A Hír TV belföldi hírei

 • Prőhle: Egyetlen migráns sem marad Magyarországon

  2015. szeptember 04., péntek 07:29

  A Hír TV belföldi hírei: Hiába vezetik be a kötelező menekültkvótát az uniós országok körében, egyetlen migráns sem fog a rosszabb szociális ellátóhálóval rendelkező Magyarországon maradni, igyekeznek majd mind Nyugat-Európában letelepedni – mondta el Magyarország élőben című műsorunkban Prőhle Gergely.

 • LMP-s nem a menekültügyi törvénycsomagra

  2015. szeptember 04., péntek 07:18

  A Hír TV belföldi hírei: Csütörtökön a kormánypártok menekültügyi törvénycsomagjáról szavaztak az Országgyűlésben, ami négyötödös támogatást igényelt volna – az LMP viszont nemmel szavazott.

 • Pár óra alatt átvihetik a parlamenten a szigorítást

  2015. szeptember 04., péntek 06:59

  A Hír TV belföldi hírei: Ma pár óra alatt átvihetik a parlamenten a Btk. menekültügyi szigorítását és a szerb határra tervezett tranzitzónák megnyitását.

 • Kiskapuk a büntető törvénykönyv szigorításában

  2015. szeptember 03., csütörtök 21:54

  A Hír TV belföldi hírei: Bár a hónap közepétől a határzár tiltott átlépése már bűncselekménynek minősül Magyarországon, a Röszkét és a vajdasági Horgost összekötő vasúti pályát nem zárták le drótakadállyal. A parlament a ma kezdődött kétnapos rendkívüli ülésén várhatóan újabb jogszabályokat módosít a bevándorlás megfékezésére. A kétharmados honvédségi és rendőrségi törvény nincs köztük, a két jogszabály sürgősségi tárgyalásához az ellenzék nem járult hozzá, így várhatóan szeptember közepétől nem lehet bevetni katonákat a magyar–szerb határ védelmére.

 • Guantanamó és ultimátum – ismét demonstráltak a Keletinél

  2015. szeptember 03., csütörtök 21:30

  A Hír TV belföldi hírei: A migránsok tömegesen akarnak elindulni a Baross térről, azt mondják, ha legalább 1000 ember indul útnak az osztrák határ felé, akkor nincsen, ami megállítsa őket.

 • Kötelező ellenőrizni a nyugati országrészbe tartó szerelvényeket

  2015. szeptember 03., csütörtök 21:00

  A Hír TV belföldi hírei: Egyes menekültek Hegyeshalom felé vették az irányt a Keletiből, őket Nagyszentjánosnál szállították le a vonatról, majd buszokkal a vámosszabadi menekülttáborba vitték őket. Az Országos Rendőr-főkapitányság határrendészeti osztályának vezetője a Bevándorlási Hivatal főigazgató-helyettesével közösen tartott sajtótájékoztatóján azt hangoztatta, hogy kötelességük ellenőrizni a nyugati országrészbe tartó szerelvényeket.

 • Egy ide küldött ember is több, mint amit a Jobbik elfogadhatónak tart

  2015. szeptember 03., csütörtök 18:11

  A Hír TV belföldi hírei: A Jobbik továbbra is elutasítja a menekültkvótákról szóló uniós javaslatot. A párt frakcióvezetője szerint, ha a rendszert bevezetnék, akkor Magyarországra fekete-afrikai bevándorlókat küldenének.

 • Épül az új fővárosi tranzitzóna – sok még a kérdőjel

  2015. szeptember 03., csütörtök 17:46

  A Hír TV belföldi hírei: Elkezdték kialakítani az új fővárosi tranzitzónát a menekülteknek, a területen egyelőre a talajt rendezik. A részletek még nem ismertek, nem tudni, hogy a tranzitzónában hány embernek jut majd hely.

 • Áder: Be kellene fejezni az ötletelést

  2015. szeptember 03., csütörtök 17:23

  A Hír TV belföldi hírei: A menekültválságra közös megoldást kell találnia az Európai Uniónak – mondta a köztársasági elnök, aki hivatalában fogadta a szlovén államfőt. Áder János azt mondta, a bevándorlókról a tél beállta előtt gondoskodni kell. A magyar államfő uniós forrásból üzemeltetne menekülttáborokat azokban az Európán kívüli országokban, ahol már biztonságban érezhetik magukat a migránsok.

 • Rendkívüli ülés a menekülthelyzet kezeléséről

  2015. szeptember 03., csütörtök 15:00

  A Hír TV belföldi hírei: Rendkívüli ülésén tárgyal az Országgyűlés a kormány és a Fidesz tizenhárom törvényt módosító javaslatcsomagjáról, amellyel a menekülthelyzetet kezelnék.

 • Elözönlötték a Keleti pályaudvar peronjait a migránsok

  2015. szeptember 03., csütörtök 13:12

  A Hír TV belföldi hírei: Nem indulnak vonatok a Keleti pályaudvarról Nyugat-Európába. A MÁV közleményében azt írta: a vasúti közlekedés biztonsága érdekében döntöttek így, további intézkedésig. Minden nemzetközi járatot töröltek.

 • Lázár: Németország meghívta a terített asztalhoz a szír menekülteket

  2015. szeptember 03., csütörtök 12:37

  A Hír TV belföldi hírei: A magyar hatóságok Budapest és a magyar–osztrák határ között el fogják végezni a schengeni kötelezettségekkel kapcsolatos szükséges ellenőrzéseket, ezt Lázár János közölte a szokásos csütörtöki kormányinfón.

 • Változás: csökkent az illegális határátlépők száma

  2015. szeptember 03., csütörtök 11:00

  A Hír TV belföldi hírei: Az elmúlt időszakhoz képest csökkent az illegális határátlépők száma Csongrád megyében.

 • Halálos balesetet okozott egy embercsempész az M5-ösön

  2015. szeptember 03., csütörtök 10:47

  A Hír TV belföldi hírei: Szalagkorlátnak ütközött egy embercsempész az autójával az M5-ösön hajnalban, egy migráns meghalt. A sofőr a baleset után elmenekült a helyszínről.

 • Dugig volt hamis mosószerrel a kamion

  2015. szeptember 03., csütörtök 10:36

  A Hír TV belföldi hírei: Hamisított mosószert foglaltak le a pénzügyőrök Budapest környékén, Alsónémediben. A pótkocsis kamion a fuvarlevél szerint 22 tonna mosógélt szállított Spanyolországba.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Orbán Viktor sajtótájékoztatója a brüsszeli tárgyalások után
Orbán Viktor sajtótájékoztatója a brüsszeli tárgyalások után
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb