A Hír TV belföldi hírei

 • Elfogadhatatlannak tartják a Raoul Wallenberg feldarabolását

  2015. április 17., péntek 21:50

  A Hír TV belföldi hírei: A Nemzeti Közszolgálati Egyetem kaphatja meg a budapesti Raoul Wallenberg Szakközépiskola megszüntetése miatt megüresedő épületet. A közoktatási államtitkár szerint az intézmény sorsáról még nincs végleges döntés.

 • Orbán Viktor hivatalos elismerését kéri az örmény genocídium

  1

  2015. április 17., péntek 21:33

  A Hír TV belföldi hírei: Az örmény genocídium hivatalos elismerését kéri a magyar miniszterelnöknek írt nyílt levelében az Országos Örmény Önkormányzat.

 • Kun-Mediátor: Varga és Fazekas felelősségét is vizsgálnák

  2

  2015. április 17., péntek 21:15

  A Hír TV belföldi hírei: Utazásokat sem szervezhet mostantól a Kun-Mediátor, amelynél a gyanú szerint akár húszmilliárd forintot is elsikkaszthattak. A Demokratikus Koalíció két miniszter, a karcagi származású Varga Mihály és Fazekas Sándor felelősségét is vizsgálná.

 • Vár vagy liget? – Megy a huzavona a múzeumnegyed körül

  2015. április 17., péntek 19:45

  A Hír TV belföldi hírei: A Budapesti Múzeumnegyed tervének felfüggesztését és újragondolását javasolja több neves építész. Sajtóhírek szerint a Fideszen belül sincs egyetértés az ügyben.

 • Deresre húzták a földművelésügyi minisztert

  1

  2015. április 17., péntek 18:50

  A Hír TV belföldi hírei: Szimbolikusan deresre húzták a földművelésügyi minisztert a tüntetők a Kossuth téren. A Független Kisgazdapárt elnöke a tárcavezetőt a többi között a nemzeti parkok vagyonkezelésének módosítása és a karcagi Kun-Mediátor-ügy miatt kérte számon.

 • Végül a lakosság fizeti ki a kártalanítást

  2015. április 17., péntek 18:44

  A Hír TV belföldi hírei: A lakosságra háríthatják át a bankok, befektetési vállalkozások a Quaestor-kárrendezésből adódó többletköltségeiket – az OTP elnök-vezérigazgatója szerint.

 • Romagyilkosságok: kollégája késésébe kötött bele az ügyvéd

  2015. április 17., péntek 17:40

  A Hír TV belföldi hírei: Eljárási hibák miatt hatályon kívül helyeztetné a romagyilkosságok ügyében hozott elsőfokú ítéletet az elsőrendű vádlott védője, a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség azonban nem lát okot erre.

 • Stadionok helyett európai béreket – demonstráció a kormány ellen

  2015. április 17., péntek 17:20

  A Hír TV belföldi hírei: Majális helyett a kormány ellen demonstrál civil szervetekkel közösen a Magyar Szakszervezeti Szövetség.

 • Bárándy: Magyarországon nem létezik független közszolgálati média

  2015. április 17., péntek 17:15

  A Hír TV belföldi hírei: A reklámadó büntető jellegét és a független közszolgáltatás hiányát is aggályosnak tartja a Velencei Bizottság – közölték szocialista képviselők, miután az Európa Tanács tanácsadó szervének képviselőivel találkoztak.

 • Csaknem ezeréves maradványokat bontottak le az építkezés miatt Szegeden

  2015. április 17., péntek 17:12

  A Hír TV belföldi hírei: Szeged legkorábbi, közel 1000 éves régészeti maradványainak egy részét is lebontották a dóm fejlesztése miatt. A kormányhivatal szerint szabályosan jártak el, a régészek viszont felháborítónak tartják a döntést, az örökségvédelmi hatóság szerintük a beruházónak kedvezett.

 • Érdemi véleménynyilvánítási lehetőséget követel az LMP

  2015. április 17., péntek 17:01

  A Hír TV belföldi hírei: Érdemi véleménynyilvánítási lehetőséget követel a bodai atomtemető ügyében a pécsieknek és a környéken élőknek az LMP.

 • Szigetvári: A kormány „megszállta” a független intézményeket

  2015. április 17., péntek 17:00

  A Hír TV belföldi hírei: A független ellenőrző intézmények kormányzati felszámolása vezetett az Együtt szerint az uniós fejlesztési források körül kialakult botrányhoz.

 • A forint ellen spekulált a KDNP-s politikus

  2015. április 17., péntek 15:25

  A Hír TV belföldi hírei: A forint ellen spekulált a 2008-as válság előtt a kereszténydemokrata Hargitai János, akinek lánya a Buda-Cash brókerház előzetes letartóztatásban lévő vezérigazgatójának élettársa.

 • Csányi odamondott Lázár Jánosnak

  2015. április 17., péntek 15:15

  A Hír TV belföldi hírei: Élesen bírálta az uniós pénzek kezelését Csányi Sándor.

 • LMP: Lopás nyomait tünteti el a kormány

  2015. április 17., péntek 15:01

  A Hír TV belföldi hírei: Lopás nyomait tünteti el a kormány közpénzből, amikor 145 önkormányzat, csalás miatt jogosulatlannak ítélt és ezért ki nem fizetett uniós játszótér-felújítási támogatását vállalja át – jelentette ki Sallai R. Benedek, az LMP képviselője.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Mi várható a kétharmad után?
Csörte – Mi várható a kétharmad után?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb