A Hír TV belföldi hírei

 • Megakadályozná az idős emberek becsapását a KDNP

  2015. március 04., szerda 20:50

  A Hír TV belföldi hírei: Jogszabály-módosítással védené meg a megtévesztő termékbemutatóktól a nyugdíjasokat a KDNP. A kisebbik kormánypárt szerint a szervezők sokszor becsapják az embereket és megsértik a fogyasztói jogokat.

 • Lemondott az Igazságügyi Minisztérium államtitkára

  2015. március 04., szerda 19:40

  A Hír TV belföldi hírei: Lemondott Patyi Gergely. Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a személyét ért megalapozatlan támadásokra hivatkozva távozik posztjáról.

 • Orbán megígérte: néhány nap, és megkapják a pénzt

  2015. március 04., szerda 19:30

  A Hír TV belföldi hírei: A miniszterelnök megállapodott a Buda-Cash-botrányban károsult 67 önkormányzat vezetőjével: a kormány rendkívüli támogatásban részesíti a bajba jutott településeket. Közben a jegybank visszavonta a Buda-Cash Zrt. tevékenységi engedélyét.

 • 100 milliárd forint érkezik erre a területre

  2015. március 04., szerda 19:12

  A Hír TV belföldi hírei: Idén 100 millió, a következő hat évben pedig több mint 100 milliárd forint uniós forrással lehet számolni a szociális, gyermekvédelmi és gyermekjóléti szolgáltatások fejlesztésénél. 2016 januárjától elindítják a szociális életpályamodellt is – jelentette be Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár egy székesfehérvári szakmai konzultáción.

 • Mindenkit váratlanul ért a szombathelyi légi csapás

  2015. március 04., szerda 19:02

  A Hír TV belföldi hírei: Szombathely bombázásának 70. évfordulójára emlékeztek ma a vasi megyeszékhelyen. A belvárost a második világháború utolsó évében máig tisztázatlan okból bombázta a szövetséges légierő. A támadásokban 293 civil vesztette életét.

 • A Fidesz is megosztott a IÁ elleni magyar katonai részvételben

  1

  2015. március 04., szerda 18:25

  A Hír TV belföldi hírei: A Fidesz szerint az ellenzéki pártok nem támogatják az újabb katonai missziót. Az MSZP azonban csak alaposabb előkészítést szorgalmaz, a Jobbik viszont még a NATO-ból is kilépne.

 • Oxigén helyett altatógázt kapott: ki a felelős?

  2015. március 04., szerda 17:58

  A Hír TV belföldi hírei: Megkezdődött a Győri Törvényszéken az a kártérítési per, amely a mosonmagyaróvári kórházban 2013 nyarán, műtét közben történt haláleset miatt indult. A rendőrségi vizsgálat alapján a 62 éves nő azért halt meg a Karolina Kórházban, mert a nőgyógyászati műtő felújításakor fordítva kötötték be az oxigén- és az altatógázcsöveket.

 • Életfogytiglant kapott a zárkatársát leszúró férfi

  2015. március 04., szerda 17:20

  A Hír TV belföldi hírei: Jogerősen is életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki a vád szerint 2012 őszén nyakon szúrta egy zárkatársát a márianosztrai börtönben.

 • A Fidesz az élen, Juhászék „megsemmisültek”

  1

  2015. március 04., szerda 17:10

  A Hír TV belföldi hírei: A Nézőpont legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a kormánypártok változatlanul 26 százalékon állnak.

 • Juhász: Orbán veje Szlovákiába menekült a magyar adók elől

  2015. március 04., szerda 15:10

  A Hír TV belföldi hírei: Szlovák cégen keresztül nyert közbeszerzést Orbán Viktor veje – állítja cégkivonatokra hivatkozva az Együtt alelnöke.

 • Összeül a kormány, a brüsszeli „támadás” lesz a téma

  2015. március 04., szerda 15:00

  A Hír TV belföldi hírei: A kormány még ebben a hónapban tárgyal arról, hogyan védje meg a rezsicsökkentést Brüsszellel szemben – jelentette be Németh Szilárd.

 • Áder: A tudomány segítségére van szükség

  2015. március 04., szerda 12:50

  A Hír TV belföldi hírei: A mostani az első nemzedék, amely már a bőrén érzi a klímaváltozást, és az utolsó, amely még tehet valamit ellene – idézte az amerikai elnököt a magyar köztársasági elnök a Budapesti Víz Konferencián.

 • Újabb fejlemény a Balla Irma-gyilkosságban

  1

  2015. március 04., szerda 12:00

  A Hír TV belföldi hírei: Új gyanúsítottja van a Balla Irma gyilkossági ügynek. A rendőrség D.Lajost gyanúsítja a bűncselekménnyel.

 • Egymilliós tagsági díjat fizettetnének ki a családokkal

  2015. március 04., szerda 11:55

  A Hír TV belföldi hírei: Több mint egymillió forintos tagsági díjat fizettetne ki utólag 270 családdal az Üllői Víziközmű-társulat. A csatornabekötésért követel tőlük pénzt, annak ellenére, hogy a lakók három évvel ezelőtt a szerződésük szerint összközműves, per- és tehermentes ingatlanokat vettek a Sportliget lakóparkban.

 • Paks: harminc évnél is több lehet a titkosítás

  2

  2015. március 04., szerda 11:45

  A Hír TV belföldi hírei: 90 év is lehet akár ennek az időtartama, hiszen ahogy Gulyás Gergely a Hír Televízióban elmondta, az erre vonatkozó törvény lehetővé teszi.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Szocialista brókerbotrány?
Magyarország élőben – Szocialista brókerbotrány?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb