A Hír TV belföldi hírei

 • Kilenc hónapot kapott Gyenes Levente

  2014. október 22., szerda 15:30

  A Hír TV belföldi hírei: Folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette miatt kilenc hónap börtönre ítélték Gyömrő polgármesterét első fokon.

 • Részben felfüggesztett fegyház az érdi gázolónak

  2014. október 22., szerda 15:19

  A Hír TV belföldi hírei: Első fokon két és fél év, részben felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte az érdi gázolót a Budaörsi Járásbíróság. A 65 éves nőt halálos közúti baleset gondatlan okozásában mondták ki bűnösnek.

 • Áfacsalások: a kormány is vizsgálta az amerikai cég jelzését

  2014. október 22., szerda 14:20

  A Hír TV belföldi hírei: A kormány is vizsgálta mai ülésén az egyik amerikai növényolajgyártó jelzését az áfacsalásokkal összefüggésben – közölte Varga Mihály.

 • Ökotárs: lezárult a vizsgálat, feljelentést tesz a Kehi

  2014. október 22., szerda 14:06

  A Hír TV belföldi hírei: Térdzoknit és garnélarákot is vettek a civil szervezetek a Norvég Alap pénzéből. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a többi között „hűtlen kezelés és költségvetési csalás” gyanúja miatt tesz feljelentést az Ökotárs Alapítvány tevékenységével összefüggésben.

 • Fellebbezés és újabb bizonyítékok Dombóváron

  2014. október 22., szerda 13:06

  A Hír TV belföldi hírei: Fellebbezett a Fidesz dombóvári szervezete az első fokon elutasított kifogásuk miatt, amit a választás tisztaságával összefüggésben adtak be. A megyei választási bizottságnak legkésőbb csütörtökig kell döntést hoznia. A gyanú szerint szervezett szavazatvásárlás történt, emiatt a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálja az ügyet. A Tolna megyei városban a korábban MSZP-színekben politizáló, most pedig egy civil szervezet színeiben induló Szabó Lóránd 8 százalék különbséggel nyert fideszes kihívójával szemben.

 • A külföldről érkező támogatásokat vizsgáltatná meg a CÖF

  2014. október 22., szerda 12:58

  A Hír TV belföldi hírei: A civil szervezetekről szóló törvény módosítását kezdeményezi a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

 • Gyurcsány: Nem külföldről kell várni a segítséget

  2

  2014. október 22., szerda 12:37

  A Hír TV belföldi hírei: Ahogy 1956-ban, úgy napjainkban sem Amerikától kell várni a szabadság megteremtését – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

 • Itt az eső és a szél

  2014. október 22., szerda 12:24

  A Hír TV belföldi hírei: Viharos szélre, jelentős mennyiségű esőre és lehűlésre lehet ma számítani. Napközben legfeljebb 8–15 fok lehet.

 • Németh: Ez nem lehetőség, hanem kötelezettség

  1

  2014. október 22., szerda 11:24

  A Hír TV belföldi hírei: Az amerikai hatóságoktól mindeddig semmilyen jelzés nem érkezett Magyarországra az állítólagos korrupciós ügyben – Németh Szilárd szerint.

 • Karambol, ammóniaszivárgás, súlyos sérültek az alagútban

  2014. október 22., szerda 10:54

  A Hír TV belföldi hírei: Katasztrófaelhárítási gyakorlatot tartottak az éjszaka az M6-os autópálya egyik alagútjában Bátaszék és Véménd között. Egy kormányrendelet szerint ilyet 4 évente kell tartani.

 • Kisiklott egy személyvonat

  2014. október 22., szerda 07:49

  A Hír TV belföldi hírei: Több mint ötvenen utaztak azon a vasúti szerelvényen, amely kisiklott kedd este Sárvár és Celldömölk között, a Vas megyei Ostffyasszonyfa közelében.

 • Zombor: Nem lesznek kórházbezárások

  2014. október 22., szerda 07:45

  A Hír TV belföldi hírei: Nem lesznek kórházbezárások, és jövőre több pénzhez jut majd az egészségügy – erősítette meg Zombor Gábor a kormány terveit.

 • Feljelentést tett a Jobbik

  2014. október 22., szerda 07:39

  A Hír TV belföldi hírei: Feljelentést tett a rendőrségen a Jobbik – hamis vád gyanúja miatt – az ózdi választási bizonyítékok ügyében.

 • A döntés előtt már egyeztették a paloták értékét?

  1

  2014. október 22., szerda 07:32

  A Hír TV belföldi hírei: Már a képviselő-testület döntése előtt egyeztethették Terézváros MSZP–SZDSZ-es vezetői a világörökségi területen kiárusított Andrássy úti paloták értékét – derült ki a kerület volt lakásgazdálkodási osztályvezetőjének tanúvallomásából.

 • Költségvetési csalás? Térdzoknit és garnélarákot is elszámoltattak

  1

  2014. október 22., szerda 07:15

  A Hír TV belföldi hírei: Költségvetési csalás gyanúját veti fel az Ökotárs elszámolási gyakorlata a Norvég Alap civil pénzeivel kapcsolatban. A támogatások felhasználásának vizsgálatát végző Kehi jelentését ma tárgyalhatja a kormány.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Tovább bonyolódik az amerikai história
Magyarország élőben – Tovább bonyolódik az amerikai história
<iframe id="videoplayer_110773" src="http://video.mno.hu/embed/110773" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb