A Hír TV belföldi hírei

 • Orbán: Visszavonjuk az internetadót

  2014. október 31., péntek 13:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nem lesz internetadó – ezt Orbán Viktor jelentette be szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint félrecsúszott a vita, az új terhet így nem lehet bevezetni. Januárban nemzeti konzultáció lesz a témában.

 • Az Ökotárs biciklialkatrészekre szórja a pénzt

  2014. október 31., péntek 12:58

  A Hír TV belföldi hírei: Biciklialkatrészek pótlására nyert több mint egymillió forintot a Norvég Civil Alap támogatásait elosztó Ökotárs Alapítványtól a Munkát Kenyeret Tisztességes Béreket Egyesület.

 • Vádemelési javaslat a halálra éheztetett fiú ügyében

  1

  2014. október 31., péntek 12:33

  A Hír TV belföldi hírei: Vádemelést javasolt a rendőrség a halálra éheztetett másfél éves agárdi kisfiú ügyében – tudta meg a Bors.

 • Meggondolta magát a cigányozó polgármester

  2014. október 31., péntek 12:13

  A Hír TV belföldi hírei: Mégis polgármester marad a cigányok kivégzésével fenyegetőző keceli polgármester.

 • Kitiltási botrány: „sosem érkezett figyelmeztetés”

  1

  2014. október 31., péntek 10:30

  A Hír TV belföldi hírei: Az Egyesült Államok nem akar beleszólni abba, hogy a magyar kormány hogyan göngyölíti fel a korrupciós ügyeket – ezt a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője mondta az ATV reggeli műsorában.

 • Leálltak a viharjelzők

  2014. október 31., péntek 10:17

  A Hír TV belföldi hírei: Péntektől lekapcsolják a magyarországi tavak viharjelzőit. A statisztikák szerint a Balatonon idén kevesebbszer volt szükség riasztásra. A tó környékén majdnem félszáz viharjelző lámpa működik. Tíz állomás izzóit az idén LED-es fényszórókra cserélték.

 • Vona: Hiba volt a Hitler-hasonmással fotózkodni

  1

  2014. október 31., péntek 10:13

  A Hír TV belföldi hírei: Hibát követett el ózdi polgármester-jelöltjük azzal, hogy egy Hitler-hasonmással fotózkodott – ezt Vona Gábor mondta Magyarország élőben című műsorunkban.

 • Meghosszabbított nyitva tartás a temetőkben

  2014. október 31., péntek 07:41

  A Hír TV belföldi hírei: Meghosszabbított nyitva tartással, péntektől hétfőig reggel 7-től este 8 óráig várják a látogatókat mindenszentek és halottak napja alkalmából a budapesti temetők és sírkertek.

 • Átláthatóbb lesz a kórházak működése

  2014. október 31., péntek 07:37

  A Hír TV belföldi hírei: A kórházszövetség volt elnöke szerint is szükség van bizonyos átalakításokra az egészségügyi ellátórendszerben.

 • Közös fellépésre szántál el magukat

  2014. október 31., péntek 07:07

  A Hír TV belföldi hírei: Az internetadó elleni közös fellépésre szánták el magukat olyan cégek, amelyek sikereiket részben a világháló adta lehetőségek kihasználásának köszönhetik – írja a Magyar Nemzet.

 • Nemzetközi összefogást sürgetett Gyurcsány

  4

  2014. október 30., csütörtök 21:51

  A Hír TV belföldi hírei: Nemzetközi összefogást sürgetett a magyar fejlesztési források korlátozására Gyurcsány Ferenc, miután külföldi diplomatákkal, a többi között az amerikai ügyvivővel találkozott a Parlamentben. A volt miniszterelnök szerint a korlátozáshoz nem volna szükség bizonyítani a korrupciós vádat, elegendő volna ennek gyanúja is. Az Együtt–PM közben feljelentést tett az amerikai kitiltási botrány miatt.

 • Súlyos bűncselekményt követtek el a rendbontók?

  2014. október 30., csütörtök 21:09

  A Hír TV belföldi hírei: Elítélte az újságírók szakmai szervezete a Hír Televíziót ért támadásokat. A Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott elnöke pedig a szervezőket hibáztatta a Fidesz-székház vasárnapi megrongálása miatt.

 • Összekötnék Miskolcot és Kassát

  2014. október 30., csütörtök 20:05

  A Hír TV belföldi hírei: A magyar kormány is támogatja Ukrajna területi egységét, a többi között erről is tárgyalt Pozsonyban a visegrádi országok vezetőivel Szijjártó Péter.

 • „Elhanyagolt témáról” beszéltek a Terror Házában

  2014. október 30., csütörtök 19:39

  A Hír TV belföldi hírei: A német megszállás alatti nemzeti ellenállásról rendeztek konferenciát a Terror Házában. A múzeum főigazgatója szerint a magyar történetírás elhanyagolta ezt a témát. Schmidt Mária szerint ennek egyik oka, hogy azok, akik ellenálltak a náciknak, a szovjet megszállást is ugyanolyan tűrhetetlennek tartották, és az első pillanattól szervezkedtek ellene.

 • Viccből fotózkodott Hitler-imitátorral a jobbikos jelölt

  2014. október 30., csütörtök 19:10

  A Hír TV belföldi hírei: Viccből, saját használatra készített közös fotót egy Hitler-imitátorral Ózd jobbikos polgármesterjelöltje.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben - Merre tart a Jobbik három választás után?
Magyarország élőben - Merre tart a Jobbik három választás után?
<iframe id="videoplayer_111388" src="http://video.mno.hu/embed/111388" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb