A Hír TV belföldi hírei

 • Izrael támogatását követeli a Mazsihisz

  2014. július 27., 19:55

  A Hír TV belföldi hírei: Izrael támogatását követeli a Mazsihisz a magyar kormánytól a palesztinokkal szembeni harcokban. A Magyarországi Zsidó Hitközösségek Szövetsége és a Hit Gyülekezete Budapesten közös szimpátiatüntetést tartott Izrael mellett. A demonstráción felszólalt Ilan Mor, Izrael állam magyarországi nagykövete is, aki szerint ők nem a palesztinok, hanem a terror ellen harcolnak.

 • Tragédia: meghalt a Budapest Jazz Orchestra dobosa

  1

  2014. július 27., 17:45

  A Hír TV belföldi hírei: A Budapest Jazz Orchestra zenekar két busza szenvedett balesetet hajnalban az M3-as autópályán, a csapat dobosa, Mohay András életét vesztette.

 • Az MSZP nincs kibékülve az államtitkárok és helyettes államtitkárok számával

  1

  2014. július 27., 16:09

  A Hír TV belföldi hírei: Felszólítja az MSZP az Orbán-kormányt, hogy csökkentse a 2010-es szintre az államtitkárok és a helyettes államtitkárok számát.

 • Villám csapott az OMSZ központjába

  2

  2014. július 27., 15:20

  A Hír TV belföldi hírei: Villám csapott az Országos Meteorológiai Szolgálat központjába – a katasztrófavédelem részleteket nem közölt.

 • Kiugrott egy beteg a kórház ablakán

  2014. július 27., 13:17

  A Hír TV belföldi hírei: Kiugrott a Szigetvári Kórház második emeleti ablakából egy pszichiátrián kezelt beteg szombaton délután. Egy árnyékoló konzolra esett, de tovább akart mászni. A kórház ügyeletvezető orvosa – akinek egyébként tériszonya van – mászott utána és tartotta egy helyben a tűzoltók megérkezéséig.

 • A tévéből tanult meg kábítószert termeszteni

  2

  2014. július 27., 13:10

  A Hír TV belföldi hírei: Tévéből tanulta a kábítószer-termesztést egy zalakarosi nyugdíjas.

 • A születésnapján fulladt a Tiszába

  2014. július 27., 12:57

  A Hír TV belföldi hírei: A születésnapját ünnepelte a Csongrád megyei Mindszent strandján az a 20 éves fiatalember, aki a Tiszába fulladt.

 • Aki teheti, kerülje el a röszkei határátkelőt

  1

  2014. július 27., 12:53

  A Hír TV belföldi hírei: Továbbra is jelentős torlódásra kell számítani a röszkei határátkelőnél a Nyugat-Európából szabadságuk idejére hazatartó vendégmunkások miatt.

 • Gulyás: Januártól kevesebbet fizetnek a devizahitelesek

  2014. július 27., 12:35

  A Hír TV belföldi hírei: Januártól már minden devizahiteles a forintosítás utáni kedvezőbb törlesztőrészleteket fogja fizetni – ezt ígéri az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke. Gulyás Gergely szerint a vonatkozó jogszabályokat év végéig fogadhatja el a parlament.

 • Ittas lehetett az autóból kirepült tinédzser

  1

  2014. július 27., 11:10

  A Hír TV belföldi hírei: Jogosítvány nélkül és feltehetően ittasan vezetett az a 18 éves fiatalember, aki életveszélyesen megsérült, mikor felborult autójával Bács-Kiskun megyében, az 54-es főúton.

 • Megállapodást kötött Orbán Viktor és Pásztor István

  2014. július 27., 11:00

  A Hír TV belföldi hírei: Megállapodást kötött Orbán Viktor miniszterelnök és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a kormány és a vajdasági magyarok együttműködéséről Tusnádfürdőn.

 • Szállingóznak az illegális bevándorolók Magyarországra

  2014. július 27., 10:10

  A Hír TV belföldi hírei: Egyre több illegális menekült érkezik Magyarországra.

 • Orbán: A magyar állam újjászervezése történik

  2014. július 26., szombat 20:45

  A Hír TV belföldi hírei: Orbán Viktor szerint a liberális demokráciák ideje lejárt. A kormányfő tusnádfürdői beszédében azt mondta, a kabinet célja egy nemzeti érdekeket képviselő, munkaalapú állam létrehozása.

 • Hepatitis-világnap: új gyógyszer a láthatáron

  2014. július 26., szombat 17:55

  A Hír TV belföldi hírei: Becslések szerint tíz év alatt megduplázódhat a hepatitis C vírussal fertőzött betegek száma, az 1992 előtti vérátömlesztéseknél ugyanis még nem végezték el a szűrést a kórházakban. Egy új gyógyszerrel drasztikusan lerövidíthető a betegség lefolyása, a tabletták viszont nyolcszor többe kerülnek, mint a hagyományos kezelés. A hepatitis világnapján országszerte több helyszínen szerveztek ingyenes szűrővizsgálatot.

 • A DK Brüsszelben panaszkodik a Fidesz törvénymódosítása miatt

  2

  2014. július 26., szombat 16:00

  A Hír TV belföldi hírei: Az Európai Unió alapjogi biztosának és az ENSZ emberi jogi főbiztosának is levelet ír a Gyurcsány-párt.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civil kaszinó – Tóbiás lett az MSZP első embere
Civil kaszinó – Tóbiás lett az MSZP első embere
<iframe id="videoplayer_104411" src="http://video.mno.hu/embed/104411" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb