A Hír TV belföldi hírei

 • Kövér: Pokornit nem az ártó szándék vezette

  6

  2014. december 20., szombat 21:06

  A Hír TV belföldi hírei: A házelnök a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában azt mondta, párttársa egy meglévő véleményt ismertetett.

 • Ha nem fogadják el az új törvényt, megkezdődhet a plázaépítés

  2014. december 20., szombat 19:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nincs akadálya annak, hogy bárki építhessen bevásárlóközpontot, ha nincs olyan új törvény, amely január 1-jén hatályba lép.

 • Ezer ételt osztanak ki naponta az Ökumenikusok

  2014. december 20., szombat 17:58

  A Hír TV belföldi hírei: Naponta ezer adag meleg ételt oszt szét az Ökumenikus Segélyszervezet hajléktalanoknak és rossz szociális körülmények között élő családoknak. A szervezet emellett adventi adományvonalat is indított, amelyen eddig csaknem 100 millió forint gyűlt össze. A melegétel-osztáson részt vett a volt köztársasági elnök felesége, Makray Katalin is, aki szaloncukrot osztott a rászorulóknak.

 • Rogán a bíróság előtt is megvédi az önkormányzatot

  2014. december 20., szombat 17:20

  A Hír TV belföldi hírei: A bíróság előtt is kész megvédeni a nyilvánvaló rágalmakkal szemben a korábban általa vezetett belvárosi önkormányzatot Rogán Antal.

 • Pintér Sándor: Többször is megpróbáltak lejáratni

  2014. december 20., szombat 16:01

  A Hír TV belföldi hírei: Pintér Sándor azonnali meghallgatását kezdeményezi a parlament illetékes bizottságaiban a Demokratikus Koalíció, miután a belügyminiszter a Magyar Nemzetnek azt mondta, külföldi szervezetek próbálták meg már többször is lejáratni.

 • Vasárnaptól nem évülnek el a fiatalkorúak elleni szexuális bűncselekmények

  2014. december 20., szombat 15:23

  A Hír TV belföldi hírei: Mostantól nem évülnek el a fiatalkorúak elleni szexuális bűncselekmények. A parlament által egyhangúlag jóváhagyott törvénymódosítás holnap lép életbe.

 • Karácsonyra elkészülnek Várdomb katolikus templomának felújításával

  2014. december 20., szombat 15:15

  A Hír TV belföldi hírei: Karácsonyra teljesen megújul Várdomb katolikus temploma. A Tolna megyei település barokk stílusú műemlék épületére pályázaton nyert 20 millió forintot a Pécsi Egyházmegye.

 • Az LMP kíváncsi: miért megy Szijjártó Oroszországba?

  3

  2014. december 20., szombat 15:10

  A Hír TV belföldi hírei: Szijjártó Péter jövő heti moszkvai tárgyalásának részleteire kíváncsi az LMP. Az ökopárt társelnöke ezért felszólítja a külügyi és külgazdasági minisztert, a nyilvánosság előtt számoljon be arról, hogy miről akar egyeztetni az orosz energetikai miniszterrel.

 • Nem kell fizetni Budapesten a parkolásért

  2014. december 20., szombat 14:52

  A Hír TV belföldi hírei: Ingyenes a parkolás Budapesten az ünnepek alatt. A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint december 23-ától, azaz kedd estétől január 5-én reggelig nem kell fizetni a parkolásért közterületen.

 • Megnyitották az Arad–Nagylak autópálya új szakaszát

  2014. december 20., szombat 13:00

  A Hír TV belföldi hírei: Átadták a forgalomnak az Arad–Nagylak autópálya 28 kilométeres szakaszát.

 • A szegedieket sarcolja a szocialista városvezetés

  6

  2014. december 20., szombat 12:55

  A Hír TV belföldi hírei: Több mint 10 százalékkal drágul a közösségi közlekedés Szegeden a kismamák, nyugdíjasok és tanulók számára. A szocialista városvezetés az önkormányzati forráselvonásokkal magyarázza a díjak emelését.

 • Balog Zoltán veszélyesnek tartja a Fidesz belháborúját

  8

  2014. december 20., szombat 10:05

  A Hír TV belföldi hírei: Veszélyes dolog és az már a végső helyzet, ha egy politikai közösség tagjai az egymás közti vitáikat a nyilvánosság elé viszik – mondta a Hír TV P8 című műsorában az emberi erőforrások minisztere.

 • Az Összefogás elnöke meghiúsíthatja a népszavazást

  1

  2014. december 20., szombat 10:00

  A Hír TV belföldi hírei: Meghiúsíthatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által tervezett népszavazást a volt monoki polgármester – írja a Népszabadság.

 • Tavasszal hozhatnak ítéletet a Budaházy-perben

  2014. december 20., szombat 08:20

  A Hír TV belföldi hírei: Tavasszal hozhat elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék Budaházy György és tizenhét társa ügyében – írja a Magyar Nemzet.

 • Uniós jogot sért Orbánék lépése?

  2014. december 20., szombat 08:15

  A Hír TV belföldi hírei: Részletes tájékoztatást kér az MKB ügyéről a magyar kormánytól az Európai Bizottság, hogy biztosítva legyen az uniós támogatásra vonatkozó szabályok betartása – tájékoztatta a Reuters hírügynökséget a testület budapesti képviselete.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb