Ezt megkaptuk

Legagyizták az NB I-et a lengyelek

FFT

2012. május 24., csütörtök 07:45
Az ekstraklasa.net nevű lengyel futballportál nem éppen hízelgő szavakkal ír a magyar élvonalbeli bajnokságról. A cikk szerint az OTP Bank Liga unalmas, és nincsenek benne jó játékosok sem.
Hirdetés

A lengyel Lech Poznan állítólag a Pápa csatárát, Lovrencsics Gergőt szemelte ki magának. A hírek szerint akár 100 millió forintot is kifizetnének érte, ami arrafelé alacsony árkategóriának számít. Maradjunk annyiban, hogy ez nézőpont kérdése, akárcsak egy bajnokság színvonalának megítélése.

Az ekstraklasa.net nevű lengyel szakportál Lovrencsics kapcsán foglalkozik egy keveset a mi NB I-es bajnokságunkkal is, és hát nem éppen jóindulatúan fogalmaz a cikkében. Más kérdés,hogy olyan nagyon nem lehetünk meglepve, ha már Lengyelországban is "unalmasnak" és "alacsony színvonalúnak" tartják az OTP Bank Ligát.

Az internetes oldal ezeken kívül azt is megemlíti, hogy a magyar első osztályban nincsenek jó játékosok, aki viszont megüt egy bizonyos szintet, az már harminc fölött van. Az írás kiemeli, hogy Torghelle Sándor az NB I legismertebb futballistája, de róla is úgy vélekedik, hogy már túljutott pályafutása legjobb szakaszán.

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Szükség van-e tűzparancsra?
Csörte – Szükség van-e tűzparancsra?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb