A Hír TV belföldi hírei

 • Zsidózott, cigányozott – lemond, kizárják

  2014. október 21., kedd 21:30

  A Hír TV belföldi hírei: Lemond megbízatásáról Kecel újraválasztott polgármestere, aki zsidózott, cigányozott és a politikai ellenfelek kivégzéséről beszél egy most nyilvánosságra került hangfelvételen. A helyi Fidesz vezetői kezdeményezik Haszilló Ferenc kizárását a pártból.

 • A Gyurcsány-párt részt vesz az ország lejáratásban

  2014. október 21., kedd 21:14

  A Hír TV belföldi hírei: Az európai ügyek parlamenti bizottságának fideszes elnöke szerint egyértelművé vált, hogy Gyurcsány Ferenc pártja tevőlegesen részt vesz Magyarország rossz hírének keltésében.

 • Szijjártó nem jutott új információhoz Washingtonban

  4

  2014. október 21., kedd 20:44

  A Hír TV belföldi hírei: Az Egyesült Államokban tárgyalt a külügyminiszter, de Szijjártó Péter Washingtonban sem tudott meg konkrétumokat az amerikai beutazási tilalom okáról. Az ellenzék szerint a magyar hatóságok kideríthetnék a részleteket, ha akarnák.

 • Agyvelőgyulladásban hunyt el az óvodás kislány

  2014. október 21., kedd 18:26

  A Hír TV belföldi hírei: Megerősítette a Vas megyei tisztifőorvos, hogy bakteriális fertőzés okozta agyvelőgyulladásban halt meg egy szentgotthárdi óvodás kislány a hét végén. Járvány nincs, a szakhatóság antibiotikumot adott azoknak, akik érintkeztek a beteg gyermekkel.

 • Zombor: Újraszervezzük az egészségügyet

  2014. október 21., kedd 17:20

  A Hír TV belföldi hírei: Átvizsgálják és újraszervezik az egészségügyet – jelentette be Zombor Gábor az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben, ahol három mágneses rezonanciás képalkotó berendezést adtak át.

 • Feljelentést tett a Jobbik az ózdi helyzet kapcsán

  1

  2014. október 21., kedd 17:13

  A Hír TV belföldi hírei: Feljelentést tett a rendőrségen a Jobbik hamis vád gyanúja miatt az ózdi választási bizonyítékok ügyében.

 • Kitiltott magyarok: a kormány a helyzet rendezését várja

  4

  2014. október 21., kedd 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: Jövő héten hallgatja meg a külügyminisztert az Országgyűlés szakbizottsága az amerikai beutazási tilalomról. Szijjártó Péter kedden az Egyesült Államokban tárgyal az Európáért felelős államtitkárral.

 • Érdi babagázolás: „bárki van ott, ez történt volna”

  3

  2014. október 21., kedd 15:26

  A Hír TV belföldi hírei: Tiszta a lelkiismerete, mondta az utolsó szó jogán az érdi gázoló a Budaörsi Járásbíróságon. A nyugdíjas nő 2 éve nyáron ütött el autójával egy babakocsit, amelyben egy három hónapos ikerpárt tolt édesanyjuk. A balesetben mindkét gyermek életét vesztette.

 • Boross: Október 23-a nekünk azért örömünnep

  2014. október 21., kedd 15:20

  A Hír TV belföldi hírei: Az emberi erőforrások minisztere szerint a mai magyarok az 1956-os forradalmárok áldozatából élnek. Balog Zoltán erről a Nemzeti Örökség Intézete és a Szabadságharcosokért Közalapítvány megemlékezésén beszélt a műegyetemi emlékműnél.

 • Másodfokon is vesztett az UniCredit három leányvállalata

  2014. október 21., kedd 13:00

  A Hír TV belföldi hírei: Elbukta másodfokon a Magyar Cetelem Bank, a Budapest Autófinanszírozási Zrt. és a FHB Kereskedelmi Bank is az állam ellen indított devizahiteles-pert, miután mindhárom pénzintézet keresetét elutasította a bíróság.

 • Nagyobb állami támogatást kaphat a felsőoktatás

  2014. október 21., kedd 12:29

  A Hír TV belföldi hírei: Emelkedhet jövőre a felsőoktatás állami támogatása – mondta a szakállamtitkár, a felsőoktatási kerekasztal ülését követően.

 • Holnap döntenek a szavazás megismétléséről Zuglóban

  2014. október 21., kedd 12:04

  A Hír TV belföldi hírei: Szerdán dőlhet el, hogy megismétlik-e a szavazást Zuglóban – mondta a helyi választási bizottság vezetője a Hír TV-nek.

 • Rovaroktól hemzsegő sajtot használtak alapanyagnak

  1

  2014. október 21., kedd 11:31

  A Hír TV belföldi hírei: Több éve lejárt, penészes, rovaroktól hemzsegő sajtokat használtak fel alapanyagként egy fővárosi üzemben.

 • 21 tinilányt molesztált a rendőr?

  1

  2014. október 21., kedd 11:13

  A Hír TV belföldi hírei: Tinédzser lányok molesztálásával vádolják azt a rendőrt, akinek büntetőpere hétfőn kezdődött meg a Kaposvári Törvényszéken.

 • A tanulók felzárkózását segíti a milliárdos fejlesztés

  2014. október 21., kedd 11:00

  A Hír TV belföldi hírei: Csaknem tizenkétmilliárd forint értékben kapnak informatikai eszközöket az iskolák – ezt a köznevelési államtitkár jelentette be.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Tovább bonyolódik az amerikai história
Magyarország élőben – Tovább bonyolódik az amerikai história
<iframe id="videoplayer_110773" src="http://video.mno.hu/embed/110773" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb