A Hír TV belföldi hírei

 • Törvényt sérthet a Buda-Cash felszámolója

  2015. május 26., kedd 21:11

  A Hír TV belföldi hírei: Feloldotta a Buda-Cashnél a vagyonzárat a rendőrség. A brókerház károsultjai szerint a felszámoló törvényt sért. A csődtörvényre hivatkoznak, amely szerint a felszámolónak meghatározott időn belül össze kell hívnia a hitelezői választmányt.

 • Tiltott pártfinanszírozás? Gyurcsány gyilkosságot emleget

  2015. május 26., kedd 20:50

  A Hír TV belföldi hírei: A Fidesz megvizsgálná a Gyurcsány-cég és az Európai Unió szerződésének jogszerűségét. A volt miniszterelnök politikai gyilkossági kísérletet emleget.

 • Aláírásgyűjtés, hogy a Szent János legyen a szuperkórház

  2015. május 26., kedd 18:27

  A Hír TV belföldi hírei: Civil kezdeményezésre aláírásgyűjtés indult azért, hogy a Szent János Kórház területén működjön az új budapesti kórház.

 • Pokorni nem tartja időszerűnek a kérdést

  2015. május 26., kedd 18:25

  A Hír TV belföldi hírei: Egyelőre kétséges több alelnök indulása is a Fidesz idei tisztújító kongresszusán.

 • Áder: Üzenjük, hogy fontos a természet tisztelete

  2015. május 26., kedd 18:10

  A Hír TV belföldi hírei: A természetvédelem közös európai ügy, amely összeköti egymással a magyar–osztrák–szlovén határ térségében élőket – emelte ki Áder János köztársasági elnök, amikor találkozott osztrák és szlovén kollégájával a három ország közös határpontjánál.

 • Börtönbe megy a 14 éves terrorista

  2015. május 26., kedd 17:55

  A Hír TV belföldi hírei: 14 éves török fiú tervezett robbantásos merényletet Bécsben, ügyvédje szerint a kirekesztés miatt fordulhatott a vallási fanatikusok felé.

 • Egyelőre megúszta az ítéletet a támadó

  2015. május 26., kedd 17:19

  A Hír TV belföldi hírei: Nem készült el egy szakértői vélemény, ezért nem született ítélet a Szekszárdi Törvényszéken abban az ügyben, melyben életveszélyt okozó testi sértéssel vádol az ügyészség egy férfit.

 • A szocialisták az egészségügyért aggódnak, a Jobbik felülvizsgálna

  2015. május 26., kedd 15:45

  A Hír TV belföldi hírei: A szocialisták szerint az ideinél is nehezebb helyzetben lesz az egészségügy 2016-ban, mert kevesebb pénzből gazdálkodhat. A Jobbik elnök-frakcióvezetője pedig az uniós csatlakozási szerződés felülvizsgálatát szorgalmazta a parlamentben napirend előtti felszólalásában.

 • Fodor putyini modellről beszél a költségvetés kapcsán

  1

  2015. május 26., kedd 15:08

  A Hír TV belföldi hírei: A liberálisok elfogadhatatlannak tartják, hogy a jövő évi költségvetés bizonyos tételeiről nem lehet tudni, hogy mit is tartalmaznak. Fodor Gábor pártelnök budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a szerinte átláthatatlan büdzsével Magyarország a putyini Oroszországot követi.

 • Jogsegélyszolgálatot indít az LMP

  2015. május 26., kedd 15:05

  A Hír TV belföldi hírei: Jogsegélyszolgálatot indít az LMP azoknak, akiket a közszférában vagy állami vállalatoktól elbocsátottak, majd közmunkásként ugyanabban a munkakörben, de kevesebb pénzért visszafoglalkoztatják őket.

 • Ennyit kapott az érdi gázoló

  2015. május 26., kedd 13:27

  A Hír TV belföldi hírei: Súlyosbította a Budapest Környéki Törvényszék az érdi gázoló ítéletét. A 65 éves asszony három évvel ezelőtt sodort el egy ikerbabakocsit, melyet az anya a szűk járda miatt az úttesten, a forgalommal szemben tolt. Az egyik csecsemő a helyszínen, testvére a kórházban halt meg.

 • Orbán: Ez az én világom

  2015. május 26., kedd 13:22

  A Hír TV belföldi hírei: Nulla alatt van a valószínűsége annak, hogy 2017-től Orbán Viktor köztársasági elnökként folytassa politikai pályáját. Erről maga a miniszterelnök nyilatkozott a Hír TV-nek Székesfehérváron.

 • Elvették a családi pótlékot a lógós diákok szüleitől

  1

  2015. május 26., kedd 12:20

  A Hír TV belföldi hírei: 5600 családtól vonták meg tavaly a családi pótlékot, amiért gyerekük nem járt rendesen iskolába.

 • 400 milliós áfacsalás

  2015. május 26., kedd 11:25

  A Hír TV belföldi hírei: 400 milliós áfacsalást leplezett le a NAV. A pénzügyőrök egy dél-alföldi húskerekedő szervezetet buktattak le.

 • Gömöri támadásba lendült: etikai vizsgálatot indít a vádlók ellen

  2015. május 26., kedd 11:21

  A Hír TV belföldi hírei: Hecckampánynak tartja a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke a testület pénzügyi visszaélésével kapcsolatos vádakat. Gömöri Zsolt etikai vizsgálatot indított.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Már nem csak Rikárdók
Lapzárta – Már nem csak Rikárdók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb