A Hír TV belföldi hírei

 • A magyar űrhajós tanácsolja majd Szijjártót

  2014. november 29., szombat 09:21

  A Hír TV belföldi hírei: Az egyetlen magyar űrhajós ad majd tanácsokat Szijjártó Péternek. A külügyi tárca vezetője ugyanis miniszteri tanácsadónak kérte fel Farkas Bertalan.

 • Választás: megvan az első veszprémi induló

  2014. november 29., szombat 08:35

  A Hír TV belföldi hírei: Egy jelölt már bejelentette veszprémi indulását.

 • Mégsincs gyanúsítottja a Horváth-ügynek

  2014. november 29., szombat 08:26

  A Hír TV belföldi hírei: Egyelőre mégsincs gyanúsítottja annak a büntetőeljárásnak, amelyet Horváth András, a NAV volt ellenőrzési koordinátora ellen kezdeményezett az adóhatóság, adattal való visszaélés bűntette miatt – írta a Pestisrácok.hu.

 • Szanyi: Én ezt nagyon utálom

  2014. november 29., szombat 08:10

  A Hír TV belföldi hírei: Annak ellenére szavaztak bizalmat az MSZP-s EP képviselők Jean-Claude Junckernek, hogy nem értenek egyet az általa korábban folytatott titkos adómegállapodásokkal.

 • Miből él Juhász Péter?

  2014. november 29., szombat 06:40

  A Hír TV belföldi hírei: A határidőn túl benyújtott vagyonnyilatkozatából sem derül ki, miből él Juhász Péter, a dokumentum szerint nincs se jövedelme, se megtakarítása, csak tartozása.

 • Gulyás viccnek véli Simicska bejelentését

  2014. november 28., péntek 21:24

  A Hír TV belföldi hírei: Viccnek tartja Gulyás Gergely, hogy Simicska Lajos komolyan elgondolkodott az indulás lehetőségén a veszprémi időközi országgyűlési választáson.

 • Göncz közel 25 éve dolgozik a Soros Alapítványnak

  2014. november 28., péntek 21:09

  A Hír TV belföldi hírei: Csaknem 25 éve dolgozik már Soros György alapítványának Göncz Kinga, aki – bevallása szerint – csak 2006. és 2009. szüneteltette ezt a tevékenységét, amikor – a Gyurcsány-kormány idején – Magyarország külügyminisztere volt.

 • Eltitkolt vagyonából fizethette ki adótartozását Simon

  4

  2014. november 28., péntek 20:58

  A Hír TV belföldi hírei: Külföldön parkoltatott, eltitkolt vagyonából fizethette ki 130 milliós adótartozását az MSZP volt elnökhelyettese, a magyar hatóságok ugyanis csak 9 hónap után zárolták a számláit.

 • Vona: Ez egy újabb bankkonszolidáció, a devizások kárára

  2

  2014. november 28., péntek 19:16

  A Hír TV belföldi hírei: A forintosítási törvény ellen tüntetett a Jobbik a Magyar Nemzeti Bank és a Bank Center épülete előtt.

 • A kormánynak akart dolgozni, most ellene tüntet

  17

  2014. november 28., péntek 19:06

  A Hír TV belföldi hírei: A Miniszterelnökségen akart dolgozni a közfelháborodás-napi tüntetés egyik főszervezője, de nem ment át a vizsgákon, ezért küldték el. Egy másik szervezőről pedig az is kiderült, hogy kábítószerrel való visszaélés miatt eljárás folyt ellene.

 • Ígérik, nem lesz drágább a közétkeztetés

  1

  2014. november 28., péntek 18:45

  A Hír TV belföldi hírei: Nem lesz drágább a közétkeztetés az új Mintamenza Program bevezetésével – ezt ígéri a családügyi és a köznevelési államtitkár. Az új szabályok bevezetése január elsejétől lesz kötelező, az ételekhez kevesebb sót és cukrot használhatnak majd, a menüben több lesz a hal, a vadhús és a gyümölcs.

 • Kalapáccsal törték össze a haszontalan készülékeket

  1

  2014. november 28., péntek 18:13

  A Hír TV belföldi hírei: Kalapáccsal törték össze a használhatatlan szén-monoxid-jelzőket a Budapesti Műszaki Egyetemen, ezzel akarták felhívni a figyelmet arra, hogy a boltokban még mindig árulnak olyan készülékeket, amelyek nem jelzik időben az életveszélyt.

 • Navracsics szerint pártpolitikai ügy lett Veszprém

  2014. november 28., péntek 18:13

  A Hír TV belföldi hírei: Pártpolitikai ügy lett a veszprémi időközi választás – így reagált Navracsics Tibor arra a hírre, hogy Simicska Lajos is fontolgatja, hogy elindul a képviselői helyért a választókerületben. A voksolást február 22-ére írták ki.

 • Drogügy: jogi lépésekkel fenyeget az Iwiw-alapító

  86

  2014. november 28., péntek 17:35

  A Hír TV belföldi hírei: Jogi lépésekkel fenyeget Várady Zsolt, a kormányellenes tüntetések egyik szónoka, akiről a Hír TV kiderítette, hogy korábban büntetőeljárás indult ellene.

 • Lenkovics Barnabást javasolja Ab-elnöknek Kövér László

  2014. november 28., péntek 17:13

  A Hír TV belföldi hírei: Lenkovics Barnabás alkotmánybírót javasolja az Alkotmánybíróság következő elnökének Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Nagyot esett a Fidesz népszerűsége
Lapzárta – Nagyot esett a Fidesz népszerűsége
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb