A Hír TV belföldi hírei

 • Erasmus: késik az ösztöndíjak kifizetése

  2014. szeptember 30., kedd 07:43

  A Hír TV belföldi hírei: Késik az Erasmus ösztöndíjak kifizetése – tudta meg a Magyar Nemzet.

 • Kósa: Ez a gyurcsányi összeesküvés

  2014. szeptember 30., kedd 07:26

  A Hír TV belföldi hírei: Bokros Lajos Gyurcsány Ferenc jelöltje – Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető igazgatója szerint.

 • Jönnek a fajvédő konferencia szervezői

  2014. szeptember 30., kedd 07:18

  A Hír TV belföldi hírei: A tiltás ellenére Budapestre jönnek a fajvédő konferencia szervezői – tudatta videoüzenetében az amerikai szélsőjobboldali szervezet elnöke.

 • Tóbiás nem hisz Bokrosban

  1

  2014. szeptember 30., kedd 07:12

  A Hír TV belföldi hírei: Csak a budapesti MSZP áll ki egyértelműen Bokros Lajos főpolgármester-jelöltsége mellett, a szocialisták országos vezetése inkább a kerületekre koncentrál. Falus Ferenc hétfőn visszalépett.

 • Tövénysertések miatt törölték az alapítványt

  2014. szeptember 30., kedd 07:02

  A Hír TV belföldi hírei: Törvénysértések miatt törölték az intézményi nyilvántartásból a Szegényeket és Rászorultakat Segítő Közhasznú Alapítványt, amelynek vezetője a Norvég Alappal összefüggésben kirobbant botrány egyik érintettje – tudta meg a Magyar Nemzet.

 • Ma hallgatják meg az ombudsmant

  2014. szeptember 30., kedd 06:48

  A Hír TV belföldi hírei: Kedden hallgatja meg az alapvető jogok biztosát az Országgyűlés igazságügyi bizottsága. Arról kérdezik, hogy miért egyeztetett hivatalának munkatársa egy jelentés megjelenéséről a TASZ-szal.

 • Megosztja a baloldalt az új lóra váltás

  3

  2014. szeptember 29., hétfő 21:17

  A Hír TV belföldi hírei: A magát jobboldalinak valló Bokros Lajos javára lépett vissza a baloldal főpolgármester-jelöltje, Falus Ferenc. Az MSZP és a Bajnai-szövetség megosztott, Gyurcsány Ferenc viszont elégedett.

 • Falus egy hét alatt jutott el a lemondásig

  2014. szeptember 29., hétfő 20:39

  A Hír TV belföldi hírei: Falus Ferenc egy hét alatt jutott el a lemondásig. A különböző közvélemény-kutatások – köztük az őt támogató pártok mérései is azt mutatták, hogy Bokrost Lajost sem tudná legyőzni, nemhogy Tarlós Istvánt.

 • Orbán: A lehetetlen nem tény, hanem vélemény

  2014. szeptember 29., hétfő 19:36

  A Hír TV belföldi hírei: A miniszterelnök szerint Magyarország jelentős teljesítményre képes, ha az emberek hisznek magukban és megválasztott vezetőikben. Orbán Viktor erről a Fejér megyei Bicskén beszélt, ahol főteret és városházát avatott. Orbán Viktor hangsúlyozta: a város nyolcmilliárd forintot kapott fejlesztésre az elmúlt ciklusban, miközben az állam átvállalta Bicske 2,3 milliárd forintos adósságát.

 • Szanyira komoly fegyelmi eljárás vár?

  2014. szeptember 29., hétfő 19:05

  A Hír TV belföldi hírei: Nem maradhat büntetés nélkül, ha Szanyi Tibor valóban uniós pénzből fizette a gój motorosok utazását – nyilatkozta az MSZP elnökhelyettese.

 • Féltékenységből késelte halálra feleségét

  2014. szeptember 29., hétfő 18:37

  A Hír TV belföldi hírei: Nem tett vallomást a bíróságon az ebesi asszonygyilkos. A férfi féltékenységből késelte halálra feleségét. Nem emberöléssel, hanem erős felindulásban elkövetett emberöléssel vádolták meg, ami enyhébb bűncselekménynek számít.

 • Kósa: Bokros olyan, mint Bagoly Berti mindenízű drazséja

  2014. szeptember 29., hétfő 18:16

  A Hír TV belföldi hírei: Amit a baloldali kis pártok művelnek a nemzet fővárosával, az felháborító – így kommentálta a Fidesz ügyvezető alelnöke, hogy Falus Ferenc Bokros Lajos javára visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől.

 • Normakontrollt akar a bankszövetség

  2014. szeptember 29., hétfő 17:18

  A Hír TV belföldi hírei: Alkotmánybírósági normakontrollt kezdeményez a bankszövetség a nemrég elfogadott elszámoltatási törvényjavaslatnál.

 • Gyanúsítottként hallgatták ki az MSZP-s Hiszékenyt

  2014. szeptember 29., hétfő 16:03

  A Hír TV belföldi hírei: Gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Hiszékeny Dezsőt. A szocialista országgyűlési képviselő ellen vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 • Zavaros múltú sajtós segédkezett az LMP-s Hadházynak

  2014. szeptember 29., hétfő 15:14

  A Hír TV belföldi hírei: Zavaros múltú sajtómunkás társaságában kutakodott a bonyhádi szeméttelepen az LMP szekszárdi polgármesterjelöltje. Hadházy Ákos arra volt kíváncsi, hogy a hulladéklerakóból valóban illegálisan vezetik-e ki a csurgalékvizet.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Bokros Lajos és Falus Ferenc sajtótájékoztatója
Bokros Lajos és Falus Ferenc sajtótájékoztatója
<iframe id="videoplayer_108950" src="http://video.mno.hu/embed/108950" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb