A különböző minták, színek és stílusok keverése és párosítása lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját, egyedi fürdőruha kombinációját.

Forrás: LikeBalaton

Borítókép: Illusztráció (Forrás: LikeBalaton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.