A Hír TV belföldi hírei

 • A Fidesz belső vizsgálatot vár az MSZP-től

  2014. november 21., péntek 21:00

  A Hír TV belföldi hírei: Belső vizsgálatot vár az MSZP-től a Simon-ügy fejleményei miatt a Fidesz.

 • Tüntettek a szakszervezetek az adóváltozások miatt

  2014. november 21., péntek 20:25

  A Hír TV belföldi hírei: A béren kívüli juttatások közterhének emelése ellen tiltakoztak mintegy félezren a LIGA Szakszervezetek szövetségének felhívására Budapesten.

 • Trócsányi: Nemzetközi pereket előz meg a kormány

  3

  2014. november 21., péntek 18:15

  A Hír TV belföldi hírei: Az igazságügyi miniszter szerint nemzetközi pereket előz meg a kormány azzal, hogy piaci árfolyamon váltja forintra a devizahiteleket.

 • A legfrissebb újítások a Mobilitás 2014 kiállításon

  2014. november 21., péntek 17:23

  A Hír TV belföldi hírei: Megnyitotta kapuit a Mobilitás 2014 autókiállítás és vásár. A háromnapos rendezvényen a márkakereskedők bemutatják a legújabb modelleket és a legfrissebb újításokat. A látogatók a Magyarországon forgalmazott elektromos autókat ki is próbálhatják a kiállítás területén kialakított tesztpályán.

 • Az EMMI nem mond le a drogosokról

  2014. november 21., péntek 16:10

  A Hír TV belföldi hírei: A tűcsereprogram mellé állt az Emberi Erőforrások Minisztériuma – a tárca erről levélben tájékoztatta a Józsefvárosi Kék Pont Alapítvány és a helyi önkormányzat szerződésbontását vizsgáló alapvető jogok biztosát.

 • A mézfogyasztást népszerűsítette Fazekas

  2014. november 21., péntek 13:09

  A Hír TV belföldi hírei: Az egészséges táplálkozást népszerűsítette a szigetszentmiklósi művészeti iskolában a földművelésügyi miniszter. Az intézményben mézes teával és mézzel ízesített ételekkel várták a diákokat.

 • Nőtt a bizonytalanok száma a kormánypártok kárára

  2014. november 21., péntek 12:24

  A Hír TV belföldi hírei: Csökkent a Fidesz tábora, de nem nőtt az ellenzéke az Ipsos legutóbbi felmérése szerint. A kormánypártok támogatottsága október eleje óta 35-ről 30 százalékra csökkent a teljes népesség körében.

 • A külügyi bizottság ülésére is várják Goodfriendet

  1

  2014. november 21., péntek 12:13

  A Hír TV belföldi hírei: Támogatja a parlament külügyi bizottságának elnöke, hogy létrejöjjön a kitiltási ügyet vizsgáló bizottság – erről Németh Zsolt beszélt Magyarország élőben című műsorunkban.

 • Nem tudták átverni a kábítószer-kereső kutyát

  2014. november 21., péntek 11:01

  A Hír TV belföldi hírei: Csaknem félezer amfetamintartalmú tablettát próbált Magyarországról Szerbiába csempészni egy szerb nő.

 • Megtartják a demonstrációt a Liga Szakszervezetek

  2014. november 21., péntek 10:58

  A Hír TV belföldi hírei: Megtartják a mára meghirdetett budapesti demonstrációt a Liga Szakszervezetek, mert eredménytelennek ítélték a nemzetgazdasági miniszterrel folytatott tegnapi egyeztetést.

 • Videóra vette 14 éves szomszédja szexuális zaklatásait

  2014. november 21., péntek 10:21

  A Hír TV belföldi hírei: Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki 14 éves szomszédjával fajtalankodott. A 47 éves tatai férfi a fiút egy éven keresztül zaklatta szexuálisan, találkozóikat pedig videóra vette.

 • Soros-milliók a kampányköltések elemzésére

  2014. november 21., péntek 10:17

  A Hír TV belföldi hírei: 35 millió forinttal támogatta Soros György egyik alapítványa azt a kutatást, ami a pártok önkormányzati választási kampányköltéseit elemezte.

 • Számon kérhetik a Bajnai-féle mozgalom aktivistáját

  5

  2014. november 20., csütörtök 21:16

  A Hír TV belföldi hírei: Barabás Richárd cáfolja, hogy egy egzisztenciális anarchista lenne, és azt állítja: egyik demonstráció megszervezéséhez sem kapott külföldről anyagi támogatást.

 • A kormány célja, hogy a segítség igazságos legyen

  2014. november 20., csütörtök 21:00

  A Hír TV belföldi hírei: Jövő márciustól a járási hivatalok állapítják meg a jövedelemkompenzáló, foglalkoztatást helyettesítő támogatásokat – jelentette be a szociális államtitkár. Czibere Károly hozzátette: a támogatásokat a jövőben száz százalékban a központi költségvetés finanszírozza.

 • Amerikai támadás: Goodfriend nincs egyedül?

  8

  2014. november 20., csütörtök 20:33

  A Hír TV belföldi hírei: A Soros György által pénzelt magyarországi civil szervezetek is segítették annak az amerikai jelentésnek az elkészítését, amely alapján a magyar kormány megbuktatásán dolgozik az Egyesült Államok.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Napirenden a forintosítás
Magyarország élőben – Napirenden a forintosítás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb