A Hír TV belföldi hírei

 • Jövő hétre elkészül az alapellátási törvény

  2015. április 20., hétfő 09:13

  A Hír TV belföldi hírei: Május elejére készül el az új alapellátási törvény – mondta az egészségügyi államtitkár a Népszabadságnak.

 • Nem kell aggódnunk a terror miatt, nem fokozzák a készenlétet

  2015. április 20., hétfő 08:05

  A Hír TV belföldi hírei: Nem növekedett Magyarország terrorfenyegetettsége az Iszlám Állam elleni küzdelemben való részvétel miatt – írja a Magyar Nemzet a Belügyminisztériumra hivatkozva.

 • Zsinagóga: nincs bűncselekmény, nem nyomoznak tovább

  2015. április 20., hétfő 07:35

  A Hír TV belföldi hírei: Megszüntette a Nemzeti Nyomozó Iroda a Dohány utcai zsinagóga beléptetőrendszere ügyében indított eljárást – értesült a Magyar Nemzet.

 • Kérdésözön zúdulhat a kormányra

  2015. április 20., hétfő 07:15

  A Hír TV belföldi hírei: A kormányhoz intézhetnek ma kérdéseket a parlamentben.

 • MSZP: haladéktalanul adjanak felmentést a vasárnapi zárva tartás alól

  2015. április 20., hétfő 07:00

  A Hír TV belföldi hírei: A turistáknak nincs szabadnapjuk, ők a nyári vasárnapokon is a szabadságukat töltik. A Balatoni Szövetség a szezon idejére mentességet kért a vasárnapi boltzár alól a kormánytól. Az MSZP nem kéri, hanem követeli a mentesítést.

 • M4-es: nem történt még szerződésbontás

  1

  2015. április 19., 20:40

  A Hír TV belföldi hírei: Egyelőre nem mondta fel a szerződést a kormány az M4-es autópályát építő cégekkel. Így a félkész sztráda őrzéséért és a balesetek megelőzéséért továbbra is az érintett vállalkozások felelnek.

 • Összefognak a kutyás mentők

  2015. április 19., 19:30

  A Hír TV belföldi hírei: Kutyás mentők kötnek együttműködési megállapodást egymással és a Magyar Önkormányzatok Szövetségével a jövő héten, hogy vészhelyzetben a legnagyobb létszámban riaszthatóak legyenek. Egy nemzetközi minősítő versenyen ötven mentőkutya mérte össze tudását Biatorbágyon.

 • Országszerte tüntettek a korrupció ellen

  11

  2015. április 19., 19:05

  A Hír TV belföldi hírei: Összehangolt korrupcióellenes tüntetést tartottak délután a baloldali ellenzéki pártok és civil szervezetek. Közel száz településen rendeztek demonstrációt, a nagyobb városokban országosan ismert politikusok is felszólaltak.

 • MSZP: alkotmányellenes a törvénymódosítás

  1

  2015. április 19., 18:20

  A Hír TV belföldi hírei: Alkotmányellenesnek tartja a földvagyonról szóló törvény módosítását az MSZP.

 • A mérgező anyagok ellenére nem ellenőriznek gyakrabban

  2015. április 19., 18:00

  A Hír TV belföldi hírei: Nem ellenőrzi gyakrabban a paprikákat az Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság a Greenpeace-vizsgálat után. A hivatal illetékese szerint elenyésző a kifogásolt termékek aránya.

 • Megdőlt a részvételi rekord a Vivicittán

  2015. április 19., 17:10

  A Hír TV belföldi hírei: Megdőlt a részvételi csúcs a Vivicittá Városvédő Futáson. Különböző távokon, több mint hetven országból mintegy huszonhatezren álltak rajthoz a Margitszigeten a jubileumi, 30. rendezvényen.

 • Gyurcsány cége ellenőrzi a hazai uniós fejlesztések működését

  1

  2015. április 19., 16:00

  A Hír TV belföldi hírei: Gyurcsány Ferenc cége, az Altus Zrt. ellenőrzi a hazai uniós fejlesztések működését az Európai Bizottság megbízásából. Csepreghy Nándor szerint a politikai függetlenséget hirdető bizottság ezzel hálapénzt ad a volt miniszterelnöknek.

 • Norvég pénzek: hallgatás és terelés

  3

  2015. április 19., 12:04

  A Hír TV belföldi hírei: Csak az Ökotárs Alapítvány igazgatója adott világos választ a kialakult helyzetre. A Hír Televíziónak azt mondta, több fontos pályázat lassan egy éve áll. A Norvég Alapnál több mint 30 milliárd forint ragadt benn.

 • Előkerült a kés is a kőbányai villamoson

  2015. április 19., 12:01

  A Hír TV belföldi hírei: Az ORFK kommunikációs szolgálatának tájékoztatása szerint két férfi vitatkozott össze a X. kerületi Kolozsvári úton egy villamoson, majd egyikük a karján megszúrt egy fővárosi férfit. A késelő a helyszínről elmenekült.

 • Az idén is várja a látogatókat a Balaton első csavargőzöse

  2015. április 19., 11:28

  A Hír TV belföldi hírei: Az idén is várja a látogatókat a Balaton első csavargőzöse Balatonbogláron. A 2012-ben felújított műemlék hajó belsejében gőzhajó-történeti kiállítás látható. A csavargőzös szezonnyitóját hagyományosan együtt ünnepli Balatonboglár és az északi parton szemben található Révfülöp, a csavargőzös ugyanis újkorában a két település között járt.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Zúgolódás a Kisgazda Polgári Egyesületben
Magyarország élőben – Zúgolódás a Kisgazda Polgári Egyesületben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb