A Hír TV belföldi hírei

 • A koncentrációs tábor felszabadítására emlékeztek

  2015. január 25., 21:39

  A Hír TV belföldi hírei: Az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának 70. évfordulója alkalmából megemlékezést tartottak a budapesti Holokauszt Emlékközpontban.

 • 14 milliós végkielégítés Schwezoffnak?

  2

  2015. január 25., 21:20

  A Hír TV belföldi hírei: 14 millió forintos végkielégítés járna a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) leváltott vezetőjének, Schwezoff Dávidnak. Ideiglenes utódja, Kunos Péter azonban fegyelmi eljárást indított ellene.

 • Megalakult a korábban beharangozott Demokratikus Kerekasztal

  6

  2015. január 25., 19:28

  A Hír TV belföldi hírei: Megalakult a korábban beharangozott Demokratikus Kerekasztal. A balliberális kötődésű fórum felszólalói egyebek mellett arról beszéltek, hogy a demokrácia és a köztársaság helyreállítását, új választójogi törvényt, továbbá a gyermekszegénység felszámolását, az ország anyagi javainak igazságosabb elosztását akarják elérni. Többen azt is jelezték, hogy az általuk tervezett változtatásokról nem kívánnak tárgyalni Orbán Viktor miniszterelnökkel.

 • Gyorsabb menekültügyi eljárást szorgalmaznak

  2015. január 25., 19:04

  A Hír TV belföldi hírei: A Fidesz azt szeretné, hogy a jelenleginél sokkal gyorsabban folytassák le a hatóságok a menekültügyi eljárásokat.

 • Matricák: sikertörténetről beszél L. Simon László

  1

  2015. január 25., 17:31

  A Hír TV belföldi hírei: A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint jobban is elő lehetett volna készíteni az új útdíjrendszer életbelépését, de Kósa Lajos úgy látja: a kormány jól kezelte a próbaüzem közben felmerülő problémákat.

 • Havazik az egész országban

  2015. január 25., 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: Több baleset is történt a Dunántúlon a csúszóssá vált utakon, Veszprém megyében a kamionforgalmat is korlátozzák.

 • Bilincsben a csernelyi emberölés gyanúsítottja

  2015. január 25., 12:54

  A Hír TV belföldi hírei: Egy nap alatt rendőrkézre került a csernelyi emberölés gyanúsítottja.

 • Európai diplomáciai offenzívára készül az MSZP

  2

  2015. január 25., 12:26

  A Hír TV belföldi hírei: Baloldali európai politikusokat hív Budapestre az MSZP a következő időszakban. A Népszabadság szerint Tóbiás József pártelnök a napokban Brüsszelbe utazik, hogy több uniós politikussal és az Európai Szocialisták Pártjának vezetőivel tárgyaljon.

 • Hat településen várják a szavazókat

  2015. január 25., 12:20

  A Hír TV belföldi hírei: Hat településen tartanak vasárnap időközi önkormányzati választást, ebből egy helyen, Egerben nemzetiségi képviselőket választanak.

 • A délvidéki magyar népirtásra emlékeztek Szegeden

  2015. január 24., szombat 21:24

  A Hír TV belföldi hírei: A 70 évvel ezelőtti délvidéki magyar népirtás áldozataira emlékeztek szombaton Szegeden. 1944–45 telén a Délvidékre bevonuló szerb csapatok több tízezer embert gyilkoltak le a többségében magyarok lakta településeken.

 • Szegregációval vádolják a kormányt

  2

  2015. január 24., szombat 19:27

  A Hír TV belföldi hírei: Újrakezdődött a vita az iskolai szegregációról, miután egy tavaly decemberi törvénymódosítás nyomán a vallási vagy nemzetiségi iskolák esetében a kormány lehetőséget kap az elkülönítés szabályainak meghatározására.

 • Bokros is szót kapott a kormány elleni tüntetésen

  2015. január 24., szombat 19:12

  A Hír TV belföldi hírei: A kormány ellen tüntettek szombat délután csaknem százötvenen a Kossuth téren. A tüntetést az Ország Gyűlése Mozgalom nevű Facebook-csoport hirdette meg.

 • Ingyenessé tennék a kéményseprést

  1

  2015. január 24., szombat 19:00

  A Hír TV belföldi hírei: Ingyenessé tenné novembertől a kéményseprést a kormány a magánházaknál. A szakmai szervezetek azonban ellenzik, hogy a szolgáltatást katasztrófavédelemre bízzák.

 • Diplomamentés, már alapszintű nyelvtudás nélkül is

  2015. január 24., szombat 18:04

  A Hír TV belföldi hírei: Egy évvel meghosszabbította a diplomamentő programot a kormány. A képzésekre az idei évtől már azok is jelentkezhetnek, akiknek alapfokú nyelvismerete sincs.

 • Munka közben csaptak le az autótolvajra

  2015. január 24., szombat 17:22

  A Hír TV belföldi hírei: Autótolvajt értek tetten a rendőrök Óbudán. A 22 éves elkövető éppen egy parkoló autó csomagtartóját pakolta ki, mikor a rendőrök észrevették és elfogták.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civil kaszinó – Fiatalítás: a baloldal nem adja fel
Civil kaszinó – Fiatalítás: a baloldal nem adja fel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb