A Hír TV belföldi hírei

 • Rendőrorvosra támadt

  2015. szeptember 04., péntek 10:34

  A Hír TV belföldi hírei: Rendőrorvosra támadt egy iraki férfi Röszkén.

 • Feszült helyzet: az ennivalót is eldobták

  2015. szeptember 04., péntek 10:19

  A Hír TV belföldi hírei: Továbbra is sok rendőr van Bicskén, ahol a vasútállomáson veszteglő vonaton ülő menekültek nem hajlandók együttműködni a rendőrséggel.

 • Továbbra is patthelyzet van a Keletinél

  2015. szeptember 04., péntek 10:14

  A Hír TV belföldi hírei: Folytatódik a patthelyzet a fővárosi Keleti pályaudvaron.

 • Magyar embercsempészen kattant a bilincs

  2015. szeptember 04., péntek 09:17

  A Hír TV belföldi hírei: Magyar embercsempészt fogtak el az M5-ös autópályán a terrorelhárítók segítségével.

 • Orbán: A hamis ígéret idézte elő a balhét

  2015. szeptember 04., péntek 09:02

  A Hír TV belföldi hírei: Új időszámítás indul, mert szeptember 15-től új jogi helyzet áll elő – jelentette ki Orbán Viktor reggel a Kossuth rádió 180 perc című műsorában utalva arra a törvénycsomagra, amelyről ma szavaz a parlament.

 • Továbbra is ezrek jönnek át illegálisan a határon

  2015. szeptember 04., péntek 08:57

  A Hír TV belföldi hírei: Ismét nőtt az illegális határátlépők száma.

 • Huligánok randalíroztak a Deák téren

  2015. szeptember 04., péntek 08:11

  A Hír TV belföldi hírei: Kukákkal, üvegekkel dobálták a rendőröket a huligánok éjjel Budapesten, a mai magyar–román Eb-selejtező előtt. Több embert előállítottak.

 • Prőhle: Egyetlen migráns sem marad Magyarországon

  2015. szeptember 04., péntek 07:29

  A Hír TV belföldi hírei: Hiába vezetik be a kötelező menekültkvótát az uniós országok körében, egyetlen migráns sem fog a rosszabb szociális ellátóhálóval rendelkező Magyarországon maradni, igyekeznek majd mind Nyugat-Európában letelepedni – mondta el Magyarország élőben című műsorunkban Prőhle Gergely.

 • LMP-s nem a menekültügyi törvénycsomagra

  2015. szeptember 04., péntek 07:18

  A Hír TV belföldi hírei: Csütörtökön a kormánypártok menekültügyi törvénycsomagjáról szavaztak az Országgyűlésben, ami négyötödös támogatást igényelt volna – az LMP viszont nemmel szavazott.

 • Pár óra alatt átvihetik a parlamenten a szigorítást

  2015. szeptember 04., péntek 06:59

  A Hír TV belföldi hírei: Ma pár óra alatt átvihetik a parlamenten a Btk. menekültügyi szigorítását és a szerb határra tervezett tranzitzónák megnyitását.

 • Kiskapuk a büntető törvénykönyv szigorításában

  2015. szeptember 03., csütörtök 21:54

  A Hír TV belföldi hírei: Bár a hónap közepétől a határzár tiltott átlépése már bűncselekménynek minősül Magyarországon, a Röszkét és a vajdasági Horgost összekötő vasúti pályát nem zárták le drótakadállyal. A parlament a ma kezdődött kétnapos rendkívüli ülésén várhatóan újabb jogszabályokat módosít a bevándorlás megfékezésére. A kétharmados honvédségi és rendőrségi törvény nincs köztük, a két jogszabály sürgősségi tárgyalásához az ellenzék nem járult hozzá, így várhatóan szeptember közepétől nem lehet bevetni katonákat a magyar–szerb határ védelmére.

 • Kötelező ellenőrizni a nyugati országrészbe tartó szerelvényeket

  2015. szeptember 03., csütörtök 21:00

  A Hír TV belföldi hírei: Egyes menekültek Hegyeshalom felé vették az irányt a Keletiből, őket Nagyszentjánosnál szállították le a vonatról, majd buszokkal a vámosszabadi menekülttáborba vitték őket. Az Országos Rendőr-főkapitányság határrendészeti osztályának vezetője a Bevándorlási Hivatal főigazgató-helyettesével közösen tartott sajtótájékoztatóján azt hangoztatta, hogy kötelességük ellenőrizni a nyugati országrészbe tartó szerelvényeket.

 • Egy ide küldött ember is több, mint amit a Jobbik elfogadhatónak tart

  2015. szeptember 03., csütörtök 18:11

  A Hír TV belföldi hírei: A Jobbik továbbra is elutasítja a menekültkvótákról szóló uniós javaslatot. A párt frakcióvezetője szerint, ha a rendszert bevezetnék, akkor Magyarországra fekete-afrikai bevándorlókat küldenének.

 • Épül az új fővárosi tranzitzóna – sok még a kérdőjel

  2015. szeptember 03., csütörtök 17:46

  A Hír TV belföldi hírei: Elkezdték kialakítani az új fővárosi tranzitzónát a menekülteknek, a területen egyelőre a talajt rendezik. A részletek még nem ismertek, nem tudni, hogy a tranzitzónában hány embernek jut majd hely.

 • Áder: Be kellene fejezni az ötletelést

  2015. szeptember 03., csütörtök 17:23

  A Hír TV belföldi hírei: A menekültválságra közös megoldást kell találnia az Európai Uniónak – mondta a köztársasági elnök, aki hivatalában fogadta a szlovén államfőt. Áder János azt mondta, a bevándorlókról a tél beállta előtt gondoskodni kell. A magyar államfő uniós forrásból üzemeltetne menekülttáborokat azokban az Európán kívüli országokban, ahol már biztonságban érezhetik magukat a migránsok.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Orbán Viktor sajtótájékoztatója a brüsszeli tárgyalások után
Orbán Viktor sajtótájékoztatója a brüsszeli tárgyalások után
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb