Illegális pénzváltót gyilkoltak meg + Videó

TT, LM
Forrás: MTI / Hír Tv
2012. május 29., kedd 10:59
Több mint tíz késszúrással végeztek azzal a férfival, akinek a holttestét kedd reggel találták meg Pécsen, egy kertvárosi lakásban.
Hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a bűncselekményről reggel egy szomszéd tett bejelentést. Az MTI-nek nyilatkozó bűnügyi források közlése szerint a férfi illegálisan valutaváltóként tevékenykedett a baranyai megyeszékhelyen, s nem kizárt, hogy meggyilkolásának a hátterében elszámolási vita áll.

Fotó: MTI

A Hír Televízió helyszíni tudósítójának információja szerint az áldozat egy hatvanas évei elején járó horvát állampolgár, akivel a negyedik emeleti panellakásában, több késszúrással végeztek. A szomszédok információi szerint a lakásból dulakodás hangjait lehetett hallani, de azt gondolták, hogy a lakást rendezik át. A helyszíni beszámoló szerint az áldozat lakásának ajtaján és a kilincsen is vérnyomokat találtak.

Hirdetés
Fotó: MTI

A helyszínelés jelenleg is tart, a nyomrögzítés a lépcsőházban, az áldozat lakásán, és a ház melletti szeméttárolónál is zajlik.

Horvát pénzváltót gyilkoltak meg
Horvát pénzváltót gyilkoltak meg

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Rendkívüli hírek – Újabb menekültek indultak Ausztria felé
Rendkívüli hírek – Újabb menekültek indultak Ausztria felé
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb