A Hír TV belföldi hírei

 • A Fidesz és az MSZP is feljelent a tapolcai hajrában

  2015. március 30., hétfő 21:31

  A Hír TV belföldi hírei: Lejárató kiadvány miatt tett feljelentést a Fidesz és az MSZP is a tapolcai választási kampány hajrájában.

 • Szijjártó ezzel magyarázta az idősík nyúlását

  2015. március 30., hétfő 21:30

  A Hír TV belföldi hírei: Külföldi utakra hivatkozva késlekedett a miniszterelnöki utasítás végrehajtásával a külügyi vezetés a brókerbotrányban. A baloldali ellenzék több pártja az Országgyűlés feloszlatását kezdeményezte.

 • A Corvinus mindenben együttműködik a hatóságokkal

  2015. március 30., hétfő 19:54

  A Hír TV belföldi hírei: A Budapesti Corvinus Egyetem mindenben közreműködik a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal által korábban feltárt szabálytalanságok kivizsgálásában – közölte a felsőoktatási intézmény. A rendőrség megerősítette azt a sajtóhírt, hogy sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával nyomoz.

 • Újabb civil kezdeményezéseket kaszált el az NVB

  2015. március 30., hétfő 19:23

  A Hír TV belföldi hírei: Hét rendszerbontó civil népszavazási kezdeményezés hitelesítését utasította el a Nemzeti Választási Bizottság.

 • Arról faggatták Orbánt, jelentett-e sorkatonaként

  2015. március 30., hétfő 17:34

  A Hír TV belföldi hírei: Soha senkivel, egyetlenegy magyar állampolgár rovásárára sem működött együtt az állambiztonsággal – mondta Orbán Viktor, miután a jobbikos Mirkóczki Ádám másodszor kérdezte a kormányfőt titkosszolgálati múltjáról.

 • Hiány: átütemezik a védőoltások beadását

  2015. március 30., hétfő 17:23

  A Hír TV belföldi hírei: Késik a diperte-vakcina, ezért a tartalék felhasználására kényszerül, és átütemezi az ötkomponensű oltások beadását az ÁNTSZ – a tisztifőorvosi hivatal ezt azután rendelte el, hogy a gyártó jelezte: nem tudja határidőre szállítani a más gyógyszerek mellett a torokgyík, a szamárköhögés, a merevgörcs és a járványos gyermekbénulás elleni védelmet biztosító vakcinát. A házi gyermekorvosok és védőnők hétfőn kapják meg az országos tisztifőorvosi utasítást.

 • A Fidesz tovább szigorítaná saját indítványát

  2015. március 30., hétfő 15:36

  A Hír TV belföldi hírei: Sürgősséggel tárgyal a parlament a brókerek elszámoltatását előíró törvényjavaslatról, a Fidesz tovább szigorítaná saját indítványát, a Jobbik és az LMP vizsgálóbizottságot állítana fel, a szocialisták a kisbefektetők teljes kártalanítását követelik.

 • Megölte a szüleit

  2015. március 30., hétfő 14:52

  A Hír TV belföldi hírei: Megölte szüleit egy budapesti férfi éjszaka, a járőrök a gyilkos telefonos bejelentése alapján vonultak ki az Egressy úti lakáshoz, ahol megtalálták a holttesteket. A gyanúsítottat egy órán belül elfogták.

 • Az Országgyűlés feloszlatását kezdeményezik

  2015. március 30., hétfő 14:26

  A Hír TV belföldi hírei: Határozati javaslatban kezdeményezi az MSZP, a DK, az Együtt és a PM a parlament feloszlatását és előre hozott választások kiírását – jelentette be Szabó Tímea.

 • Hiába várták Matolcsyt és Szijjártót

  2015. március 30., hétfő 13:35

  A Hír TV belföldi hírei: Vizsgálóbizottságot állítana fel az LMP és a Jobbik is a Quaestor-ügyben. Ma a vállalkozásfejlesztési bizottság ülésén hiába várták Matolcsy Györgyöt és Szijjártó Pétert. Közben az MSZP, a DK, az Együtt és a PM a parlament feloszlatását kezdeményezi.

 • Ammóniaszivárgás: ki kellett üríteni a piacot

  2015. március 30., hétfő 13:11

  A Hír TV belföldi hírei: Ammóniaszivárgás miatt kiürítették a Pécsi Vásárcsarnokot, sérültek is vannak.

 • Halálos baleset a gyorsforgalmin

  2015. március 30., hétfő 12:10

  A Hír TV belföldi hírei: A görög labdarúgó-válogatott három játékosa sérült meg a reggeli budapesti halálos balesetben. A repülőtérre tartottak, amikor taxijuk egy személyautóval ütközött.

 • Eredménytelenül végződött a PDSZ-tárgyalás

  2015. március 30., hétfő 10:20

  A Hír TV belföldi hírei: Eredménytelenül végződtek a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) tárgyalásai a szaktárcával.

 • Szünetelt a távhőszolgáltatás Pécsett

  2015. március 30., hétfő 08:18

  A Hír TV belföldi hírei: Eltört egy föld alatti vezeték Pécs belvárosában, ezért vasárnap este az egész városban leállt a távhő- és a melegvíz-szolgáltatás.

 • Harminc napra előzetesbe kerültek Tarsoly Csabáék

  1

  2015. március 30., hétfő 08:10

  A Hír TV belföldi hírei: Előzetes letartóztatásba került a Quaestor-vezér és két társa. A parlament hétfőn már tárgyalhat arról a javaslatról, amely alapján vagyonukkal felelhetnek a brókerek az okozott károkért.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Lázár elszámoltatná a felcsúti polgármestert
Lapzárta – Lázár elszámoltatná a felcsúti polgármestert
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb