A Hír TV belföldi hírei

 • Devosa fél napra, Garabits végleg kiesett az Együtt–PM kegyeiből

  2014. október 01., szerda 19:14

  A Hír TV belföldi hírei: Rövid időre kiesett az Együtt–PM kegyeiből Devosa Gábor, a VII. kerületi képviselőjelölt korrupciógyanús ingatlanügye miatt vonták meg tőle a támogatást. Garabits Károlyt viszont már nem tudja felvállalni az Együtt–PM.

 • Kunhalmi látomásos költészetnek nevezte a DK-ba igazolását

  2014. október 01., szerda 18:57

  A Hír TV belföldi hírei: Cáfolta, hogy a Demokratikus Koalícióhoz tartana Kunhalmi Ágnes az októberi önkormányzati választás után. A szocialisták közül úgy vélik, az elnök pozíciója meginoghat egy katasztrofális választási szereplés esetén.

 • Szijjártó: Végleg lerakjuk az új külpolitika alapjait

  2014. október 01., szerda 18:43

  A Hír TV belföldi hírei: A külgazdaság, a külpolitika és a kultúrdiplomácia teljes körű integrációjával véglegesen lerakták az új magyar külpolitika alapjait – jelentette be Szijjártó Péter.

 • Átadták a Futár-rendszert

  2014. október 01., szerda 17:20

  A Hír TV belföldi hírei: Átadták a Futárt Budapesten. A műholdas forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer több, mint 2200 jármű mozgását tudja nyomon követni a nap 24 órájában. A megállóknak egyelőre csak az 5 százalékában van digitális utastájékoztató, de okostelefonon bárki utána tud nézni, merre mozog éppen a keresett jármű. A hétmilliárd forintos beruházást jelentős késéssel adta át a kivitelező, amiért a főváros félmilliárdos kötbért követelt a cégtől.

 • Az amerikai nagykövet üdvözli a kormány döntését

  1

  2014. október 01., szerda 17:10

  A Hír TV belföldi hírei: Üdvözli az amerikai nagykövetség a magyar kormány döntését, amellyel betiltotta a Budapestre szervezett fajvédő konferenciát. Ezt az amerikai képviselet ideiglenes ügyvivője jelentette ki a Hír TV-nek.

 • Betiltották „Kágébéla” irodáját

  2014. október 01., szerda 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: Betiltotta a kémkedéssel vádolt Kovács Béla beregszászi irodájának működését a kárpátaljai körzeti adminisztratív bíróság.

 • Ökotárs: Elismerik, többször felülírták az ítéletet

  2014. október 01., szerda 15:35

  A Hír TV belföldi hírei: Nem lát szabálytalanságot az Ökotárs Alapítvány igazgatója a hozzájuk került pályázatok elbírálásának menetében.

 • Orbán: Továbbra is megőrizzük a nyugdíjak értékét

  2014. október 01., szerda 14:49

  A Hír TV belföldi hírei: A kormány legfontosabb teendői közé sorolta a nyugdíjak értékének megőrzését Orbán Viktor. A miniszterelnök az Országházban, az Idősügyi Tanács alakuló ülésén az elmúlt másfél-két év egyik legfontosabb kormányzati intézkedésének a munkahelyvédelmi akciótervet nevezte, amelynek részeként járulékkedvezményt kap az 55 év feletti munkavállalót alkalmazó foglalkoztató. A miniszterelnök hozzátette: Magyarország ma már elég erős ahhoz, hogy egy európai gazdasági válság idején is meg tudja őrizni a nyugdíjak értékét.

 • Közpénzből tanuló szocialista: nincs nyoma tanulmányi szerződésnek

  2014. október 01., szerda 14:35

  A Hír TV belföldi hírei: Nincsenek meg azok a tanulmányi szerződések, amelyeket a pestszentlőrinci önkormányzat előző vezetése alatt köttetett az MSZP-s Szaniszló Sándor és a Budapesti Műszaki Egyetem között – ezt a kerület jelenlegi általános polgármester-helyettese mondta a Hír Televíziónak.

 • Jutalomvacsora közpénzen

  2014. október 01., szerda 12:37

  A Hír TV belföldi hírei: Önkormányzat által finanszírozott jutalomvacsorán látott vendégül csaknem négyszáz közmunkást Makó szocialista polgármestere. Búzás Péter a rendezvényt nem tekinti a kampány részének, ám a város fidesz–KDNP-s képviselőjelöltjei felháborítónak tartják, hogy a szocialista polgármester közpénzen próbál szavazatokat vásárolni.

 • Rövid időn belül másodszor rabolták ki a dohányboltot

  2014. október 01., szerda 12:35

  A Hír TV belföldi hírei: Két és fél hónapon belül másodszor raboltak ki egy szegedi dohányboltot.

 • Megindult a célforgalom a Lánchíd utcában

  2014. október 01., szerda 12:28

  A Hír TV belföldi hírei: Kora reggel megindult a busz- és taxiközlekedés az I. kerületi Lánchíd utcában.

 • Nem mindennapi rablás: félmilliárdot zsákmányoltak

  2014. október 01., szerda 11:31

  A Hír TV belföldi hírei: Félmilliárdot zsákmányolhattak hétfőn a XVII. kerületi rablók – tudta meg a Blikk.

 • Ifj. Lomnici: Néhány bíró miatt nem állhat le a folyamat

  1

  2014. október 01., szerda 11:00

  A Hír TV belföldi hírei: A Milton Hitelezési Zrt. devizahiteles-perét tárgyalja szerdán másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla.

 • Lefutott a főpolgármester-jelölti meccs?

  2014. október 01., szerda 10:42

  A Hír TV belföldi hírei: A liberálisok jelöltjét éppen annyira tartja felkészültnek a városvezetésre Tarlós István, mint a fő kihívójának tekintett Bokros Lajost.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Navracsics Tibor biztosjelölti expozéja
Navracsics Tibor biztosjelölti expozéja
<iframe id="videoplayer_109159" src="http://video.mno.hu/embed/109159" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb