A Hír TV belföldi hírei

 • Lázár: Ez az elmúlt két évtized legsúlyosabb bűncselekménye

  1

  2015. február 27., péntek 12:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nem csúsznak az állami juttatások a DRB bankcsoportnál elrendelt korlátozás miatt – ezt ígéri az NGM államtitkára. A károsult települések összefognak. Lázár János a Hír TV-nek azt mondta: a Buda-Cash-botrány az elmúlt két évtized legsúlyosabb bűncselekménye.

 • 200 forintért vesz aláírásokat az Összefogás Párt

  1

  2015. február 27., péntek 09:05

  A Hír TV belföldi hírei: 200 forintot fizet az aláírásokért az Összefogás Párt Tapolcán és környékén, ahol április 12-én lesz időközi országgyűlési választás – írja a Népszabadság.

 • 15 helyett 30 évre titkosítanák a paksi bővítés részleteit

  2015. február 27., péntek 09:00

  A Hír TV belföldi hírei: Az eddigi 15 helyett 30 évre titkosítaná a paksi atomerőmű-bővítés részleteit a kormány – tudta meg az Origo.

 • Újabb kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen

  1

  2015. február 27., péntek 08:50

  A Hír TV belföldi hírei: Újabb kötelezettségszegési eljárást indított Brüsszel Magyarország ellen – a házi pálinkafőzés szabályozása miatt.

 • A kormány paktumban szentesítheti a békét az RTL-lel

  2015. február 27., péntek 08:20

  A Hír TV belföldi hírei: Hamarosan megszülethet a paktum a reklámadó módosításáról, cserébe az RTL-csoport visszavonhatja az Európai Bizottsághoz benyújtott panaszát.

 • Az ombudsman hiányosnak találta az e-felvételit

  2015. február 27., péntek 08:15

  A Hír TV belföldi hírei: Hiányos az elektronikus felvételi rendszer jogszabályi háttere – állapította meg az alapvető jogok biztosa.

 • Két óra az életedért: sztrájkolnak a rezidensek

  1

  2015. február 27., péntek 07:55

  A Hír TV belföldi hírei: Napi kétórás sztrájkot tervez a Magyar Rezidens Szövetség – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Dénes Tamás.

 • Ma értékeli az elmúlt időszak eseményeit Orbán Viktor

  2015. február 27., péntek 07:45

  A Hír TV belföldi hírei: Ma tartja évértékelőjét Orbán Viktor. A miniszterelnök ezúttal a fővárosi Várkert Bazárban mondja el beszédét.

 • Az államé lesz a Krisztus Pilátus előtt

  2015. február 26., csütörtök 21:10

  A Hír TV belföldi hírei: Megvásárolja a magyar állam a kanadai Hamilton Galériától Munkácsy Mihály Krisztus Pilátus előtt című festményét.

 • Félmilliárd forintot ad Zugló a mélyszegénységben élőknek

  2015. február 26., csütörtök 19:00

  A Hír TV belföldi hírei: Márciustól 26 ezer forintra egészíti ki Zugló azoknak a családoknak a jövedelmét, akik mélyszegénységben élnek. De havi 10 ezer forintot adnak azoknak is, akik nem tudják a közüzemi számláikat befizetni.

 • Vörösiszap: 400 milliót különített el a kormány kártérítésre

  2015. február 26., csütörtök 18:58

  A Hír TV belföldi hírei: 400 millió forintot különített el a kormány azoknak a kártérítésére, akik nem vagyoni kártérítésért perelték a Mal Zrt.-t az iszapömlés miatt – mondta a Miniszterelnökség közigazgatási államtitkára Devecseren.

 • Ezeket a rendőrségi kocsikat nehéz lesz lerázni

  2015. február 26., csütörtök 18:20

  A Hír TV belföldi hírei: Járőr, bűnügyi ügyintéző és egyterű tehergépkocsi is van a 89 új szolgálati gépjármű között, amit ma kaptak meg a Csongrád megyei rendőrök. Az autók mindegyike korszerű felszereléssel és modern biztonsági tartozékokkal segíti a rendőrök munkáját.

 • Brókerbotrány: akár jövő héten pénzükhöz juthatnak az ügyfelek

  2015. február 26., csütörtök 17:10

  A Hír TV belföldi hírei: Kinyitottak a Buda-Cash Brókerház érdekkörébe tartozó DRB bankcsoport fiókjai. Az ügyfelek csak hatvanezer forintot vehetnek fel számlájukról, miután a pénzintézet helyzete miatt a jegybank korlátozást rendelt el.

 • 40 év után nyugdíjazná a férfiakat a Jobbik

  2015. február 26., csütörtök 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nyugdíjba küldené 40 év után a férfiakat a Jobbik. A párt alelnöke ötpárti egyeztetést kezdeményez a témában. Schneider Tamás azt mondta, már több szakszervezettel is egyeztettek, és úgy látják, hogy a kezdeményezést sokan támogatják. Az ötpárti egyeztetésre a jövő hét elején kerülne sor.

 • Óvodai férőhelyek: két és fél millárdos keret áll rendelkezésre

  2015. február 26., csütörtök 16:53

  A Hír TV belföldi hírei: 2,5 milliárd forintért lehet pályázni új óvodai férőhelyek létrehozására – jelentette be a köznevelési államtitkár. A forrást meglévő intézmény bővítésére és új építésére is kérhetik az önkormányzatok, március 23-ig.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Innovációs sikerek a láthatáron?
Magyarország élőben – Innovációs sikerek a láthatáron?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb