A Hír TV belföldi hírei

 • Tóbiás bevallotta, még sosem találkozott Falussal

  2014. augusztus 21., csütörtök 21:16

  A Hír TV belföldi hírei: Nem ismeri saját főpolgármester-jelöltjüket a szocialisták elnöke. Tóbiás József az ATV-ben bevallotta, hogy még sosem találkozott Falus Ferenccel.

 • Kémprogram: a törvény betűjét betartva alkalmazzák

  2014. augusztus 21., csütörtök 21:04

  A Hír TV belföldi hírei: A titkosszolgálatok még a Gyurcsány-kormány idején szerezték be azt a kémprogramot, amellyel hozzáférhetnek a számítógépek adataihoz. Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága ma zárt ülésen tárgyalt a szoftver alkalmazhatóságáról, a testület tagjai azonban azt mondták: Magyarországon a törvény csak egyedi esetekben, és miniszteri vagy bírói jóváhagyással engedi a használatát.

 • Két per indul Vizoviczki ellen

  2014. augusztus 21., csütörtök 20:58

  A Hír TV belföldi hírei: Vádat emelt az ügyészség Vizoviczki László ellen, aki éveken keresztül rendszeresen rendőrtiszteket fizetett le azért, hogy az általa működtetett szórakozóhelyeket ne ellenőrizzék.

 • Éles lőszerek után kutattak a tűzszerész búvárok

  2014. augusztus 21., csütörtök 18:37

  A Hír TV belföldi hírei: Második világháborús éles lőszerek után kutattak a Drávában. A tűzszerész búvárok kézzel tapogatva keresték a gránátokat és az aknákat, amelyek veszélyt jelenthetnek a fürdőzőkre is.

 • Navracsics folyamatosan egyeztet a magyarok helyzetéről

  2014. augusztus 21., csütörtök 18:23

  A Hír TV belföldi hírei: Tovább romlott a helyzet Kelet-Ukrajnában a külügyminiszter szerint. Navracsics Tibor a parlament nemzetbiztonsági és külügyi bizottságának ülésén azt mondta, kétszer is egyeztetett az ukrán külügyminiszterrel a kárpátaljai magyarok helyzetéről, és kijevi kollégája azt ígérte, kiemelt figyelmet fordítanak az ottani kisebbségek jogaira. A bizottsági ülésen a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke megerősítette, hogy az ukrán mozgósítások miatt a magyarlakta területeken is egyre feszültebb a légkör.

 • Schmuckék új főpolgármester-jelölttel álltak elő

  2014. augusztus 21., csütörtök 18:22

  A Hír TV belföldi hírei: Lecserélték a bohóc-forradalmár Árok Kornélt a szocdemek. Schmuck Andor pártja Fürst Izabellát indítja helyette főpolgármester-jelöltként.

 • Seszták már várta a kérdést, de nem válaszolt

  2014. augusztus 21., csütörtök 18:11

  A Hír TV belföldi hírei: Továbbra sem hajlandó válaszolni Seszták Miklós annak az offshore hátterű cégnek az ügyében, amely az ő kisvárdai autószalonjában hajtott végre fejlesztéseket uniós pénzből.

 • Idős betegek és elhunytak nevével is visszaéltek

  2014. augusztus 21., csütörtök 17:34

  A Hír TV belföldi hírei: Elhunytak nevével is visszaélt egy pécsi alapítvány, ellenük a Magyar Államkincstár indított eljárást.

 • Felháborodtak Botka kijelentésén

  2014. augusztus 21., csütörtök 17:25

  A Hír TV belföldi hírei: Felháborítónak és nemzeti ünnephez méltatlannak tartja Botka László augusztus 20-ai beszédét három szegedi civil szervezet. A szocialista polgármester ugyanis tegnap ünnepi beszédében a jobboldali önkormányzati képviselőket vádolta a közpénzek elherdálásával, a Fidesz által is támogatott polgármesterjelöltről pedig azt állította, hogy krumpliadományokkal akarja megvenni a szegediek bizalmát.

 • Schiffer szerint a probléma nincs megoldva

  2014. augusztus 21., csütörtök 16:16

  A Hír TV belföldi hírei: Elfogadhatatlannak tartja az LMP, hogy nyomortelep-felszámolás címen embereket aláznak meg Miskolcon – ezt Schiffer András mondta a borsodi megyeszékhelyen, ahol bemutatták a párt polgármesterjelöltjét, Csontos Róbertet.

 • Felesége karrierje miatt lépett ki az MSZP-ből

  2014. augusztus 21., csütörtök 16:02

  A Hír TV belföldi hírei: Felesége politikai karrierje érdekében kilépett az MSZP-ből Fedor Vilmos, Miskolc volt alpolgármestere.

 • Holnap tárgyalják az első állam elleni bankpert

  2014. augusztus 21., csütörtök 14:52

  A Hír TV belföldi hírei: Pénteken áll a Fővárosi Törvényszék elé az első hitelintézet, hogy bizonyítsa, tisztességesen járt el, amikor egyoldalúan módosították a devizahitel-szerződéseket. A Fővárosi Törvényszékre eddig 38 pénzintézet nyújtott be keresetet.

 • Jóval kevesebbet szemeteltek az idei tűzijátékon

  2014. augusztus 21., csütörtök 12:35

  A Hír TV belföldi hírei: Hajnali 5-ig szedték a belvárosban összegyűlt szemetet a tűzijáték után.

 • Ne hagyják otthon esernyőiket

  2014. augusztus 21., csütörtök 12:10

  A Hír TV belföldi hírei: Hét megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható felhőszakadások és heves zivatarok miatt.

 • Pirosnál lépett a sínekre, nem élte túl

  2014. augusztus 21., csütörtök 11:35

  A Hír TV belföldi hírei: Halálra gázolt egy férfit a vonat a Szabolcs megyei Császárszállásnál.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Elutasítják a bankok keresetleveleit
Magyarország élőben – Elutasítják a bankok keresetleveleit
<iframe id="videoplayer_106173" src="http://video.mno.hu/embed/106173" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb