A Hír TV belföldi hírei

 • Karcagon a Fidesz, Gyomaendrődön egy független jelölt nyert

  2015. március 02., hétfő 07:39

  A Hír TV belföldi hírei: Karcagon a Fidesz, Gyomaendrődön egy független jelölt nyert a vasárnapi időközi önkormányzati választáson.

 • Harminc évre titkosítanák a paksi erőmű bővítésével kapcsolatos adatokat?

  2015. március 02., hétfő 07:33

  A Hír TV belföldi hírei: A házelnök javaslata alapján elfogadott új munkarenddel folytatja munkáját hétfőn az Országgyűlés.

 • Megszüntették az eljárást

  2015. március 02., hétfő 07:10

  A Hír TV belföldi hírei: Bizonyítottság hiányában megszüntette a Magyar Iszlám Közösség és Szeretetszolgálatai ellen folytatott eljárást a rendőrség.

 • Milliókat fizet exképviselőinek az MSZP

  1

  2015. március 02., hétfő 06:43

  A Hír TV belföldi hírei: A parlamentből kiesett képviselőit foglalkoztatja vissza az MSZP, Steiner Pál ügyvédi irodája révén 13 milliót, Lamperth Mónika cége pedig több mint 30 milliót kapott a párttól.

 • Juhász: Az V. kerület egy fideszes kifizetőhely

  1

  2015. március 01., 15:40

  A Hír TV belföldi hírei: Az V. kerület fideszes kifizetőhelyként működik – véli az Együtt alelnöke. Juhász Péter szerint Belváros-Lipótvárosban lényegesen magasabb az önkormányzati vállalatok felügyelőbizottsági tagjainak és vezetőinek fizetése, mint más városrészben vagy a fővárosi cégeknél.

 • A szocialisták fekete vasárnapról beszélnek

  1

  2015. március 01., 14:13

  A Hír TV belföldi hírei: A kormánynak csak az elit számít, március elseje a szegények és a középosztály fekete vasárnapja a szocialisták szerint.

 • Franciaországból kapnak védőfelszerelést önkéntes tűzoltók

  2015. március 01., 12:37

  A Hír TV belföldi hírei: Használt, de újszerű védőeszközöket és védőfelszereléseket kapnak az önkéntes tűzoltók Franciaországtól.

 • Lejárt a próbaüzem, mától büntethet az adóhatóság

  2015. március 01., 09:06

  A Hír TV belföldi hírei: Mától már büntetheti az adóhatóság azokat a fuvarozókat, amelyek úgynevezett ekáer-szám nélkül szállítanak, ugyanis az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer próbaüzeme február végével lejárt.

 • Egyes segélyek megszűnnek, több támogatás átalakul

  2015. március 01., 08:07

  A Hír TV belföldi hírei: A mai nappal több segély is megszűnik, egyes támogatások pedig átalakulnak vagy új néven, máshonnan lesznek igényelhetők.

 • Együttérzését fejezte ki Orbán Viktor

  1

  2015. február 28., szombat 21:20

  A Hír TV belföldi hírei: Közleményben fejezte ki együttérzését Orbán Viktor Magyarország és a kormány nevében Borisz Nyemcov családjának.

 • Nem húznak nyúlcipőt a Buda-Cash vezetői

  7

  2015. február 28., szombat 20:50

  A Hír TV belföldi hírei: Sikkasztás gyanújával ismeretlen tettes ellen indult nyomozás a Buda-Cash-ügyben, a brókerbotrány miatt károsult önkormányzatoknak 245 millió forint rendkívüli támogatást adna a nemzetgazdasági minisztérium.

 • Brókerbotrány: egymást hibáztatják a pártok

  2015. február 28., szombat 19:20

  A Hír TV belföldi hírei: A Fidesz a szocialistákat, az MSZP pedig a jelenlegi kormánypártokat hibáztatja a brókerbotrányért. A Jobbik törvénymódosítást sürget.

 • Borisz Nyemcovra emlékeztek az ellenzéki pártok

  2

  2015. február 28., szombat 19:01

  A Hír TV belföldi hírei: Budapesten főhajtással és egy szál virággal emlékeztek az ellenzéki pártok Borisz Nyemcovra az Orosz Föderáció Nagykövetsége előtt.

 • Megtámadják a tűcsereprogram leállítását

  2015. február 28., szombat 18:00

  A Hír TV belföldi hírei: Az ombudsmanhoz fordul a TASZ az angyalföldi tűcsereprogram leállítása miatt – közölte Magyarország élőben című műsorunkban a jogvédő szervezet munkatársa. A XIII. kerületi önkormányzat szocialista vezetése a helyi lakók nyugalmára hivatkozva szüntette meg a programot. Tóth József MSZP-s polgármester lépését a baloldali szövetségesek is bírálják.

 • Lázár: Visszaélésekre bukkantunk a Főgáznál

  8

  2015. február 28., szombat 16:40

  A Hír TV belföldi hírei: Általánosnak tartja a számlázás, mérés manipulálását a közműszektorban a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civilizáció – Kegyes halál vagy természetes elmúlás?
Civilizáció – Kegyes halál vagy természetes elmúlás?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb