A Hír TV belföldi hírei

 • Volner: Összeférhetetlen Gyurcsányék megbízása

  2015. április 21., kedd 07:55

  A Hír TV belföldi hírei: Összeférhetetlennek tartja a Jobbik, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára cégét bízta meg az Európai Bizottság a magyarországi uniós fejlesztések ellenőrzésével.

 • Húzódik a vízművek privatizációja miatti büntetőügy

  2015. április 21., kedd 07:48

  A Hír TV belföldi hírei: Ismét meghosszabbították a budapesti közműcégek 18 évvel ezelőtti privatizációja ügyében három és fél éve zajló nyomozás határidejét – írja a Magyar Nemzet.

 • Turi-Kovács: A Fideszen múlik, van-e fogadókészség

  2015. április 21., kedd 07:42

  A Hír TV belföldi hírei: A politikus azt reméli, hogy nem adódik olyan helyzet, amelyben a kisgazdáknak el kell pártolniuk a Fidesztől.

 • Számítanak Mesterházyra

  2015. április 21., kedd 07:35

  A Hír TV belföldi hírei: Többen is azt szorgalmazzák az MSZP-ben, hogy Tóbiás József pártelnök működjön együtt elődjével, Mesterházy Attilával – értesült a Magyar Nemzet.

 • Nem szűnnek meg a kommunikációs szakok?

  2015. április 21., kedd 07:33

  A Hír TV belföldi hírei: A felsőoktatási államtitkár a Népszabadságnak azt mondta: egyelőre a képzéseket szabályozó, tíz évvel ezelőtti rendelet felülvizsgálata kezdődött meg, de megnézik azt is, hogy szükség van-e ennyi kommunikációs képzésre.

 • Tízezerrel több gyermek ehet ingyen

  2015. április 21., kedd 07:29

  A Hír TV belföldi hírei: Hárommilliárd forintos keretből tízezerrel több gyermek ehet ingyen a nyári szünetben. Az erről szóló pályázat napokon belül megjelenhet, értesült a Magyar Nemzet.

 • Kun-Mediátor: kevés az esély a kártalanításra

  1

  2015. április 21., kedd 07:14

  A Hír TV belföldi hírei: Valószínűleg nem kapnak állami kártalanítást a Kun-mediátor károsultjai. Azok, akik készpénzben fizették be megtakarításukat, nehezen tudják majd bizonyítani, hogy mekkora kár érte őket.

 • Rács mögött maradhat a Quaestor vezetője

  2015. április 21., kedd 07:02

  A Hír TV belföldi hírei: A Magyar Nemzet az Országos Rendőr-főkapitányságra hivatkozva azt írja, hogy Tarsoly Csaba előzetes letartoztatásának meghosszabbítását a Nemzeti Nyomozó Iroda kezdeményezte az ügyészségnél.

 • 6 pontos kiáltványt fogalmaztak meg a tiltakozók az ELTE-n

  3

  2015. április 20., hétfő 20:56

  A Hír TV belföldi hírei: Az ELTE Társadalomtudományi Karán hallgatók és oktatók közösen követelték a karcsúsítás visszavonását.

 • Bizonyíték: hiába hívja a Hír TV a fideszes politikusokat

  1

  2015. április 20., hétfő 20:54

  A Hír TV belföldi hírei: Rácáfolt a kormányszóvivő és a Fidesz frakcióvezetője a kancelláriaminiszterre. Kovács Zoltán és Rogán Antal sem tagadta, hogy válogatnak a médiumok között.

 • Visszavonták a Hungária Értékpapír engedélyét

  2015. április 20., hétfő 20:00

  A Hír TV belföldi hírei: Visszavonták a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezték a társaság felszámolását.

 • A Wallenberg iskola bezárása ellen tiltakoztak

  2015. április 20., hétfő 19:29

  A Hír TV belföldi hírei: Az intézményben több mint ezer diák tanul, nekik az új tanévet máshol kell kezdeniük. Az intézményt fenntartó állami hivatal képviselője zárt ajtók mögött tájékoztatta a tanárokat és a diákokat a döntés okáról.

 • Nemzeti parkok: Fazekas nem hajlandó válaszolni

  2015. április 20., hétfő 19:04

  A Hír TV belföldi hírei: A szocialisták az ötpárti egyeztetést, a földművelésügyi miniszter pedig a Hír TV-t bojkottálja. Az MSZP nem vesz részt holnap azon a tárgyaláson, amelyen a parlamenti pártok az állami földek kezeléséről szóló törvény legújabb módosítását vitatnák meg. A szocialisták szerint a lényeg nem változik, a nemzeti parkok elveszítenék földjeiket. Fazekas Sándor a Hír TV munkatársának kérdésére nem volt hajlandó válaszolni.

 • Lázár: Júdáspénz lenne, amit Gyurcsány cége kap?

  2015. április 20., hétfő 18:06

  A Hír TV belföldi hírei: A kormány azt kéri az Európai Bizottságtól, hogy vizsgálja felül Gyurcsány Ferenc cégének megbízását. Erről a kancelláriaminiszter beszélt a parlamentben, egy kormánypárti napirend előtti felszólalásra válaszul.

 • Paks: az Európai Bizottság megadta az engedélyt

  2015. április 20., hétfő 17:37

  A Hír TV belföldi hírei: Az Európai Bizottság jóváhagyta a fűtőanyag-beszállítási szerződést – jelentette be Lázár János.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Galéria – Liget projekt
Galéria – Liget projekt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb