A Hír TV belföldi hírei

 • 60 milliárdos kölcsönből újítanák fel a 3-as metrót

  2015. január 28., szerda 14:50

  A Hír TV belföldi hírei: 60 milliárdos kölcsönt venne fel a főváros a 3-as metró felújítására – így döntött zárt ülésen a Fővárosi Közgyűlés.

 • Vádat emeltek Dopeman ellen

  1

  2015. január 28., szerda 13:02

  A Hír TV belföldi hírei: A rapper Orbán Viktort formázó hungarocellszobor fejét rugdosta, majd a színpadon mutogatta egy korábbi kormányellenes tüntetésen.

 • Ottfelejtett kamerájuk buktatta le a rongálókat

  2015. január 28., szerda 12:50

  A Hír TV belföldi hírei: Saját házi videójuk buktatta le a metró- és vonatrongálókat. A gyanú szerint a huszonéves fiúk múlt héten egy budapesti telephelyen az egyik álló vonat oldalát festették össze, de a biztonsági őr megzavarta őket. A rongálók az őrt megverték, majd elmenekültek a helyszínről, de kamerájukat ottfelejtették a telepen.

 • Két kerület is felbujtással vádolja Gaudi-Nagy Tamást

  2015. január 28., szerda 12:27

  A Hír TV belföldi hírei: Jogvédő a vádlottak padján. Aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésével és csoportos garázdaságra való felbujtással vádolja az V. és XIII. kerületi ügyészség Gaudi-Nagy Tamást és két társát.

 • Rogán árcsökkentést akar, a szövetség szerint ez elképzelhetetlen

  2015. január 28., szerda 11:50

  A Hír TV belföldi hírei: Rogán Antal szerint csökkennie kell a kenyér árának, a pékszövetség és az Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége viszont nem tud elképzelni újabb árcsökkenést.

 • Halálos baleset az M1-esen

  2015. január 28., szerda 10:50

  A Hír TV belföldi hírei: Két baleset is történt az M1-es autópályán. A sztráda győri elkerülő szakaszán egy magyar rendszámú kisbusz rohant bele az előtte haladó román furgonba. A pálya Budapest felé vezető szakaszán pedig egy autó, egy kisteherautó és egy busz karambolozott.

 • Veszprém megyében a legdrágább az útdíj

  2015. január 28., szerda 10:35

  A Hír TV belföldi hírei: A fizetős utak hossza miatt Veszprém megyében a legdrágább az úthasználat – a Népszabadság számításai szerint a Pest megyei matrica összesen 220 kilométernyi útra érvényes, így egy kilométer használata 23 forint egy évben.

 • Volt államtitkára tovább támadja a Fideszt

  1

  2015. január 28., szerda 10:30

  A Hír TV belföldi hírei: Illés Zoltán egy belvárosi fórumon kritizálta a paksi atomerőmű bővítését. A volt környezetvédelmi államtitkár az atomlobbit sejti a zöldenergiára kivetett környezetvédelmi termékdíj mögött is.

 • A rezidensszövetség nonszensznek tartja az elbocsátásokat

  2015. január 28., szerda 08:05

  A Hír TV belföldi hírei: A Magyar Rezidens Szövetségnek nincs információja arról, hogy a kórházi átalakítások során több ezer ember elbocsátására kellene számítani.

 • Kovács László nincs képben a dekás fiatalokkal

  2015. január 28., szerda 07:45

  A Hír TV belföldi hírei: Kovács László sem ismeri azokat a fiatalokat, akiket a Demokratikus Kerekasztal (Deka) résztvevői egy újraszerveződő baloldal zálogának tartanak.

 • Dobozol az MSZP, már a lifteket is leállították

  2015. január 28., szerda 07:25

  A Hír TV belföldi hírei: Dobozolnak a szocialisták a Jókai utcai székházban, a Magyar Nemzet úgy tudja, az anyagi gondokkal küzdő párt székházában már a liftet is leállították.

 • Már több mint tíz civil szervezetet vizsgálnak

  2015. január 28., szerda 07:17

  A Hír TV belföldi hírei: Már több mint tíz, a Norvég Civil Alaphoz köthető civil szervezet érintett a közelmúltban indult vizsgálatokban – mondta az Indexnek Móra Veronika.

 • Államosítanák a liftek ellenőrzését és karbantartását

  2015. január 28., szerda 07:06

  A Hír TV belföldi hírei: Államosítaná a liftek ellenőrzését és karbantartását a Nemzetgazdasági Minisztérium. A tárca parlamenti államtitkára, Glattfelder Béla ezt az RTL Klub és a TV2 híradójának is megerősítette.

 • Hende megnevezte az idei év legnagyobb feladatát

  2015. január 27., kedd 20:09

  A Hír TV belföldi hírei: 172 milliárd forintba kerülne a honvédség szállítóhelikopterparkjának cseréje, a szaktárca 30 gép beszerzését tervezi, az új amerikai nagykövet Hende Csabának már fel is vetette a gépek megújítását. A tárcavezető a szokásos éves feladatszabó vezetői értekezleten az év legnagyobb feladatának az illetményemeléssel összekötött katonai életpályamodell bevezetését nevezte.

 • 24 kép hirdeti az élet diadalát a halál felett

  2015. január 27., kedd 19:38

  A Hír TV belföldi hírei: 70 év unokái címmel köztéri fotókiállítás nyílt a budapesti Madách téren a nemzetközi holokauszt-emléknap alkalmából. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség kiállításának 24 képén holokauszt-túlélők és legifjabb családtagjaik láthatók. Január 27-e az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának napja, amelyet tíz évvel ezelőtt az ENSZ közgyűlése a holokauszt emléknapjává nyilvánított.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Jelentős átalakítások az egészségügyben
Magyarország élőben – Jelentős átalakítások az egészségügyben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb