A Hír TV belföldi hírei

 • M4-es: nem történt még szerződésbontás

  1

  2015. április 19., 20:40

  A Hír TV belföldi hírei: Egyelőre nem mondta fel a szerződést a kormány az M4-es autópályát építő cégekkel. Így a félkész sztráda őrzéséért és a balesetek megelőzéséért továbbra is az érintett vállalkozások felelnek.

 • Összefognak a kutyás mentők

  2015. április 19., 19:30

  A Hír TV belföldi hírei: Kutyás mentők kötnek együttműködési megállapodást egymással és a Magyar Önkormányzatok Szövetségével a jövő héten, hogy vészhelyzetben a legnagyobb létszámban riaszthatóak legyenek. Egy nemzetközi minősítő versenyen ötven mentőkutya mérte össze tudását Biatorbágyon.

 • Országszerte tüntettek a korrupció ellen

  3

  2015. április 19., 19:05

  A Hír TV belföldi hírei: Összehangolt korrupcióellenes tüntetést tartottak délután a baloldali ellenzéki pártok és civil szervezetek. Közel száz településen rendeztek demonstrációt, a nagyobb városokban országosan ismert politikusok is felszólaltak.

 • MSZP: haladéktalanul adjanak felmentést a vasárnapi zárva tartás alól

  2015. április 19., 19:00

  A Hír TV belföldi hírei: Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul adjon felmentést a balatoni üzleteknek a nyári szezonban a vasárnapi zárva tartás alól. Ezt az ellenzéki párt Somogy megyei elnöke jelentette be. A napokban ugyanezt kérte a Balatoni Szövetség is a nemzetgazdasági miniszternek írt levelében.

 • MSZP: alkotmányellenes a törvénymódosítás

  1

  2015. április 19., 18:20

  A Hír TV belföldi hírei: Alkotmányellenesnek tartja a földvagyonról szóló törvény módosítását az MSZP.

 • A mérgező anyagok ellenére nem ellenőriznek gyakrabban

  2015. április 19., 18:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nem ellenőrzi gyakrabban a paprikákat az Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság a Greenpeace-vizsgálat után. A hivatal illetékese szerint elenyésző a kifogásolt termékek aránya.

 • Megdőlt a részvételi rekord a Vivicittán

  2015. április 19., 17:10

  A Hír TV belföldi hírei: Megdőlt a részvételi csúcs a Vivicittá Városvédő Futáson. Különböző távokon, több mint hetven országból mintegy huszonhatezren álltak rajthoz a Margitszigeten a jubileumi, 30. rendezvényen.

 • Gyurcsány cége ellenőrzi a hazai uniós fejlesztések működését

  2015. április 19., 16:00

  A Hír TV belföldi hírei: Gyurcsány Ferenc cége, az Altus Zrt. ellenőrzi a hazai uniós fejlesztések működését az Európai Bizottság megbízásából. Csepreghy Nándor szerint a politikai függetlenséget hirdető bizottság ezzel hálapénzt ad a volt miniszterelnöknek.

 • Norvég pénzek: hallgatás és terelés

  1

  2015. április 19., 12:04

  A Hír TV belföldi hírei: Csak az Ökotárs Alapítvány igazgatója adott világos választ a kialakult helyzetre. A Hír Televíziónak azt mondta, több fontos pályázat lassan egy éve áll. A Norvég Alapnál több mint 30 milliárd forint ragadt benn.

 • Előkerült a kés is a kőbányai villamoson

  2015. április 19., 12:01

  A Hír TV belföldi hírei: Az ORFK kommunikációs szolgálatának tájékoztatása szerint két férfi vitatkozott össze a X. kerületi Kolozsvári úton egy villamoson, majd egyikük a karján megszúrt egy fővárosi férfit. A késelő a helyszínről elmenekült.

 • Az idén is várja a látogatókat a Balaton első csavargőzöse

  2015. április 19., 11:28

  A Hír TV belföldi hírei: Az idén is várja a látogatókat a Balaton első csavargőzöse Balatonbogláron. A 2012-ben felújított műemlék hajó belsejében gőzhajó-történeti kiállítás látható. A csavargőzös szezonnyitóját hagyományosan együtt ünnepli Balatonboglár és az északi parton szemben található Révfülöp, a csavargőzös ugyanis újkorában a két település között járt.

 • Több mint 260 határsértőt fogtak el idáig a hétvégén

  2015. április 19., 10:47

  A Hír TV belföldi hírei: Harminc csoportban több mint 260 határsértőt fogtak el a szegedi határrendészek az elmúlt 24 órában.

 • Lebukott a szlovák orgazda, több mint egy tonna agancsot rejtett az autója

  2015. április 19., 09:58

  A Hír TV belföldi hírei: Közúti ellenőrzésen bukott le egy orgazda. A szlovák sofőrt Komárom-Esztergom megyében ellenőrizték a pénzügyőrök.

 • Sírokat gyaláztak, gyújtogattak a Fiumei úti temetőben

  2015. április 19., 09:08

  A Hír TV belföldi hírei: Sírokat rongáltak meg a Fiumei úti Sírkertben. A hírt először az Index közölte egy olvasói fotó alapján, amit később a távirati irodának is megerősített az ORFK kommunikációs szolgálata.

 • Először pénzt akart, aztán már a cigi is jó volt a játék pisztolyos rablónak

  2015. április 19., 09:00

  A Hír TV belföldi hírei:

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Mi várható a kétharmad után?
Csörte – Mi várható a kétharmad után?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb