A Hír TV belföldi hírei

 • 2006-os események: meghallgatták Lázárt

  2015. március 27., péntek 08:11

  A Hír TV belföldi hírei: Tanúként hallgatta meg a bíróság tegnap Lázár Jánost, a 2006-os rendőri vezetők ellen folyó perben – írja a Magyar Nemzet.

 • Már a Quaestor-ügy előtt utasítást adott Orbán

  2015. március 27., péntek 08:01

  A Hír TV belföldi hírei: Megszólalt a vészcsengő a fejekben a Buda-Cash bedőlése után – mondta szokásos rádióinterjújában a kormányfő.

 • Kapott meghívót a Jobbik, az MSZP visszatáncolt

  1

  2015. március 27., péntek 07:58

  A Hír TV belföldi hírei: A Jobbik is kapott meghívót a tegnap délutáni ellenzéki egyeztetésre, amelyet a Quaestor-ügyben tartottak. Volner János, a párt alelnöke Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: eredetileg Vona Gábort, a párt elnökét is meghívták, de az MSZP vezetője végül meggondolta magát, mondván: a Jobbik már nem ellenzéki párt.

 • Brókerbotrány: alapjogot sérthet a felelősségre vonás

  2015. március 27., péntek 07:45

  A Hír TV belföldi hírei: Alapjogot sérthet a brókercégek alkalmazottainak anyagi felelősségre vonása – Magyar György ügyvéd szerint. Egy kormánypárti törvénymódosító javaslat a bűncselekmény elkövetésében részt vevő cégvezetők, illetve cégtulajdonosok magánvagyonából kártalanítaná az átvert ügyfeleket.

 • Lukács nem tudja, hogy tartottak-e közpénzt brókercégekben

  1

  2015. március 27., péntek 07:33

  A Hír TV belföldi hírei: Bár nem tudja az MSZP alelnöke, hogy a szocialista kormányok alatt nem tartottak-e közpénzt brókercégekben, a párt a kormányfő lemondását követeli.

 • Rács mögött maradnak a Buda-Cash gyanúsítottjai

  2015. március 27., péntek 07:13

  A Hír TV belföldi hírei: Rács mögött marad a Buda-Cash ügy három gyanúsítottja. A másodfokon eljáró bíróság végzése szerint az elsőfokú döntés törvényes és okszerű volt a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendeléséről.

 • Elvitték a rendőrök Tarsoly Csabát

  2015. március 27., péntek 06:40

  A Hír TV belföldi hírei: Őrizetbe vették Tarsoly Csabát a Quaestor-üggyel összefüggésben. A befektető cég alapítójának budai villájában tegnap tartottak házkutatást, majd ismét kihallgatásra vitték.

 • Elítélték a diákjaival együtt ivó tanárt

  2015. március 26., csütörtök 22:00

  A Hír TV belföldi hírei: Felfüggesztett börtönre ítélték első fokon a kiskunhalasi református gimnázium egyik tanárát. Kiskorú veszélyeztetésének vádjában találták bűnösnek. Osztálykirándulásokon együtt ivott tanítványaival, és azt is elárulta nekik, hogy az osztályból melyik lányt vinné ágyba.

 • Lázár: A kormány nem akart rémhírt terjeszteni, ezért hallgatott

  4

  2015. március 26., csütörtök 21:33

  A Hír TV belföldi hírei: Lázár János kancelláriaminiszter visszautasította, hogy kormánytagok vagy kormánypárti politikusok is tehetnek a kisbefektetők megkárosításáról. Az ellenzék bizalmatlansági indítványt követel Orbántól.

 • Még nem tudni, hogy indul-e nyomozás Kulcsár Gergely ellen

  2015. március 26., csütörtök 20:25

  A Hír TV belföldi hírei: Ketten is feljelentették holokauszttagadásért a jobbikos Kulcsár Gergelyt. A Központi Nyomozó Főügyészség a beadványokat már elbírálta, de a hatóság nem árulta el, hogy indít-e eljárást. Közben a Gyurcsány-párt egy újabb antiszemita e-mailt hozott nyilvánosságra a radikális politikustól.

 • Letették a Bionikai Innovációs Központ alapkövét

  2015. március 26., csütörtök 18:50

  A Hír TV belföldi hírei: Minden igazi egyetemnek sajátos küldetése a kutatás – jelentette ki Erdő Péter bíboros a Bionikai Innovációs Központ alapkőletételén.

 • A járdára hajtva négy járókelőt ütött el az Erzsébet térnél

  2015. március 26., csütörtök 18:45

  A Hír TV belföldi hírei: Öt fiatal nőt gázolt el egy autós a fővárosi Erzsébet térnél.

 • Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen

  5

  2015. március 26., csütörtök 18:15

  A Hír TV belföldi hírei: A földtörvény miatt indít újabb kötelezettségszegési eljárást az Európai Bizottság Magyarország ellen. A magyar törvény korlátozza a külföldiek tulajdonszerzését, ezért versenytörvényeket sért.

 • Fizethet a jobbikos képviselő a holokauszttagadásért

  1

  2015. március 26., csütörtök 17:25

  A Hír TV belföldi hírei: Pénzbüntetésre ítéltek egy jobbikos önkormányzati képviselőt holokauszttagadásért. Ágoston Tibor tavaly januárban a radikális ellenzéki párt doni áldozatokról tartott megemlékezésén szándékos szóviccel élve – a vádirat szerint – a „hollókamu”, „hollókaszt” kifejezéseket használta.

 • 15 százalékos csökkenés jöhet a szakok számában

  2015. március 26., csütörtök 10:29

  A Hír TV belföldi hírei: 15 százalékkal csökkenhet a szakok száma a felsőoktatásban – írja a Magyar Nemzet, amely úgy tudja: ez is része a felsőoktatás átalakításának.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Vádak pró és kontra a brókerbotrányban
Magyarország élőben – Vádak pró és kontra a brókerbotrányban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb