A Hír TV belföldi hírei

 • Lázár: A kormány nem akart rémhírt terjeszteni, ezért hallgatott

  5

  2015. március 26., csütörtök 21:33

  A Hír TV belföldi hírei: Lázár János kancelláriaminiszter visszautasította, hogy kormánytagok vagy kormánypárti politikusok is tehetnek a kisbefektetők megkárosításáról. Az ellenzék bizalmatlansági indítványt követel Orbántól.

 • Még nem tudni, hogy indul-e nyomozás Kulcsár Gergely ellen

  2015. március 26., csütörtök 20:25

  A Hír TV belföldi hírei: Ketten is feljelentették holokauszttagadásért a jobbikos Kulcsár Gergelyt. A Központi Nyomozó Főügyészség a beadványokat már elbírálta, de a hatóság nem árulta el, hogy indít-e eljárást. Közben a Gyurcsány-párt egy újabb antiszemita e-mailt hozott nyilvánosságra a radikális politikustól.

 • Letették a Bionikai Innovációs Központ alapkövét

  2015. március 26., csütörtök 18:50

  A Hír TV belföldi hírei: Minden igazi egyetemnek sajátos küldetése a kutatás – jelentette ki Erdő Péter bíboros a Bionikai Innovációs Központ alapkőletételén.

 • A járdára hajtva négy járókelőt ütött el az Erzsébet térnél

  2015. március 26., csütörtök 18:45

  A Hír TV belföldi hírei: Öt fiatal nőt gázolt el egy autós a fővárosi Erzsébet térnél.

 • Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen

  5

  2015. március 26., csütörtök 18:15

  A Hír TV belföldi hírei: A földtörvény miatt indít újabb kötelezettségszegési eljárást az Európai Bizottság Magyarország ellen. A magyar törvény korlátozza a külföldiek tulajdonszerzését, ezért versenytörvényeket sért.

 • Fizethet a jobbikos képviselő a holokauszttagadásért

  1

  2015. március 26., csütörtök 17:25

  A Hír TV belföldi hírei: Pénzbüntetésre ítéltek egy jobbikos önkormányzati képviselőt holokauszttagadásért. Ágoston Tibor tavaly januárban a radikális ellenzéki párt doni áldozatokról tartott megemlékezésén szándékos szóviccel élve – a vádirat szerint – a „hollókamu”, „hollókaszt” kifejezéseket használta.

 • 15 százalékos csökkenés jöhet a szakok számában

  2015. március 26., csütörtök 10:29

  A Hír TV belföldi hírei: 15 százalékkal csökkenhet a szakok száma a felsőoktatásban – írja a Magyar Nemzet, amely úgy tudja: ez is része a felsőoktatás átalakításának.

 • Felmondás: a szakszervezetek jobban védenék a gyermekeseket

  2015. március 26., csütörtök 10:26

  A Hír TV belföldi hírei: Erősítenék a kisgyermekesek felmondási védelmét a munka törvénykönyvében a kormánnyal tárgyaló szakszervezetek – írja a Magyar Nemzet.

 • Orbán nem megy el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére

  3

  2015. március 26., csütörtök 08:59

  A Hír TV belföldi hírei: Levélben jelezte Orbán Viktor, hogy nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén, ahol a szocialisták arról tárgyalnának, katonasága alatt, illetve után írt-e jelentéseket.

 • Kartellgyanú miatt bukhatjuk az uniós támogatást

  2015. március 26., csütörtök 08:55

  A Hír TV belföldi hírei: Kartellgyanú miatt elutasította Brüsszel az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának támogatási kérelmét – tudta meg az Index.

 • Mától élesben mérnek az új traffipaxok

  2015. március 26., csütörtök 08:25

  A Hír TV belföldi hírei: Mától élesben mérnek a rendőrség új traffipaxai, az úgynevezett Véda kamerahálózat első 160 egységét helyezték üzembe.

 • Közmunkások: újabb 50 ezer ember ülhet iskolapadba

  1

  2015. március 26., csütörtök 08:04

  A Hír TV belföldi hírei: Ismét indul nyári képzés a közmunkásoknak: júliustól újabb 50 ezer ember ülhet iskolapadba – tudta meg a Magyar Nemzet a Belügyminisztériumtól.

 • Az LMP szerint ez teljesen elfogadhatatlan

  2015. március 26., csütörtök 07:50

  A Hír TV belföldi hírei: A Lehet Más a Politika folyamatosan keresi annak a lehetőségét, hogy – akár polgári peres eljárással, akár más közigazgatási eljárással – miként lehet visszavonni a földbérletpályázatokkal kapcsolatos döntéseket Sallai Róbert Benedek szerint. Az LMP politikusa Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: a párt kezdeményezi a parlamentben, hogy ne csak a hortobágyi, hanem az összes nemzeti park, valamint a Nemzeti Földalap pályázatai esetében is vizsgálják felül a pályázatokat.

 • Elbukhat a földjavaslat

  2015. március 26., csütörtök 07:41

  A Hír TV belföldi hírei: Elbukhat a földjavaslat – a kormánypártiak is ellenzik a kabinet törvénytervezetét, tudta meg a Magyar Nemzet.

 • Több száz milliárd forintot kaphatnak vissza az adósok

  1

  2015. március 26., csütörtök 07:33

  A Hír TV belföldi hírei: Több száz milliárd forintot kaphatnak vissza az adósok a jegybanki alapkamat csökkenése és a banki elszámoltatás miatt – írja a Magyar Nemzet.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Szijjártóban bízott a Quaestor-vezér
Lapzárta – Szijjártóban bízott a Quaestor-vezér
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb