A Hír TV belföldi hírei

 • A tartály lett gyanús, ezt még a pénzügyőrök sem hitték volna

  2015. január 27., kedd 11:16

  A Hír TV belföldi hírei: 170 liter tiszta szeszt találtak a pénzügyőrök egy szerb férfi autójának átalakított gáz- és üzemanyagtartályában.

 • Felfüggesztett börtönt kértek Balogh Józsefre

  2015. január 27., kedd 11:07

  A Hír TV belföldi hírei: Felfüggesztett börtönbüntetést kért az ügyészség az élettársát megverő Balogh Józsefre.

 • Már készülőben az új egészségügyi alapellátási törvény

  2015. január 27., kedd 10:00

  A Hír TV belföldi hírei: Már készül az új egészségügyi alapellátási törvény, a kormány ebben rendezné a háziorvosok helyzetét – írja a Világgazdaság.

 • Kevesebb civil szervezet kaphat adófelajánlást

  2015. január 27., kedd 09:07

  A Hír TV belföldi hírei: A korábbinál 20 százalékkal kevesebb civil szervezet kaphat az idén az egyszázalékos szja-felajánlásokból – írja a Magyar Nemzet.

 • 12 jelölt a veszprémi időközin

  2015. január 27., kedd 08:00

  A Hír TV belföldi hírei: Jogerőre emelkedett a választási bizottság döntése, 12 jelölt neve szerepel majd a februári veszprémi időközi választás szavazólapján.

 • Horváth: A Demokratikus Kerekasztal egy amorf alakulat

  2015. január 27., kedd 07:40

  A Hír TV belföldi hírei: Egyetlen szakpolitikust sem tudott megnevezni a Demokratikus Kerekasztal koordinátora, akire baloldali fordulat esetén a kormányzást bízhatnák. Horváth András egykori NAV-os dolgozó Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta, a kerekasztal egyelőre amorf alakulat, melyen belül sok az ellentét. Hozzátette, az ellenzék jelenleg nincs felkészülve előre hozott választásra.

 • Tóbiás elindul, vállalkozókat is meglátogat

  2015. január 27., kedd 07:33

  A Hír TV belföldi hírei: Országjárásba kezd február második felétől Tóbiás József – erősítette meg a szocialisták sajtóosztálya a Magyar Nemzetnek.

 • Rétvári: Szigorúbb szabályozások kellenek a bevándorláspolitikában

  2015. január 27., kedd 07:20

  A Hír TV belföldi hírei: El kell kerülni, hogy a franciaországihoz hasonló zavargások történjenek Magyarországon, ezért is fontos a bevándorláspolitika szigorúbb szabályozása – mondta a KDNP alelnöke.

 • Vitanapot kezdeményez a Fidesz képviselőcsoportja

  2015. január 27., kedd 06:55

  A Hír TV belföldi hírei: Rogán Antal a köztévében azt is elmondta, hogy bizonyos kérdésekben meg kellene kérdezni a közvéleményt is.

 • Nem tett le a devizahitelesek megmentéséről a Jobbik

  2015. január 26., hétfő 21:25

  A Hír TV belföldi hírei: Tavasszal ismét benyújtja saját javaslatát a devizahitelek rendezéséről a Jobbik – jelentette be a jobboldali ellenzéki párt szakpolitikusa.

 • Lehet fotózni a rendőröket, de a sajtóra van bízva

  2015. január 26., hétfő 18:40

  A Hír TV belföldi hírei: Közérdeklődésre számot tartó tömegrendezvényen nem kell kitakarni az intézkedő egyenruhásokat, ám azt a sajtónak kell mérlegelnie, hogy mi minősül annak. Elvileg a bíróság elé állított politikusokat sem kell eltorzítani.

 • Húsz évet a kapott a barátnőjét meggyilkoló férfi

  2015. január 26., hétfő 18:00

  A Hír TV belföldi hírei: Első fokon húsz év fegyházbüntetést kapott a volt barátnőjét féltékenységből meggyilkoló nyíregyházi férfi. A vádlott elbújt áldozata lakásában, majd amikor a nő hazaért, leteperte és elvágta a nyakát.

 • Földcsuszamlás a Déli pályaudvarnál, napokig is eltarthat a helyreállítás

  2015. január 26., hétfő 16:30

  A Hír TV belföldi hírei: Napokig is eltarthat a közlekedés helyreállítása a Déli pályaudvarnál, ahol a vasúti alagút kelenföldi oldalán megcsúszott egy támfal.

 • Orbán: Ez erkölcsi kötelesség

  2015. január 26., hétfő 15:00

  A Hír TV belföldi hírei: A magyar zsidóság első világháborús áldozatvállalását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök a Kozma utcai zsidó temető első világháborús hősi parcellájának felújítása alkalmából tartott megemlékezésen.

 • Több ezer emberrel indulnak „csatába” Gyurcsányék

  15

  2015. január 26., hétfő 14:18

  A Hír TV belföldi hírei: Több százezer aláírással gyakorolna nyomást a kormányra a Demokratikus Koalíció a boltok vasárnapi zárva tartása ügyében. A DK ma indította országos kampányát, mind a 106 választókerületben aláírásokat gyűjtenek, a párt tájékoztatása szerint több ezer aktivista segíti munkájukat.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Miként kezelné a menekültkérdést az ellenzék?
Magyarország élőben – Miként kezelné a menekültkérdést az ellenzék?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb