A Hír TV belföldi hírei

 • Részletes vallomást tett Tarsoly Csaba Quaestor-vezér

  2015. április 01., szerda 21:00

  A Hír TV belföldi hírei: A Hír TV információi szerint szerdán ismét kihallgatták a vasárnap óta előzetes letartóztatásban lévő Tarsoly Csabát. Úgy tudjuk, részletes vallomást tett a nyomozóknak.

 • Próbált menekülni a dzsipes, de hiába

  2015. április 01., szerda 20:29

  A Hír TV belföldi hírei: Erdőben fogtak el egy cigarettacsempészt a nyíregyházi rendőrök. A férfi megpróbált elmenekülni terepjárójával az intézkedő járőrök elől, de a 41-es főút napkori szakaszánál elkapták.

 • Opten: 3700-an aggódhatnak a munkájukért

  2015. április 01., szerda 20:02

  A Hír TV belföldi hírei: Zár alá vehetik a brókerbotrányban érintett cégek kapcsolt vállalkozásainak vagyonát is – közölte az Opten Kft.

 • Elindult a viharjelzés – már mobilra is kérhető

  2015. április 01., szerda 19:22

  A Hír TV belföldi hírei: Éjfél óta működik a viharjelzés a Balatonon, a Velencei-, a Tisza-, és a Fertő tavon. Az Országos Meteorológiai Szolgálat újdonságként idén már mobiltelefonon is kiadja a figyelmeztetést, ehhez mindössze egy alkalmazást kell letölteni az okostelefonokra.

 • Kikészítik a varjak a lakótelepieket?

  2015. április 01., szerda 19:08

  A Hír TV belföldi hírei: Aláírásgyűjtés indult Pécs legnagyobb lakótelepén, hogy az önkormányzat tegyen valamit a házak közé tömegével beköltözött varjak ellen.

 • Semmilyen munkát nem végezhetnek az M4-essel összefüggésben

  2015. április 01., szerda 18:52

  A Hír TV belföldi hírei: A Miniszterelnökség helyettes államtitkára megerősítette, hogy április végéig az M4-es autópályát építő cégek semmilyen munkát nem végezhetnek a beruházással összefüggésben.

 • Hatalmas szél, kidőlt fák – lecsapott hazánkra a hatalmas vihar

  2015. április 01., szerda 18:19

  A Hír TV belföldi hírei: Itthon a viharos szélben kidőlt fák és leszakadt faágak miatt riasztották az ország több pontján is a tűzoltókat. A legrosszabb helyzet kora délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alakult ki, ahol 90 kilométer per óránál erősebb széllökéseket is mértek.

 • Verekedés a VIII. kerületben, egy ember nem élte túl

  2015. április 01., szerda 17:53

  A Hír TV belföldi hírei: Kocsmai verekedésben halt meg egy férfi a fővárosi VIII. kerületben.

 • Kiemelt segítség a besorozott kárpátaljai magyaroknak

  2015. április 01., szerda 17:42

  A Hír TV belföldi hírei: Pénzzel, élelemmel és gyógyszerrel is segítik az ukrajnai konfliktusban érintett kárpátaljai magyar családokat.

 • Bővülhet a duális felsőoktatási területek köre

  2015. április 01., szerda 17:08

  A Hír TV belföldi hírei: A jövőben már a szociális ágazatba készülő diákok is jelentkezhetnének duális képzésre, így összesen 6 területen lenne lehetőség erre.

 • Szociális segélyezés: nagyobb az önkormányzatok mozgástere

  2

  2015. április 01., szerda 12:18

  A Hír TV belföldi hírei: Sokkal kevésbé van megkötve mostantól az önkormányzatok keze a szociális segélyezésben – jelentette ki Magyarország élőben című műsorunkban a Pest megyei kormánymegbízott. Tarnai Richárd szerint a helyhatóságoknak lehetősége van arra is, hogy több támogatást adjanak, mint korábban. Hozzátette: országos szinten is több mint 3 milliárd forinttal nagyobb az az összeg, amelyet a támogatásokra fordít a költségvetés.

 • A hiányzás miatt a szülő kerülhet bajba

  2015. április 01., szerda 11:19

  A Hír TV belföldi hírei: Szabálysértési eljárásra számíthatnak azok a szülők, akiknek gyermekei hiányoznak a délutáni foglalkozásokról – derült ki Rétvári Bence államtitkár Ikotity István LMP-s képviselőnek adott válaszából.

 • Magánnyomozók keresik Kepets Andrást

  2015. április 01., szerda 10:55

  A Hír TV belföldi hírei: Magánnyomozók keresik az Ulpius tulajdonosát – írja a Blikk.

 • Mikor fogynak el a kátyúk Magyarországon?

  2015. április 01., szerda 10:30

  A Hír TV belföldi hírei: A hazai utakon majdnem minden harmadik autót érhet kár kátyú miatt. A biztosító azonban nem köteles fizetni, ha a káreset olyan szakaszon történik, ahol tábla jelzi a kátyúveszélyt, illetve sebességkorlátozás van érvényben.

 • Több száz millió forintjuk szorulhatott be

  2015. április 01., szerda 08:08

  A Hír TV belföldi hírei: A külügyi tárcán kívül a Földművelésügyi Minisztérium egyik vállalata is kihelyezhetett egy brókercéghez pénzt – írja a Népszabadság.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – A Quaestor-ügy fordulatai
Magyarország élőben – A Quaestor-ügy fordulatai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb