A Hír TV belföldi hírei

 • Nincs napirenden az áfacsalásokat vizsgáló bizottság felállítása

  2014. november 27., csütörtök 21:30

  A Hír TV belföldi hírei: Nem vette napirendre az áfacsalásokat vizsgáló bizottság felállítását az Országgyűlés igazságügyi bizottsága.

 • Nem kommentálják a tömeges elbocsátásról szóló híreket

  2014. november 27., csütörtök 21:25

  A Hír TV belföldi hírei: Nem kommentálja a kormányszóvivő és a munkaerő-piaci államtitkár a közszolgák tömeges elbocsátásáról szóló sajtóhírt. A Figyelő című hetilap úgy tudja, hogy a minisztériumok már egyeztetnek a létszámcsökkentésről. Közben a Jobbik családellenesnek nevezte a Miniszterelnökségen bevezetett tízórás munkaidőt.

 • Steiner elismerte, ő áll a pártkritika mögött

  2014. november 27., csütörtök 20:57

  A Hír TV belföldi hírei: Nevére vette a szocialisták belvárosi elnöke az országos és a fővárosi vezetést egyaránt bíráló vitairatot. Steiner Pál azt mondta, hogy az elemzést belső használatra, a decemberi pártértekezletekre készítették. Az MSZP budapesti alelnöke szerint az eddigi teljesítményeik alapján az V. kerületieknek nem ártana óvatosabban bánni a szavakkal.

 • Elbocsátásokhoz vezethet a rendelet?

  1

  2014. november 27., csütörtök 19:57

  A Hír TV belföldi hírei: Elbocsátásokhoz vezethet a két tannyelvű iskoláknál egy október végén megjelent miniszteri rendelet – a Kétnyelvű Iskoláért Egyesület elnöke szerint. A rendelet ugyanis előírja, hogy 2017-től csak azok az iskolák működhetnének ilyen néven, ahol a beiratkozott diákok 80 százaléka érettségiig az intézményben marad. A köznevelési államtitkár szerint azonban sok intézmény már most is a szabályoknak megfelelően működik, lényegi változást nem hoz a szigorítás.

 • Kábítószeres ügyben folyt eljárás az Iwiw alapítója ellen

  3

  2014. november 27., csütörtök 19:15

  A Hír TV belföldi hírei: A kormányellenes tüntetések egyik szónoka, Várady Zsolt megerősítette a Hír TV értesülését.

 • Újabb feladatokat kap a Miniszterelnökség

  2014. november 27., csütörtök 19:02

  A Hír TV belföldi hírei: A külügyminisztériumtól a Miniszterelnökséghez kerül az európai integrációs feladat- és hatáskörök jelentős része – az erről szóló módosító javaslatot az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadta el.

 • Nálunk az egyik legnagyobb a gyermekszegénység

  2014. november 27., csütörtök 18:44

  A Hír TV belföldi hírei: Brutálisan nőtt a szegénység Magyarországon – az MSZP szerint ezt támasztják alá a statisztikai adatok is.

 • MÚOSZ: Némelyik videó minden szakmai szabályt nélkülöz

  2014. november 27., csütörtök 17:59

  A Hír TV belföldi hírei: Szakmailag elfogadhatatlannak tartja az internetes portálok által összevágott videókat a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) etikai bizottsági alelnöke. Legutóbb a Hvg.hu tett közzé manipulatív kisfilmet a kereszténydemokrata Rubovszky Györgyről. A portál csak az után távolította el az anyagot az internetről, hogy a KDNP leleplezte a sajtótermék által elhallgatott előzményeket. Bő egy éve a Hvg.hu-n jelent meg a Fidesz lejáratására készített hamis bajai videó is.

 • Nem találják Polt leveleit, elküldték ismét

  2014. november 27., csütörtök 17:45

  A Hír TV belföldi hírei: Nem találják a Legfőbb Ügyészség leveleit az amerikai nagykövetségen. Polt Péter az igazságügyi bizottsági meghallgatásán azt mondta: szerdán ismét elküldték írásbeli kérdéseiket az amerikai ügyvivőnek és az amerikai igazságügy-miniszternek a magyarokat érintő kitiltási üggyel kapcsolatban.

 • Zárolták Simon számláit, honnan az újabb 130 millió?

  11

  2014. november 27., csütörtök 17:11

  A Hír TV belföldi hírei: Nem tudni, hogy milyen pénzből rendezte adótartozását az MSZP költségvetési csalással gyanúsított volt elnökhelyettese.

 • Kettős gyilkosság: elfogták a gyanúsítottat

  2014. november 27., csütörtök 14:00

  A Hír TV belföldi hírei: Elkapták a tegnapi százhalombattai kettős gyilkosság feltételezett tettesét – erősítette meg a Hír Televíziónak a rendőrség. A 21 éves férfit lakossági bejelentés alapján fogták el.

 • Mikó-ügy: felfüggesztett börtönt kaptak a vádlottak

  2014. november 27., csütörtök 13:30

  A Hír TV belföldi hírei: Öt év felfüggesztett börtönre ítélte a plojesti táblabíróság a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium egyházi visszaszolgáltatásáról döntő testület két magyar tagját, Markó Attilát és Marosán Tamást.

 • Nem tudtak ítéletet hozni a jobbikos ügyében

  2014. november 27., csütörtök 12:53

  A Hír TV belföldi hírei: Nem tudott ítéletet hirdetni a Pécsi Járásbíróság annak a volt jobbikos mohácsi önkormányzati képviselőnek az ügyében, akit hivatalos személy elleni erőszakkal vádol az ügyészség.

 • Elhunyt Bárándy György

  2014. november 27., csütörtök 12:40

  A Hír TV belföldi hírei: Elhunyt Bárándy György ügyvéd.

 • Devizahiteles volt a magát felgyújtó férfi

  1

  2014. november 27., csütörtök 12:36

  A Hír TV belföldi hírei: Devizahiteles volt az a férfi, aki szombaton felgyújtotta magát a Teve utcai rendőrpalota előtt, majd berohant az épületbe – tudta meg a Blikk.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Beolvasztják a Budapesti Közlekedési Központot
Magyarország élőben – Beolvasztják a Budapesti Közlekedési Központot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb