A Hír TV belföldi hírei

 • Ugyanannyit dolgoznak, mégis kevesebbet keresnek

  2015. május 30., szombat 17:30

  A Hír TV belföldi hírei: Az iskolákat fenntartó Klik az ország második legnagyobb közfoglalkoztatója. Az LMP szerint arra is van példa, hogy az elbocsátott közalkalmazottat közmunkásként foglalkoztatják tovább.

 • Óvodai „cukiskodás”: az Együtt vizsgálatot követel

  2015. május 30., szombat 16:28

  A Hír TV belföldi hírei: Önkéntes munkaként értékelte híradónknak Vona Gábor pénteki óvodai látogatását. Az Együtt viszont vizsgálatot követel az ügyben és levelet intéz Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrások miniszteréhez.

 • A kormány államérdekről, az ellenzék alkotmánysértésről beszél

  2015. május 30., szombat 14:10

  A Hír TV belföldi hírei: Tíz évre titkosíthatják a költségvetés háttérszámításait. A kormány államérdekkel indokol, az ellenzék szerint viszont alkotmánysértő a tervezet.

 • Vona: Aki náciromantikát keres, az ne a Jobbikra szavazzon

  2

  2015. május 30., szombat 14:02

  A Hír TV belföldi hírei: Véget vetne a náci romantikának a Jobbikban Vona Gábor. A radikális párt elnöke a néppártosodás mellett állt ki a szervezet kongresszusán.

 • Több mint háromszáz határsértőt fogtak el

  2015. május 30., szombat 13:48

  A Hír TV belföldi hírei: Több mint 300 határsértőt tartóztatott fel a rendőrség Csongrád megye déli részén pénteken.

 • Országos teszt az állóképességről: íme az eredmény

  2015. május 30., szombat 12:32

  A Hír TV belföldi hírei: Rendkívül gyenge a magyar diákok állóképessége. Az országos teszt eredménye alapján 18 éves korra a fiúknak alig több mint harmada, a lányoknak pedig kevesebb mint ötöde képes megőrizni fittségét. Az uniós pénzből finanszírozott program keretében 750 ezer 10 és 18 év közötti iskolás fizikai állapotát mérték fel.

 • Nyelvvizsgabotrány: 57 rendőrt is kirúgtak

  2015. május 30., szombat 12:05

  A Hír TV belföldi hírei: 57 rendőrt rúgtak ki a nyelvvizsgabotrány miatt.

 • Mindenkit feljelent, aki megszavazza a beszámolót

  2015. május 30., szombat 11:33

  A Hír TV belföldi hírei: Mindenkit feljelent, aki megszavazza az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) tavalyi költségvetési beszámolóját – ezt mondta a Népszabadságnak a szervezet egyik képviselője.

 • Ezeket hirdeti ki az Ab

  2015. május 30., szombat 09:16

  A Hír TV belföldi hírei: Hétfői, teljes ülésén hirdeti ki az Alkotmánybíróság (Ab) az állami földvagyon kezeléséről szóló törvénymódosítással és a 2013-as földtörvénnyel kapcsolatos határozatait.

 • Ma is ülésezik a parlament

  2015. május 30., szombat 08:14

  A Hír TV belföldi hírei: Szombaton is ülésezik a parlament, a képviselők a jövő évi adóváltoztatásokról és a büdzsét megalapozó törvénymódosításokról is tárgyalnak.

 • Létbizonytalanság és kivándorlás – Tüntettek a szociális ágazatban dolgozók

  2015. május 29., péntek 20:40

  A Hír TV belföldi hírei: Több ezren tüntettek Budapesten délután, ezúttal a szociális ágazatban dolgozók vonultak utcára.

 • Mást láttak, mint Orbán az elmúlt öt évben

  2015. május 29., péntek 18:32

  A Hír TV belföldi hírei: Élesen bírálták az ellenzéki pártok a kormányfő értékelését. A baloldal szerint a Fidesz romba döntötte az országot, a Jobbik pedig a korrupciót kifogásolja. Az ökopárt a szegénység és az alacsony bérek ellen szólalt fel.

 • Pedagógusokat díjazott a Mol

  2015. május 29., péntek 18:27

  A Hír TV belföldi hírei: Középiskolai pedagógusokat díjazott a Mol, idén az egykori tanítványok jelölései alapján több száz tanár közül választották ki a legjobbakat.

 • Megbénították a budapesti közlekedést a devizahiteles tüntetők

  2015. május 29., péntek 18:06

  A Hír TV belföldi hírei: A szociális szféra dolgozói mellett a Nem Adom a Házamat mozgalom is demonstrációba kezdett Budapesten péntek délután.

 • Megszűnik a gimnáziumi képzés, tiltakoznak a szülők

  2015. május 29., péntek 17:30

  A Hír TV belföldi hírei: Megszűnik a gimnáziumi képzés Szigetváron, az ormánsági középiskola a Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartásába kerül július elsejétől. A szülők tiltakoznak, szerintük gyermekeik továbbtanulását nehezíti a középiskolák átszervezése. Számos más vidéki intézményben is megszűnik a gimnáziumi képzés, országszerte ugyanis több mint ötszáz intézmény kerül a nemzetgazdasági tárca fenntartásába.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Pozicionálás
Csörte – Pozicionálás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb