A Hír TV belföldi hírei

 • Újabb kormányellenes tüntetést tartottak

  2014. november 26., szerda 07:09

  A Hír TV belföldi hírei: A magánnyugdíjpénztárak bezárásának terve adott okot az újabb kormányellenes tüntetésre.

 • Gyertyagyújtással emlékeztek

  2014. november 25., kedd 21:44

  A Hír TV belföldi hírei: Gyertyagyújtással emlékeztek Budapesten a Szovjetunióba hurcolt politikai rabokra és kényszermunkásokra.

 • Csányi útonállóként jellemezte riválisát

  2014. november 25., kedd 21:34

  A Hír TV belföldi hírei: Riválisát és a kormány birtokpolitikáját is bírálta a miniszterelnök jelenlétében Csányi Sándor. Az OTP-vezér, aki egyben mezőgazdasági nagybefektető is, Orbán Viktorral közösen avatta fel a KITE Zrt. új raktárközpontját. A nádudvari céget egy másik milliárdos, a műtrágyagyártással foglalkozó Bige László elől happolta el. Csányi útonállóként jellemezte Bigét, szerinte törvénytelen és egyoldalú szerződéses feltételek kicsikarására használja fel erejét. Az OTP elnöke egyértelművé tette azt is, hogy a nagybirtok visszaszorításával nem ért egyet. A kormány által kívánatosnak tartott birtokarány 80:20 százalék a kis- és középbirtokok javára.

 • Megszavazták a forintosítást és a fair bankokról szóló törvényt

  1

  2014. november 25., kedd 20:30

  A Hír TV belföldi hírei: A Fidesz szerint az árfolyamkockázat megszüntetése kiszámíthatóvá teszi a törlesztőrészleteket.

 • A leértékelt árukra is vonatkozik

  2014. november 25., kedd 20:05

  A Hír TV belföldi hírei: Jelentősen bővült a kötelező jótállás alá eső termékek köre szeptember közepétől. Az új kormányrendelet a leértékelt árukra is vonatkozik. Karácsony közeledtével a különböző hatóságok rendszeresen ellenőrzik a piacokat, a vásárokat és a boltokat.

 • Ezért kapta a támogatásokat államtitkári kinevezése után

  2014. november 25., kedd 19:27

  A Hír TV belföldi hírei: A pályázatok elhúzódó kifizetésével magyarázza, hogy harminckétmillió forintos uniós és állami agrártámogatást kapott Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrárfejlesztési államtitkára.

 • Bíróság előtt a nyelvvizsgamaffia tagjai

  1

  2014. november 25., kedd 18:37

  A Hír TV belföldi hírei: Az ügyészség szerint egyenruhásokat, élsportolókat és egy szappanopera ismert szereplőjét is bizonyítványhoz juttatták különböző nyelvvizsgaközpontok munkatársainak lefizetésével. A tarifa 85 ezer forintnál indult, és 200 ezer felett állt meg. A bűnszervezet vesztét az elbizakodottság okozta.

 • Agyonverték és kútba dobták, most előztesbe kerültek

  2014. november 25., kedd 17:50

  A Hír TV belföldi hírei: Előzetes letartóztatásba helyezte emberölés és más bűncselekmények gyanúja miatt a Kecskeméti Járásbíróság azt a két férfit, aki a gyanú szerint agyonverte és kútba dobta áldozatát Jánoshalmán.

 • Enyhítettek a brutális bántalmazók büntetésén

  2014. november 25., kedd 16:11

  A Hír TV belföldi hírei: Jogerősen tíz év fegyházra, illetve 2 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla azt a Somogy megyei testvérpárt, akik tavaly nyáron brutálisan megverték szomszédaikat. Az orvosszakértői vélemény szerint csak a véletlennek volt köszönhető, hogy az egyik sértett túlélte a bántalmazást.

 • Nemi erőszak: oktatófilmeket kifogásolt az LMP

  2014. november 25., kedd 15:59

  A Hír TV belföldi hírei: Rendőrségi bűnmegelőzési oktatófilmeket kifogásolt a parlamentben az LMP társelnöke a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján.

 • Metrókocsi-felújítás: veszteséges cég nem indulhat

  2014. november 25., kedd 12:33

  A Hír TV belföldi hírei: 65 milliárd forintos tendert írtak ki a 3-as metró szerelvényeinek felújítására.

 • Az egyiket megszurkálták, a másikat lábon lőtték

  2014. november 25., kedd 12:20

  A Hír TV belföldi hírei: Elfogta a rendőrség azt a két férfit, akik öt éve kiraboltak egy teherautót Vácrátóton.

 • Korkedvezményes nyugdíj: lépnek a buszvezetők

  4

  2014. november 25., kedd 11:13

  A Hír TV belföldi hírei: Aláírásgyűjtésbe kezdtek a buszvezetők a korkedvezményes nyugdíj megtartásáért. Az érdekképviseletek már korábban tárgyalást kezdeményeztek az ügyben, azonban nem kaptak választ.

 • Több milliárdos bevétel a Magyar Honvédségnél

  2014. november 25., kedd 11:00

  A Hír TV belföldi hírei: Kétmilliárd forint bevétele volt az utóbbi két évben a Magyar Honvédségnek hadrendből kivont eszközök eladásából – írja a Magyar Nemzet.

 • Kevesebb forrás jut a szociális területre

  4

  2014. november 25., kedd 10:45

  A Hír TV belföldi hírei: Nem kapnak külön forrást az önkormányzatok a szociális támogatások kifizetéséhez, így más területektől kell pénzt elvonjanak – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben - A magánnyugdíjpénztárak miatt tüntetnek
Magyarország élőben - A magánnyugdíjpénztárak miatt tüntetnek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb