A Hír TV belföldi hírei

 • Rogán előhúzta a jobbikos kártyát és természetes gravitációt vizionált

  2015. április 21., kedd 21:01

  A Hír TV belföldi hírei: Folytatják a vezető kormánypárti politikusok a Hír TV jobbra pozicionálását.

 • Több fronton is visszavonulót fújt a kormány

  2015. április 21., kedd 20:50

  A Hír TV belföldi hírei: Mégis megmarad a felsőoktatásban a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak, a pszichológus szakképzés sem változik.

 • Gyakorlat: durva tömegbaleset a kőröshegyi viadukton

  2015. április 21., kedd 19:12

  A Hír TV belföldi hírei: Az ország leghosszabb hídján, az M7-es autópálya kőröshegyi viaduktján tartottak katasztrófafelszámolási, együttműködési gyakorlatot. Egy olyan balesetet szimuláltak, amelyben egy kamion defektet kapott, emellett egy utasokat szállító busz és egy személyautó is összeütközött. A völgyhídon több szempontból is nehéz a mentésben részt vevők dolga, hiszen például nincsenek leállósávok és 80 méter magasan kell dolgozniuk.

 • 24 órán belül felépülhet a védelem

  2015. április 21., kedd 19:07

  A Hír TV belföldi hírei: Próbaszerelés alkalmával mutatták be Szegeden az új mobil partfalat. A közel másfél kilométer hosszú új védmű összköltsége 2,2 milliárd forint volt, amelyhez a város 1,5 milliárdot nyert az uniótól, 700 milliót saját forrásból biztosítottak. A teljes munkálattal május 25-ig kell végezniük a kivitelezőknek.

 • Orbán: Nem állok hivatalos kapcsolatban Habonnyal

  2015. április 21., kedd 18:34

  A Hír TV belföldi hírei: Habony Árpád semmilyen állami kifizetési listán nem szerepel, és szerződésben sem áll vele a kormány – közölte Orbán Viktor miniszterelnök Miskolcon egy újságírói kérdésre. Habony Árpád a közelmúltban új sajtóbirodalmat épített ki, sajtóhírek szerint a Fidesz vezérkarának jóváhagyásával. A Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. felét ő tulajdonolja, míg a másik fele Győri Tibor egykori államtitkáré.

 • Nem tud bejutni a köztévébe a Jobbik

  2015. április 21., kedd 18:26

  A Hír TV belföldi hírei: A Jobbik arról panaszkodik, hogy politikusai nem jutnak be a közszolgálati televízió műsoraiba. Volner János alelnök szerint az M1 a tapolcai időközi országgyűlési választás megnyerése óta bojkottálja a radikális pártot.

 • Ordítozó férfitól védte meg a Hír TV-t Vadai

  2015. április 21., kedd 18:17

  A Hír TV belföldi hírei: A Demokratikus Koalíció alelnöke védte meg a Hír Tévé stábját Karcagon.

 • Orbán több ezer új munkahelyről beszélt

  2015. április 21., kedd 16:57

  A Hír TV belföldi hírei: 5 milliárd forinttal támogatja a kormány a miskolctapolcai strand második ütemét – többek között ezt is tartalmazza az az öt fejezetből álló együttműködési megállapodás, amit a miniszterelnök és Miskolc polgármestere írt alá. A foglalkoztatás javítása érdekében egy 1000 hektáros új ipari parkot építenek, megépül a Miskolcot és Tornyosnémetit összekötő autópálya, és több száz új kamerával bővülhet a térfigyelő rendszer.

 • Egy százalékkal csökkenhet az szja

  2015. április 21., kedd 16:26

  A Hír TV belföldi hírei: 16-ról 15 százalékra csökkentené a személyi jövedelemadó kulcsát a nemzetgazdasági tárca, és növelnék jövőre a kétgyermekes családok adókedvezményét. Varga Mihály a 2016-os költségvetési tervek között említette, hogy jövőre a sertés tőkehús általános forgalmi adóját is mérsékelnék, 27 százalékról 5 százalékra. A miniszter közlése szerint ugyanakkor a társasági adó mértéke jövőre nem változik. A 2016-os költségvetési tervekről szerdán tárgyal a kormány.

 • Tízezerrel több gyermek jut ételhez ingyen

  2015. április 21., kedd 15:01

  A Hír TV belföldi hírei: 3 milliárd forintos keretből 10 ezerrel több gyermek ehet ingyen a nyári szünetben.

 • Egy makói cég keze is benne van az áfacsalási ügyben?

  2015. április 21., kedd 14:57

  A Hír TV belföldi hírei: Egy makói cég is érintett lehet az 1,2 milliárdos áfacsalási ügyben. A Délmagyar.hu úgy tudja: a rendőrség őrizetbe vette egy helyi ipari vállalkozás első emberét is.

 • Várta az LMP az ellenzéket, de nem mentek el

  2015. április 21., kedd 14:44

  A Hír TV belföldi hírei: A nemzeti parkok földterületeinek kezeléséről egyeztetett volna az LMP az ellenzéki pártokkal, azok azonban nem mentek el a megbeszélésre.

 • Gőgös: Nem kívánják Mesterházyt a párt élére

  2015. április 21., kedd 13:48

  A Hír TV belföldi hírei: Gőgös Zoltán szerint nincs igény arra, hogy Mesterházy Attila ismét visszatérjen a szocialista párt élére. Az MSZP elnökhelyettese a Hír TV-nek azt mondta: ilyen igénnyel még nem találkozott.

 • Hatvanmilliárd a kórházak konszolidációjára

  2015. április 21., kedd 12:32

  A Hír TV belföldi hírei: Hatvanmilliárd forintot csoportosított át a kórházak adósságának rendezésére a kormány a központi tartalékból – az erről szóló határozat a Magyar Közlönyben jelent meg. A szakminiszternek október 31-ig beszámolót is kell készítenie a kórházak konszolidációjának végrehajtásáról.

 • Sztrájkolnak a posta értékszállító leányvállalatánál

  2015. április 21., kedd 12:19

  A Hír TV belföldi hírei: Éjfél óta sztrájkolnak a Magyar Posta értékszállító leányvállalatánál. A dolgozók magasabb béreket követelnek. A pénzszállító autók nagy része a cég udvarán áll.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Költségvetés adócsökkentéssel, 2,5 százalékos növekedéssel
Magyarország élőben – Költségvetés adócsökkentéssel, 2,5 százalékos növekedéssel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb