Hírzóna

Cikk kép: undefined

idezojelek

Brüsszeli demokrácia

Fő szabály-e még Európában a szabadság, és a korlátozás a kivétel? Vagy minden a feje tetejére állt az újbalos globalisták miatt ebben a kérdésben is?

Cikk kép: undefined

idezojelek

Beszédtechnika

Európai tempó egy örökké európaizó párt (DK) politikusától.

Cikk kép: undefined

idezojelek

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Dübörög a baloldali hazugsággyár.

Vélemény

Cikk kép: undefined

idezojelek

Gyurcsánynéék lyukas memóriája

Gyurcsány kormányzati terrorja idején nemhogy tiltakozni, tüntetni sem lehetett az utcán, de még beszélgetni sem.

Cikk kép: undefined

idezojelek

Az amerikai genderharcos újra lecsapott a Biden-adminisztrációra

A CPAC Hungary a konzervatívokat emlékezteti világszerte, hogy nincsenek egyedül az elborult ideológia erői elleni harcban.

Cikk kép: undefined

idezojelek

Német blitzkrieg a „helytelenül” szavazó Szlovákia ellen

Peter Pellegrini óvatosságra intett Ukrajna ész nélküli felfegyverzését illetően, illetve tárgyalásos megoldásra szólított fel.

Poszt-trauma

Cikk kép: undefined

idezojelek

Brüsszel, Hajdúnánás, 1980

A brüsszeli kommunista polgármester szerint nem tarthatnak konferenciát konzervatív és jobboldali („szélsőjobboldali”) politikusok.

Cikk kép: undefined

idezojelek

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

Elég volt!

Cikk kép: undefined

idezojelek

A szólásszabadság felkent papjai őrjöngve ünneplik az elnyomó brüsszeli kommunista diktatúrát

A brüsszeli kommunista kiáltvány, a Politico legalább tíz perccel korábban megírta, mint ahogy az megtörtént, hogy rendőrök törtek be a rendezvényre.

További programok

Épül a hazai ESG-ökoszisztéma

2024.04.18. Budapest - A hazai ESG-törvény kapcsán kiemelt cél a fokozatos bevezetés, hogy a kkv-knak legyen idejük felkészülni az új adatszolgáltatási kötelezettségre – mondta Túri Anikó, a Nemzetgazdasági Minisztérium közigazgatási államtitkára az MBH Makronóm Makroverzum konferencián. A szimpóziumon – amely a fenntarthatóságot és az ESG-t állította fókuszba – György László kormánybiztos hivatalosan is bemutatta a GDP-alapú gazdaságifejlettség-mérés pontosabb alternatíváját, a Harmonikus Növekedési Indexet. Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese kifejtette, hogy az ESG-törvény keretet ad a közös fenntarthatósági célok eléréséhez és elősegíti a zöld finanszírozás térnyerését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.