A Hír TV belföldi hírei

 • Karácsony: Valóban vannak kiugró fizetések

  2

  2014. november 22., szombat 21:15

  A Hír TV belföldi hírei: Korrigálni fogják Zuglóban az önkormányzati képviselők fizetését – ezt ígérte a PM-es Karácsony Gergely, miután kiderült – van olyan szocialista képviselő, akinek félmillió forint fölötti tiszteletdíjat szavazott meg a testület. Karácsony Gergely azzal magyarázta a magas fizetéseket, hogy így kisebb lesz a korrupció.

 • Felgyújtotta magát, és berohant a Teve utcai rendőrpalotába

  2014. november 22., szombat 21:00

  A Hír TV belföldi hírei: Felgyújtotta magát, majd berohant a Teve utcai rendőrpalotába egy férfi.

 • PSZ: Kínosan magyarázkodhat majd a kormány

  4

  2014. november 22., szombat 19:25

  A Hír TV belföldi hírei: Jövőre már nem emelkedik a minimálbérrel együtt a pedagógusok bére a nemzetgazdasági tárca javaslata szerint. A pedagógusok szombat délután a közoktatás helyzete miatt tüntettek Budapesten.

 • Megszűnhet a rendszeres szociális segély

  1

  2014. november 22., szombat 19:15

  A Hír TV belföldi hírei: Megszűnik jövőre a rendszeres szociális segély, a lakásfenntartási és az óvodáztatási támogatás az új törvénytervezet szerint, helyette más címen kapnak majd támogatást a rászorulók.

 • Hiába a KGB-s múlt, a szocialista jelölt győzelmére számítanak

  2

  2014. november 22., szombat 18:02

  A Hír TV belföldi hírei: KGB-s múltja ellenére is nyerni fog a szocialista jelölt Újpesten – erre számít a párt elnöke a vasárnapi időközi országgyűlési választáson. A kerületben Kiss Péter MSZP-s képviselő halála miatt tartanak új voksolást.

 • Milliós luxusórákat raboltak az Andrássyn

  2014. november 22., szombat 15:32

  A Hír TV belföldi hírei: Kiraboltak egy luxusóraboltot délelőtt Budapesten, az Andrássy úton.

 • Végső búcsút vettek Seszták Ágnestől

  2014. november 22., szombat 15:21

  A Hír TV belföldi hírei: Végső búcsút vettek tisztelői Seszták Ágnestől, a Magyar Nemzet hetvenévesen elhunyt főmunkatársától. A szertartást Budapesten, a Batthyány téri Szent Anna plébániatemplomban tartották.

 • Az Együtt nem mond le a zuglói alpolgármesteri székről

  1

  2014. november 22., szombat 14:36

  A Hír TV belföldi hírei: Igényt tart az egyik zuglói alpolgármesteri székre az Együtt, ezt mondta a párt elnökségi tagja a Hír TV kérdésére.

 • Gyurcsány: Új választást 2016-ban!

  9

  2014. november 22., szombat 14:23

  A Hír TV belföldi hírei: A kormány megbuktatására szólított fel Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció kongresszusán. A tüntető civilekkel együttműködve 2016-ra előre hozott választást kényszerítene ki. A DK-elnök utcára szólította a civileket.

 • A választási bírságok töredékét tudták behajtani

  2014. november 22., szombat 14:02

  A Hír TV belföldi hírei: Kevesebb mint ezredrészét tudta eddig behajtani az áprilisi választások után kiszabott bírságoknak az adóhatóság.

 • Viták és szavazások az Országgyűlésben

  2014. november 22., szombat 13:37

  A Hír TV belföldi hírei: A jövő héten dönthet a parlament a devizahitelek forintosításáról és a fair bankokról szóló törvényről is. Az Országgyűlésben ismét kedden tartják a szavazásokat, hétfőn a bizottsági módosító indítványokról vitáznak.

 • Egy gyermek után is járhat a támogatás

  2014. november 22., szombat 12:42

  A Hír TV belföldi hírei: Júliustól bővítené a szocpolt a kormány – a Magyar Nemzet értesülései szerint a szabályozást úgy módosítanák, hogy már egy gyermek után is igénybe lehetne venni az állami támogatást.

 • Tonnaszámra állt az illegális fémhulladék

  2014. november 22., szombat 12:20

  A Hír TV belföldi hírei: Illegális fémtelepet számoltak fel a pénzügyőrök Abonyban. Egy ingatlan területén találtak rá a bontásból származó élelmiszer-ipari berendezésekre, eszközökre, gépekre.

 • Simon Gábor továbbra is hallgat

  2

  2014. november 22., szombat 09:01

  A Hír TV belföldi hírei: Továbbra is titkolja Simon Gábor, hogy milyen forrásból fizette ki csaknem 130 millió forintos adótartozását. A Magyar Nemzet úgy tudja, az MSZP bukott elnökhelyettese pénteki kihallgatásán sem válaszolt érdemben a neki feltett kérdésekre.

 • Nem engednek a korkedvezményes nyugdíjból

  2

  2014. november 22., szombat 08:03

  A Hír TV belföldi hírei: Nem mond le a Liga Szakszervezetek a korkedvezményes nyugdíjról – jelentette ki Magyarország élőben című műsorunkban Gaskó István, a szervezet elnöke.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

P8 – Vendég: Gulyás Gergely
P8 – Vendég: Gulyás Gergely
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb