A Hír TV belföldi hírei

 • „Életünk nálunk sokkal nagyobb erők játéka”

  2014. december 25., csütörtök 17:05

  A Hír TV belföldi hírei: Itthon a keresztény egyházak vezetői az istenti szeretetről, a rendről és az ünnep megszenteléséről beszéltek karácsony első napján.

 • Pozitív lett a drogteszt, eljárás indult

  2014. december 25., csütörtök 12:33

  A Hír TV belföldi hírei: Vádemelést javasolt a rendőrség egy nyári kábítószeres eset miatt.

 • A családokat és az időseket is segítik

  2014. december 25., csütörtök 11:20

  A Hír TV belföldi hírei: Egész évben szinte napi rendszerességgel járják a tanya-gondnokok a külterületeket, hogy segítsenek a mindennapi munkában a kisgyermekes családoknak és az időseknek. A Csongrád megyei Sándor-falván kiemelt figyelmet fordítanak az egyedül élőkre.

 • Kevesebb dolguk volt a tűzoltóknak szenteste

  2014. december 25., csütörtök 11:20

  A Hír TV belföldi hírei: A korábbi évekhez képest kevesebb dolguk volt szenteste a tűzoltóknak a karácsonyhoz köthető tűzesetekben. Adventi koszorúk gyulladtak ki, és egy műanyag karácsonyfa is lángra kapott. Nem sérült meg senki.

 • Kántálók járták a debreceni lakótelepet

  2014. december 25., csütörtök 10:45

  A Hír TV belföldi hírei: Régi néphagyományt elevenítettek fel szenteste Debrecenben. A város négy nagy lakótelepét kántálók járták. A programban részt vevő énekesek így kívántak boldog ünnepeket az ott élőknek.

 • A hajléktalanok együttműködésére számítanak

  2014. december 25., csütörtök 10:26

  A Hír TV belföldi hírei: A hajléktalanok együttműködésére számít Kaposvár polgármestere. Szita Károly a hajléktalangondozón nyújtott szolgáltatásokért cserébe azt kérte, hogy a hajléktalanok a közterületen is tartsanak rendet. A somogyi megyeszékhelyen az egyik legjobban ellátott intézmény működik, a rászorulók többféle szolgáltatást is igénybe vehetnek.

 • Sok volt a baleset 24-én

  2014. december 25., csütörtök 10:19

  A Hír TV belföldi hírei: Sok volt a baleset december 24-én, a rendőrség adatai szerint tegnap 37 személyi sérüléses közúti balesetnél kellett intézkedni, ebből kettő halálos volt, 8-an súlyosan, 27-en könnyebben sérültek meg.

 • Egy járókelő talált rá a halott csecsemőre Csepelen

  3

  2014. december 25., csütörtök 08:43

  A Hír TV belföldi hírei: Halott csecsemőt találtak tegnap Csepelen. A gyermek holttestét egy járókelő vette észre a HÉV töltésnél.

 • Tömegközlekedés: ünnepi menetrend van érvényben

  2014. december 25., csütörtök 08:01

  A Hír TV belföldi hírei: Ünnepnapi menetrend szerint közlekednek ma a vonatok, a Volánbusznál és a BKK járatainál pedig a munkaszüneti napi menetrend van érvényben. Az egyes bevásárlóközpontokat is kiszolgáló buszok helyett pótlójárat közlekedik.

 • Orbán: Fedőtörténet az amerikai korrupciós vád

  2014. december 25., csütörtök 07:13

  A Hír TV belföldi hírei: A kormányfő a köztévének adott interjúban azt mondta,az Egyesült Államok az orosz-ukrán válság miatt igyekszik növelni befolyását Kelet-Európában.

 • Ünnepi bevásárlás: kígyózó sorok, kifosztott halaspult

  1

  2014. december 24., szerda 18:17

  A Hír TV belföldi hírei: Évek óta először nőtt a lakosság hitelfelvételi kedve a karácsonyi nagybevásárlás idejére – írja a Magyar Nemzet több pénzintézet adataira hivatkozva. Az alacsony jegybanki alapkamatnak köszönhetően a korábbinál olcsóbban lehet kölcsönhöz jutni, és a gazdaságpolitika is kedvez a fogyasztás fellendülésének – szakértők szerint. A szenteste előtti órákban sokan azonban az árengedmények miatt keresték fel az üzleteket.

 • Tartós élelmiszerből álló segélycsomagot is kaptak

  1

  2014. december 24., szerda 15:57

  A Hír TV belföldi hírei: 1500 rászoruló kapott meleg ételt a fővárosban a Krisna tudatú Hívők Közösségétől. Az ételosztásban önkéntesek százai vettek részt.

 • A börtönökben is készülnek a karácsonyra

  2014. december 24., szerda 12:23

  A Hír TV belföldi hírei: A börtönökben is műsorokkal, karácsonyfával, bejglivel igyekeznek karácsonyi hangulatot teremteni a fogvatartottaknak.

 • Szinte mindenhol ingyenes a parkolás

  2014. december 24., szerda 09:14

  A Hír TV belföldi hírei: Ingyenes a parkolás Budapesten az ünnepek alatt.

 • Ügyeletben vannak az orvosok és a fekvőbeteg-ellátó intézmények is

  2014. december 24., szerda 09:02

  A Hír TV belföldi hírei: Az egészségügyi szolgáltatók, azaz a háziorvosok és a fogorvosok, valamint a fekvőbeteg-ellátó intézmények is az ügyeleti rend szerint működnek karácsonykor, illetve az azt követő munkaszüneti napokon.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Paletta - Petőfi-díjat kapott Kozma Imre atya
Paletta - Petőfi-díjat kapott Kozma Imre atya
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb