A felújítások menthetik meg őket

BL
Forrás: MTI
2012. január 09., hétfő 12:47
Bács-Kiskun megyében 2011 első háromnegyed évében 329 lakásépítési engedélyt adtak ki, amely a 2005-ös év hasonló időszakában kiadott 1162 engedélyhez viszonyítva jelentős csökkenés.
Hirdetés

A Petőfi Népe hétfői számában megjelent cikk szerint, tavaly az ősz közepéig csak 315 új lakás használatbavételi engedélyét adták ki Bács-Kiskun megyében, amelyből 150-et Kecskeméten.

A családok az elmúlt évek hitelezési boomja után váratlanul bekövetkező törlesztési problémák miatt ma idegenkednek attól, hogy építkezésekbe fogjanak – nyilatkozta a megyei napilapnak Zsikla Tamás, az Akker Plus Kft. nagykereskedelmi igazgatója, aki nem számít javulásra annak ellenére sem, hogy a kormány újra bevezeti a támogatott építési hitel rendszerét.

A megyei napilap cikke szerint a felújítási piacon valamivel jobb a helyzet. A hetvenes-nyolcvanas években épített családi házak felújítása egyre sürgetőbb feladat. Sok helyen a tetőt is ki kell cserélni. Egyre többen ezekkel a munkálatokkal összekapcsolják a nyílászárók cseréjét és a homlokzat hőszigetelését is.

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Riasztás – Kegyetlenek
Riasztás – Kegyetlenek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb