A Hír TV belföldi hírei

 • Orbán Viktor dönti el, hogy mikor avatkozik be

  1

  2014. december 21., 12:01

  A Hír TV belföldi hírei: Mindaddig, amíg úgy gondoljuk, hogy segíteni tudunk a másiknak azzal, hogy elmondjuk a kritikánkat, akkor ezt belül kell megoldani – mondta Balog Zoltán a Hír Televízióban.

 • Vita az útdíjról: nem mennek el a kormánypárti képviselők

  1

  2014. december 21., 11:36

  A Hír TV belföldi hírei: Politikai színjátéknak gondolják azt, Lázár János közben megerősítette, hogy a jövőben is ingyenes lesz a Megyeri híd.

 • Navracsics: a kétharmad nagy terhet jelenthet a veszprémiek számára

  2014. december 21., 11:10

  A Hír TV belföldi hírei: A veszprémi időközi választás csak a fővárosból tűnik pártpolitikai küzdelemnek, valójában a veszprémiekről szól. Ezt Navracsics Tibor mondta a Kossuth rádiónak adott interjújában.

 • Goodfriend mellé állt Kovács László

  5

  2014. december 21., 09:10

  A Hír TV belföldi hírei: Szerinte attól, hogy valaki kimegy a Békemenetre, vagy valamilyen kormányellenes megmozdulásra, még nem kell elítélni.

 • Lecsapott a vihar Budapestre, jég hullott az égből

  2014. december 21., 08:14

  A Hír TV belföldi hírei: Fákat döntött ki a vihar tegnap este Budapesten. Több autó is megrongálódott. A zivatar az egész országon dörgéssel, villámlással vonult át, a Dunántúlon jégeső is esett.

 • Mától nem évülnek el a fiatalkorúak elleni szexuális bűncselekmények

  2014. december 21., 08:06

  A Hír TV belföldi hírei: Mától nem évülnek el a fiatalkorúak elleni szexuális bűncselekmények, a parlament által egyhangúlag jóváhagyott törvénymódosítás szerint.

 • Kövér: Pokornit nem az ártó szándék vezette

  7

  2014. december 20., szombat 21:06

  A Hír TV belföldi hírei: A házelnök a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában azt mondta, párttársa egy meglévő véleményt ismertetett.

 • Ha nem fogadják el az új törvényt, megkezdődhet a plázaépítés

  2014. december 20., szombat 19:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nincs akadálya annak, hogy bárki építhessen bevásárlóközpontot, ha nincs olyan új törvény, amely január 1-jén hatályba lép.

 • Ezer ételt osztanak ki naponta az Ökumenikusok

  2014. december 20., szombat 17:58

  A Hír TV belföldi hírei: Naponta ezer adag meleg ételt oszt szét az Ökumenikus Segélyszervezet hajléktalanoknak és rossz szociális körülmények között élő családoknak. A szervezet emellett adventi adományvonalat is indított, amelyen eddig csaknem 100 millió forint gyűlt össze. A melegétel-osztáson részt vett a volt köztársasági elnök felesége, Makray Katalin is, aki szaloncukrot osztott a rászorulóknak.

 • Rogán a bíróság előtt is megvédi az önkormányzatot

  2014. december 20., szombat 17:20

  A Hír TV belföldi hírei: A bíróság előtt is kész megvédeni a nyilvánvaló rágalmakkal szemben a korábban általa vezetett belvárosi önkormányzatot Rogán Antal.

 • Pintér Sándor: Többször is megpróbáltak lejáratni

  2014. december 20., szombat 16:01

  A Hír TV belföldi hírei: Pintér Sándor azonnali meghallgatását kezdeményezi a parlament illetékes bizottságaiban a Demokratikus Koalíció, miután a belügyminiszter a Magyar Nemzetnek azt mondta, külföldi szervezetek próbálták meg már többször is lejáratni.

 • Karácsonyra elkészülnek Várdomb katolikus templomának felújításával

  2014. december 20., szombat 15:15

  A Hír TV belföldi hírei: Karácsonyra teljesen megújul Várdomb katolikus temploma. A Tolna megyei település barokk stílusú műemlék épületére pályázaton nyert 20 millió forintot a Pécsi Egyházmegye.

 • Az LMP kíváncsi: miért megy Szijjártó Oroszországba?

  4

  2014. december 20., szombat 15:10

  A Hír TV belföldi hírei: Szijjártó Péter jövő heti moszkvai tárgyalásának részleteire kíváncsi az LMP. Az ökopárt társelnöke ezért felszólítja a külügyi és külgazdasági minisztert, a nyilvánosság előtt számoljon be arról, hogy miről akar egyeztetni az orosz energetikai miniszterrel.

 • Nem kell fizetni Budapesten a parkolásért

  2014. december 20., szombat 14:52

  A Hír TV belföldi hírei: Ingyenes a parkolás Budapesten az ünnepek alatt. A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint december 23-ától, azaz kedd estétől január 5-én reggelig nem kell fizetni a parkolásért közterületen.

 • Megnyitották az Arad–Nagylak autópálya új szakaszát

  2014. december 20., szombat 13:00

  A Hír TV belföldi hírei: Átadták a forgalomnak az Arad–Nagylak autópálya 28 kilométeres szakaszát.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb