A Hír TV belföldi hírei

 • Új gyanúsított a romagyilkosságok ügyében

  2015. április 27., hétfő 22:27

  A Hír TV belföldi hírei: Hamis tanúzásért hallgatta ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség az elsőrendű vádlott, Kiss Árpád egykori szeretőjét.

 • V. Németh: Nincs közvetlen életveszély és katasztrófahelyzet

  2015. április 27., hétfő 21:17

  A Hír TV belföldi hírei: A környezetvédelmi államtitkár szerint nincs közvetlen életveszély és katasztrófahelyzet a Budapesti Vegyiművek Illatos úti telepén. V. Németh Zsolt a parlament illetékes bizottságában elismerte, hogy a kármentesítésre a költségvetésben nincs pénz, a munkát uniós forrásból végeznék el.

 • Tóbiás: Azonnal szüntessék meg ezt a trafiktörvényt

  2015. április 27., hétfő 20:57

  A Hír TV belföldi hírei: A trafiktörvény azonnali módosítását követelte az MSZP elnök-frakcióvezetője parlamenti felszólalásában. A belügyminiszter nem lát összefüggést a sötétítőfólia és a múlt heti kaposvári trafikos gyilkosság között.

 • Fazekas menesztését követelték

  2015. április 27., hétfő 20:43

  A Hír TV belföldi hírei: Az LMP és a Jobbik is a földművelésügyi miniszter menesztését követelte Orbán Viktortól a parlamentben. A jobboldali ellenzéki párt szerint Fazekas Sándor Karcag polgármestereként támogatást kapott a helyi brókerbotrányban elhíresült cégtől, a Kun-Mediátortól.

 • Saját maguk készítettek bankkártyákat, több tízmilliót vettek fel

  2015. április 27., hétfő 18:38

  A Hír TV belföldi hírei: Bankkártyacsaló bűnszervezetet ítéltek el. A tizenhárom vádlott másfél és hét év közötti börtön-, illetve fegyházbüntetést kapott, mert 2009 és 2011 között bankkártyaadatokat szereztek meg, és a maguk által készített kártyákkal több tízmillió forintot vettek fel. Az ítélet nem jogerős.

 • A Kuruc.infó a majális egyik szponzora

  2015. április 27., hétfő 18:30

  A Hír TV belföldi hírei: A náci hangvételű Kuruc.infó az egyik médiatámogatója a Jobbik fővárosi majálisának.

 • Vona: A tapolcai választás volt a főpróba

  2015. április 27., hétfő 18:20

  A Hír TV belföldi hírei: A tapolcai választás a 2018-as országgyűlési voksolás főpróbája volt – mondta Vona Gábor Gyöngyösön.

 • Tóásó: Igyekszem továbblépni

  1

  2015. április 27., hétfő 18:10

  A Hír TV belföldi hírei: Könnyeivel küszködve tartott sajtótájékoztatót Tóásó Előd, miután hat év fogság után hazatért Bolíviából.

 • A miniszterelnök javaslatára ismét Rogánt választották meg

  2015. április 27., hétfő 17:30

  A Hír TV belföldi hírei: Újabb egy évre választotta meg – Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára – a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja Rogán Antalt frakcióvezetőnek.

 • Habony a szellemi atyja a bevándorlásellenes politikának?

  2015. április 27., hétfő 17:20

  A Hír TV belföldi hírei: Habony Árpád ötlete volt a kormány bevándorlásellenes kommunikációja – írja a Népszabadság. A lap meg nem nevezett forrásaira hivatkozva azt írja, a januári, Charlie Hebdo szatirikus francia lap elleni terrortámadás után a hazai tematizálás a miniszterelnök főtanácsadójának nevéhez kapcsolódik.

 • „ Az ország jövője a magyar fiatalok jövője”

  2015. április 27., hétfő 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: Ha a fiataloknak van jövőjük, akkor az egész ország emelkedik. Ezt a miniszterelnök mondta a szakmunkástanulók tanulmányi versenyének döntőjén. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a megújított szakképzés gazdasági eredményei már megmutatkoznak.

 • Wellness-hétvégét kapott a Kun-Mediátortól Fazekas Sándort

  2015. április 27., hétfő 15:45

  A Hír TV belföldi hírei: Tombolaajándékot ajánlott fel a Kun-Mediátor Utazási Iroda Fazekas Sándornak, amikor a politikus volt Karcag polgármestere.

 • Tóbiás: Azonnal töröljék el a vasárnapi zárva tartást

  2015. április 27., hétfő 15:01

  A Hír TV belföldi hírei: A vasárnapi zárva tartásról szóló törvény azonnali visszavonására szólította fel az MSZP elnöke a kormányt a parlamentben napirend előtt. A Fidesz frakcióvezetője pedig arról beszélt, hogy az adócsökkentések több mint nyolcvanezer forintot hagynak a családoknál 2016-ban.

 • Nemzeti parkok: az ellenzék szerint a Fidesz mutyit készít elő

  2015. április 27., hétfő 14:20

  A Hír TV belföldi hírei: A héten újra szavaz a nemzeti parkok földjeinek átadásáról az Országgyűlés, a földművelésügyi miniszter a törvénymódosításból elhagyta a kétharmados többséget igénylő részeket.

 • Pintér: Nincs összefüggés a trafikfólia és a dohánybolti gyilkosság között

  2

  2015. április 27., hétfő 13:08

  A Hír TV belföldi hírei: A belügyminiszter szerint nincs összefüggés a trafikfólia és a múlt héten elkövetett kaposvári dohánybolti gyilkosság között.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Valóban öt hónap alatt megbukott a városigazgatósági modell?
Magyarország élőben – Valóban öt hónap alatt megbukott a városigazgatósági modell?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb