A Hír TV belföldi hírei

 • Vágányzár a Déli pályaudvaron

  2015. január 31., szombat 20:44

  A Hír TV belföldi hírei: Este fél hét után tovább csúszott a támfal földje a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál.

 • „Ez a politikai konstrukció megöl”, Gyurcsány 2016-ban buktatná a kormányt

  2015. január 31., szombat 19:03

  A Hír TV belföldi hírei: Előre hozott választáson akarja 2016-ban megbuktatni a kormányt Gyurcsány Ferenc – a Demokratikus Koalíció elnöke is évet értékelt. A volt miniszterelnök szerint a tüntetésekkel nem lehet megbuktatni a jelenlegi vezetést, a civilekről pedig mondta: nem alkalmasak arra, hogy átvegyék a pártok szerepét.

 • Csaták helyett béke: Vonáék adakoznak és önkénteskednek

  2015. január 31., szombat 18:57

  A Hír TV belföldi hírei: 2015 az önkéntesség éve lesz a Jobbik életében -–mondta évértékelő beszédében a párt elnöke.

 • Ez áll Orbán Viktor vagyonnyilatkozatában

  2015. január 31., szombat 17:54

  A Hír TV belföldi hírei: Tartozásai csökkentek, megtakarításai nőttek a miniszterelnöknek az elmúlt időszakban – ez derül ki Orbán Viktor 2014-es vagyonnyilatkozatából.

 • Bajnai: Nyitott könyv voltam minden évben

  5

  2015. január 31., szombat 16:45

  A Hír TV belföldi hírei: A Hír TV-nek azt mondta, nincsen takargatnivalója, osztalékaiból és a jövedelméből él. A nagyobbik kormánypárt hiteles vagyonnyilatkozat beadására szólította fel.

 • Végső búcsút vettek Hankiss Elemértől

  2015. január 31., szombat 15:51

  A Hír TV belföldi hírei: Végső búcsút vettek Hankiss Elemér szociológustól és irodalomtörténésztől. A tudóst Balog Zoltán búcsúztatta. Az emberi erőforrások minisztere azt mondta, Hankiss Elemér minden magyar értelmiségi mintaképe lehet, hiszen mindig intellektuális fegyelemmel és játékos könnyedséggel alkotott.

 • A Tesco dolgozói félnek, a cég a kormányt hibáztatja

  3

  2015. január 31., szombat 15:25

  A Hír TV belföldi hírei: Akiket áthelyezne a cég, azoknak sem éri meg, az üzemanyag-visszatérítéssel is elmegy a fizetésük nagy részre.

 • Beépített nyomozó okozta Hiszékeny Dezső vesztét

  5

  2015. január 31., szombat 15:00

  A Hír TV belföldi hírei: Elhitte egy nyomozónak Hiszékeny Dezső, hogy vállalkozó. A főügyészség egy beépített rendőrrel buktatta le a volt angyalföldi MSZP-s alpolgármestert.

 • Arra kérik Orbánt, hogy a kispadról a pályára kerülhessenek

  2015. január 31., szombat 13:25

  A Hír TV belföldi hírei: Nyílt levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz Szederkény polgármestere. Ebben sporthasonlattal élve azt kéri, hogy a baranyai települést végre a tartaléksorból pályára engedjék, azaz fogadják el pályázatukat szennyvízproblémájuk megoldására.

 • A Jobbik a menekültcunami megállítását követeli

  2015. január 31., szombat 12:25

  A Hír TV belföldi hírei: A menekültcunami megállítását követeli a kormánytól a Jobbik. A párt frakcióvezető-helyettese szerint január közepéig kétszer annyi menekült érkezett az országba, mint amennyi 2012-ben egész év alatt.

 • Belváros: Juhászból csak a vereség keserűsége beszél

  2015. január 31., szombat 12:20

  A Hír TV belföldi hírei: Bebizonyosodott, hogy Juhász Péter hazudik – így reagált az V. kerületi önkormányzat arra, hogy az ügyészség elutasította az Együtt képviselőjének feljelentését Szentgyörgyvölgyi Péter lakásbérletével kapcsolatban.

 • Lekerült a nyomkövető Simon Gáborról

  2015. január 31., szombat 12:05

  A Hír TV belföldi hírei: Már nem kell jeladót hordania Simon Gábornak, a Fővárosi Törvényszék házi őrizetről lakhelyelhagyási tilalomra enyhítette az MSZP bukott elnökhelyettese elleni kényszerintézkedést.

 • Börtönépítéssel teremtene munkahelyeket a jobbikos polgármester

  2015. január 31., szombat 11:30

  A Hír TV belföldi hírei: Börtönépítéssel teremtene munkahelyeket a jobbikos polgármester.

 • A lakosságszámhoz igazítanák a kórházi ágyak számát

  2015. január 31., szombat 11:25

  A Hír TV belföldi hírei: Több mint ezer kórházi ágy szűnhet meg Közép- és Kelet-Magyarországon, a Dunántúlon viszont kilencszáz új helyet hozhatnak létre a kórházi ellátórendszer átalakítása során – írja a Blikk.

 • Kamionok torlódtak fel a havazás miatt

  2015. január 31., szombat 10:40

  A Hír TV belföldi hírei: Több Borsod megyei úton is kamionok torlódtak fel a havazás miatt. A rendőrség lezárta a 3-as főút Szikszó és Arnót közötti részét, és a 37-es úton is félpályán halad a forgalom Gesztely és Szerencs között. A megyében jegesek, csúszósak az utak.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

P8 – Vendég: Kiszelly Zoltán
P8 – Vendég: Kiszelly Zoltán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb