A Hír TV belföldi hírei

 • A kormánypártok a Jobbikkal karöltve tennék zárttá a befogadóállomásokat

  1

  2015. június 30., kedd 19:20

  A Hír TV belföldi hírei: A kormánypártok a Jobbikkal együtt újra zárttá tennék a befogadóállomásokat. A Magyar Liberális Párt elnöke szerint a fideszes javaslat csak növelné a feszültséget a túlzsúfolt menekülttáborokban. Az egyik baloldali kispárt pedig használaton kívüli, uniós pénzből felújított laktanyákban helyezné el a folyamatosan érkező menekülteket. A kormány törvénymódosítással gyorsítaná a menekültkérelmek elbírálását. A kérelmezőt menekültügyi őrizetben lehetne tartani akkor is, ha az illető a hatóság döntése ellen bírósághoz fordul.

 • Uniós biztos: Európa Magyarország mellett áll

  2015. június 30., kedd 19:00

  A Hír TV belföldi hírei: Hatékonyabb uniós fellépést ígért az embercsempészek ellen az Európai Unió migrációért felelős biztosa budapesti látogatásán.

 • Márta visszavonul, L. Simon veheti át a Zsolnay-örökséget

  2015. június 30., kedd 18:52

  A Hír TV belföldi hírei: Nyugdíjba megy Márta István, a Zsolnay Örökségkezelő ügyvezetője.

 • Zombor: Nincs forrás a béremelésre

  2015. június 30., kedd 18:36

  A Hír TV belföldi hírei: Ezt a Hír TV-nek mondta az egészségügyi államtitkár.

 • Súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly

  2015. június 30., kedd 18:28

  A Hír TV belföldi hírei: Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly délután. A színésznek sajtóhírek szerint olyan súlyos az állapota, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni.

 • Érettségivel kell rendelkezniük a hivatásos tűzoltóknak

  2015. június 30., kedd 18:00

  A Hír TV belföldi hírei: 89 olyan tűzoltó tett ma esküt, akik elvégezték a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ tanfolyamát.

 • „Sajnálom, amit csináltam, Szent Péter parancsolta”

  2015. június 30., kedd 17:45

  A Hír TV belföldi hírei: Szent Péter parancsára akarta megölni szobatárást egy skizofréniával kezelt férfi a pomázi rehabilitációs intézetben – ezt állította a rendőrségi kihallgatásán.

 • Bűnösnek vallotta magát a gyermekét megfojtó nő

  2015. június 30., kedd 17:18

  A Hír TV belföldi hírei: Bűnösnek vallotta magát a Debreceni Törvényszéken az a fiatal lány, aki tavaly nyáron megfojtotta újszülött gyermekét. Párja a tárgyaláson nem tett vallomást.

 • Újra ki-be járkálhatnak a menekültek Debrecenben

  2015. június 30., kedd 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: Rendőrök posztolnak a debreceni menekülttábor kapujánál, a környéken pedig folyamatosan járőröznek az egyenruhások a hétfői zavargás után. Az éjszaka nyugodtan telt a befogadóállomáson.

 • Bánatpénzt kapnak az utazási irodák lemondás esetén

  2015. június 30., kedd 16:45

  A Hír TV belföldi hírei: Bánatpénz jár az utazási irodáknak, ha ügyfeleik visszamondják görögországi vagy tunéziai útjukat. A két népszerű nyaralóhelyet ugyanis a külügyminisztérium a pénzügyi krízis, illetve a terrortámadás ellenére sem minősíti utazásra nem javasolt országnak. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője szerint a magyarok még mindig nincsenek tisztában a jogaikkal, és a többség semmilyen biztosítást nem köt.

 • Ingyen adná a közérdekű adatokat az Együtt

  2015. június 30., kedd 15:59

  A Hír TV belföldi hírei: Ingyenesen bárki rendelkezésére fogja bocsátani a közérdekű adatokat tartalmazó dokumentumokat az Együtt.

 • Zombor: Nincs meg a forrás a béremeléshez

  2

  2015. június 30., kedd 15:25

  A Hír TV belföldi hírei: Nincs forrás a 2016-os költségvetésben a jövő évi egészségügyi béremelésekre – nyilatkozta a Hír TV-nek Zombor Gábor.

 • Rendőrök segítenek a menekülteknek?

  2015. június 30., kedd 12:55

  A Hír TV belföldi hírei: Menekültek százait fogták el. Közben a Délmagyar.hu tudósítása szerint szerb rendőrök terelik a magyar zöldhatár felé a bevándorlókat.

 • Az MSZP az egészségügyért aggódik, a Jobbik esélyegyenlőséget szeretne

  2015. június 30., kedd 12:35

  A Hír TV belföldi hírei: Az egészségügyi bérek emelése és a férfiak korai nyugdíjazása miatt szólalt fel az ellenzék napirend előtt a parlamentben. Az MSZP-t a nyolc év kormányzásával, a Jobbikot a parlamentben eltöltött öt évével szembesítette válaszában a kormány képviselője.

 • A bevándorlásról tárgyalnak

  2015. június 30., kedd 11:56

  A Hír TV belföldi hírei: A bel- és a külügyminiszterrel tárgyal ma a menekültügyi uniós biztos.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb