Péntek8

”Háttérbe szorult a Jobbik”

TT
Forrás: Hír TV
2012. július 20., péntek 22:46
Elszalasztotta a Jobbik azt a lehetőséget, hogy stabilan az MSZP fölé kerekedjen. Gyurcsány Ferenc felmentése is azt igazolja, hogy a nyugati sajtóban elterjedt rémhírek ellenében Magyarországon működik a demokrácia és a független ügyészség – a Péntek8 vendége Kiszelly Zoltán politológus volt.
Hirdetés

A Jobbik ellenzéki pártként elszalasztotta azt a lehetőséget, hogy stabilan egy szinten legyen az MSZP-vel. Átengedte az utca frontját a baloldalnak és a hozzájuk köthető civil szerveződéseknek, így a szélsőjobboldali párt háttérbe szorult. Amíg 2009-ban az SZDSZ akaratlanul is reklámozta a gárdát a választási kampány idején, addig mostanra már a programjaikból sem maradt sok minden – mondta el a Péntek8 adásában Kiszelly Zoltán politológus.

Hirdetés

Amikor az LMP tavaly decemberi akciója során Gyurcsányt előállították, tele volt vele a nyugati sajtó, ahogyan akkor is, amikor Sukoró-ügyben gyanúsítottként hallgatták ki. Akkor mártírszerepet játszott, most viszont ez elmaradt. Gyurcsány felmentése is azt igazolja, hogy a nyugati sajtóban elterjedt rémhírek ellenében Magyarországon működik a demokrácia, működik a független ügyészség – fejtette ki Kiszelly.

A Péntek 8 vendége Kiszelly Zoltán
A Péntek 8 vendége Kiszelly Zoltán

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Riasztás – Kegyetlenek
Riasztás – Kegyetlenek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb