A Hír TV belföldi hírei

 • Rendet tesz a kormány, de személycsere nem várható

  2015. március 06., péntek 13:14

  A Hír TV belföldi hírei: Még tavasszal rendet tenne a kormány a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara működésében, de személycsere egyelőre nem várható a szervezet élén – mondta a Hír TV-nek Molnár Zoltán, az Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára.

 • Kiosztották a Csengery Antal-díjakat

  2015. március 06., péntek 12:33

  A Hír TV belföldi hírei: Kiosztották az idei Csengery Antal-díjakat. Az elismeréseket azok az újságírók kapják, akik az elmúlt évben kiegyensúlyozottan tájékoztattak a főváros ügyeiről.

 • Áder: Olyat kér rajtam számon az MSZP, amit elutasított

  2015. március 06., péntek 12:17

  A Hír TV belföldi hírei: A köztársasági elnök sajnálatát fejezi ki az MSZP elnökének amiatt, hogy egy olyan törvény visszaküldését kérik rajta számon a szocialisták, amelyet az MSZP a parlamenti szavazáson testületileg utasított el.

 • Orbán: Sürgősen körül kell nézni az összes brókercégnél

  2015. március 06., péntek 12:01

  A Hír TV belföldi hírei: Sürgősen körül kell nézni az összes brókercégnél, a Buda-Cash-botrányban pedig el kell számoltatni a felelősöket – Orbán Viktor szerint.

 • Az erdélyi magyar orvosoknak már nem cél Magyarország

  2015. március 06., péntek 11:40

  A Hír TV belföldi hírei: A fizetések miatt már az erdélyi magyar orvosoknak sem vonzó célpont Magyarország. Az utóbbi években a külhoni magyar orvosok közül több mint 25 ezren vállaltak munkát külföldön, de a célország – a korábbiaktól eltérően – már Németország és Franciaország volt.

 • A szalagkorlátról kellett levágni a Volán-buszt

  2015. március 06., péntek 11:06

  A Hír TV belföldi hírei: A szalagkorlátról kellett levágni egy Volán-buszt az M3-ason, Mogyoród közelében.

 • Újabb brókercég került bajba

  4

  2015. március 06., péntek 11:02

  A Hír TV belföldi hírei: Másfél héttel a Buda-Cash-botrány kirobbanása után újabb magyar brókercég került bajba. A jegybank részlegesen felfüggesztette a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységét, és felügyeleti biztost rendelt ki az intézményhez. Az MNB közlése szerint a Hungáriának sajátkötvény-visszafizetési problémái vannak.

 • Az OTP-nek is újra kell számolni devizahiteleit

  2015. március 06., péntek 10:18

  A Hír TV belföldi hírei: Indulhat az OTP-nél is az elszámolás, miután a Kúria helyben hagyta a másodfokú ítéletet, amely elutasította a pénzintézet beadványát a devizahiteles perben.

 • Őket terheli a felelősség a túlméretezett gázórák miatt

  2015. március 06., péntek 08:11

  A Hír TV belföldi hírei: A Főgáz korábbi tulajdonosait terheli a felelősség a társasházakba beszerelt túlméretezett gázórák miatt.

 • Módosulhatnak a vasárnapi zárva tartás szabályai

  2015. március 06., péntek 07:06

  A Hír TV belföldi hírei: A gyakorlati tapasztalatok alapján módosulhatnak a vasárnapi zárva tartás szabályai. Az online kasszák adatai és a szakmák lobbiereje is számít majd.

 • Most már toborozzák a baloldali kis pártokat a civilek

  3

  2015. március 05., csütörtök 21:36

  A Hír TV belföldi hírei: A civil szervezetek korábban élesen bírálták a baloldali kis pártokat amiatt, hogy politikai haszonszerzésből többször is megpróbáltak rátelepedni egy-egy utcai demonstrációra, most viszont kifejezetten várják a pártok híveit is.

 • Veszélyben a betegek, de még nem érzékelik

  2015. március 05., csütörtök 19:08

  A Hír TV belföldi hírei: A rezidensszövetség elnöke szerint az orvos- és a nővérhiány miatt már nem lehet garantálni a kórházakban a betegek biztonságát. Az emberi erőforrások minisztere folytatná a béremelést az egészségügyben.

 • Pénzügyi cunamiként hatott rájuk a brókerbotrány

  2015. március 05., csütörtök 18:56

  A Hír TV belföldi hírei: A különböző bankok helyett a Magyar Államkincstár legyen az önkormányzatok számlavezetője – erről kezdeményez törvénymódosítást Gelencsér Attila fideszes országgyűlési képviselő. A politikus szerint a települések így nem kerülhetnének olyan helyzetbe, mint a Buda-Cash-botrány után.

 • Lázár: Várjuk Schmidt Mária új koncepcióját

  2015. március 05., csütörtök 18:26

  A Hír TV belföldi hírei: A kormány várja Schmidt Mária koncepcióját a Sorsok Háza kiállításáról – jelentette ki Lázár János a Zsidó Közösségi Kerekasztal ülése után. A Mazsihisz elnöke szerint a végleges koncepció elkészültéig egy ideiglenes kiállítás lehetne.

 • LMP-s feljelentés a MET gázbeszerzési gyakorlata miatt

  1

  2015. március 05., csütörtök 18:16

  A Hír TV belföldi hírei: Hivatali visszaélés és hűtlen kezelés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az LMP – jelentette be Szél Bernadett. Az ökopárt a MET Energiakereskedő Zrt. földgázbeszerzési gyakorlatát vizsgáltatná ki.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Milliárdos túlszámlázás a Főgáznál?
Magyarország élőben – Milliárdos túlszámlázás a Főgáznál?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb