A Hír TV belföldi hírei

 • Az államé lesz a Krisztus Pilátus előtt

  2015. február 26., csütörtök 21:10

  A Hír TV belföldi hírei: Megvásárolja a magyar állam a kanadai Hamilton Galériától Munkácsy Mihály Krisztus Pilátus előtt című festményét.

 • Félmilliárd forintot ad Zugló a mélyszegénységben élőknek

  2015. február 26., csütörtök 19:00

  A Hír TV belföldi hírei: Márciustól 26 ezer forintra egészíti ki Zugló azoknak a családoknak a jövedelmét, akik mélyszegénységben élnek. De havi 10 ezer forintot adnak azoknak is, akik nem tudják a közüzemi számláikat befizetni. Az önkormányzat összesen csaknem négyezer ilyen családdal számol. Megsegítésük félmilliárd forintba kerül, amit helyi adóbevételekből teremtenének elő.

 • Vörösiszap: 400 milliót különített el a kormány kártérítésre

  2015. február 26., csütörtök 18:58

  A Hír TV belföldi hírei: 400 millió forintot különített el a kormány azoknak a kártérítésére, akik nem vagyoni kártérítésért perelték a Mal Zrt.-t az iszapömlés miatt – mondta a Miniszterelnökség közigazgatási államtitkára Devecseren.

 • Ezeket a rendőrségi kocsikat nehéz lesz lerázni

  2015. február 26., csütörtök 18:20

  A Hír TV belföldi hírei: Járőr, bűnügyi ügyintéző és egyterű tehergépkocsi is van a 89 új szolgálati gépjármű között, amit ma kaptak meg a Csongrád megyei rendőrök. Az autók a megye több rendőrkapitányságán váltják fel az elavult gépparkot. Mindegyik korszerű felszereléssel és modern biztonsági tartozékokkal segíti a rendőrök munkáját. A járműveket a schengeni alapból és a rendőrség saját pályázataiból finanszírozták.

 • Brókerbotrány: akár jövő héten pénzükhöz juthatnak az ügyfelek

  2015. február 26., csütörtök 17:10

  A Hír TV belföldi hírei: Kinyitottak a Buda-Cash Brókerház érdekkörébe tartozó DRB bankcsoport fiókjai. Az ügyfelek csak hatvanezer forintot vehetnek fel számlájukról, miután a pénzintézet helyzete miatt a jegybank korlátozást rendelt el.

 • 40 év után nyugdíjazná a férfiakat a Jobbik

  2015. február 26., csütörtök 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nyugdíjba küldené 40 év után a férfiakat a Jobbik. A párt alelnöke ötpárti egyeztetést kezdeményez a témában. Schneider Tamás azt mondta, már több szakszervezettel is egyeztettek, és úgy látják, hogy a kezdeményezést sokan támogatják. Az ötpárti egyeztetésre a jövő hét elején kerülne sor.

 • Óvodai férőhelyek: két és fél millárdos keret áll rendelkezésre

  2015. február 26., csütörtök 16:53

  A Hír TV belföldi hírei: 2,5 milliárd forintért lehet pályázni új óvodai férőhelyek létrehozására – jelentette be a köznevelési államtitkár. A forrást meglévő intézmény bővítésére és új építésére is kérhetik az önkormányzatok, március 23-ig. Az önerő mértéke a hátrányos helyzetű településeknél mindössze a beruházás 5 százaléka. Czunyiné Bertalan Judit arra emlékeztetett, hogy szeptembertől minden hároméves gyermek számára kötelező lesz óvodába járni.

 • Szabadkereskedelmi vita: van, ami nem képezheti alku tárgyát

  1

  2015. február 26., csütörtök 15:21

  A Hír TV belföldi hírei: A kormánypártok és az uniós biztos szerint hozzájárul a gazdasági növekedéshez az Egyesült Államok és az Európai Unió között tervezett szabadkereskedelmi egyezmény. A Jobbik gyarmatosításról beszél, míg az LMP puccsot emleget.

 • Nem vizsgálják külön a beutazási tilalom ügyét

  2015. február 26., csütörtök 15:20

  A Hír TV belföldi hírei: Nem vizsgálja külön parlamenti bizottság az amerikai beutazási tilalom ügyét. Az igazságügyi bizottság – az országgyűlési törvényre hivatkozva – csütörtökön nem vette tárgysorozatba ellenzéki képviselők erre vonatkozó kezdeményezését.

 • Előzetesben a NAV-ellenőr gyilkosa

  2015. február 26., csütörtök 15:16

  A Hír TV belföldi hírei: Elrendelte a bíróság a NAV-ellenőr gyilkosának előzetes letartóztatását. Védője szerint L. Péter nem volt beszámítható állapotban tettének elkövetésekor, ezért azt sem zárja ki, hogy felmentő ítélet szülessen.

 • Újabb börtön Tribuszernének

  2015. február 26., csütörtök 15:06

  A Hír TV belföldi hírei: Jogerősen 4 év 6 hónapra enyhítette Tribuszer Zoltánné első fokon kiszabott 8 év 5 hónap börtönbüntetését a Pécsi Törvényszék. Az 1990-es években hírhedtté vált piramisjáték-szervezőt újabb csalások, valamint a hatóság félrevezetése miatt marasztalták el.

 • Megegyeztek a Pick Szegednél

  2015. február 26., csütörtök 14:03

  A Hír TV belföldi hírei: Véget ért a sztrájk a Pick Szeged pécsi üzemében.

 • Módosítanák a jogszabályt a turizmus fellendítéséért

  2015. február 26., csütörtök 11:05

  A Hír TV belföldi hírei: Tavaly nyáron az esős idő miatt sok helyről elmaradtak a turisták a Balatonnál, ez azonban nem minden balatoni térségre volt egyformán jellemző. Ahol a strand mellett programok is várták az érdeklődőket, ott a vállalkozók is jobb évet zártak.

 • Bűnösnek találták a volt szocialista államtitkárt

  1

  2015. február 26., csütörtök 11:04

  A Hír TV belföldi hírei: Felbujtóként elkövetett hűtlen kezelésért ítélték el Benedek Fülöp volt MSZP-s államtitkárt az egykori titokminiszter, Szilvásy György tanyáján elültetett gesztenyefák miatt.

 • Belehalt a H1N1-be egy szegedi férfi

  2015. február 26., csütörtök 11:00

  A Hír TV belföldi hírei: Meghalt az a férfi, akit H1N1-fertőzéssel kezeltek a Szegedi Tudományegyetemen – tudta meg a Délmagyarország.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Innovációs sikerek a láthatáron?
Magyarország élőben – Innovációs sikerek a láthatáron?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb