A Hír TV belföldi hírei

 • Tóbiás elindul, vállalkozókat is meglátogat

  2015. január 27., kedd 07:33

  A Hír TV belföldi hírei: Országjárásba kezd február második felétől Tóbiás József – erősítette meg a szocialisták sajtóosztálya a Magyar Nemzetnek.

 • Rétvári: Szigorúbb szabályozások kellenek a bevándorláspolitikában

  2015. január 27., kedd 07:20

  A Hír TV belföldi hírei: El kell kerülni, hogy a franciaországihoz hasonló zavargások történjenek Magyarországon, ezért is fontos a bevándorláspolitika szigorúbb szabályozása – mondta a KDNP alelnöke.

 • Vitanapot kezdeményez a Fidesz képviselőcsoportja

  1

  2015. január 27., kedd 06:55

  A Hír TV belföldi hírei: Rogán Antal a köztévében azt is elmondta, hogy bizonyos kérdésekben meg kellene kérdezni a közvéleményt is.

 • Nem tett le a devizahitelesek megmentéséről a Jobbik

  2015. január 26., hétfő 21:25

  A Hír TV belföldi hírei: Tavasszal ismét benyújtja saját javaslatát a devizahitelek rendezéséről a Jobbik – jelentette be a jobboldali ellenzéki párt szakpolitikusa.

 • Lehet fotózni a rendőröket, de a sajtóra van bízva

  1

  2015. január 26., hétfő 18:40

  A Hír TV belföldi hírei: Közérdeklődésre számot tartó tömegrendezvényen nem kell kitakarni az intézkedő egyenruhásokat, ám azt a sajtónak kell mérlegelnie, hogy mi minősül annak. Elvileg a bíróság elé állított politikusokat sem kell eltorzítani.

 • Húsz évet a kapott a barátnőjét meggyilkoló férfi

  2015. január 26., hétfő 18:00

  A Hír TV belföldi hírei: Első fokon húsz év fegyházbüntetést kapott a volt barátnőjét féltékenységből meggyilkoló nyíregyházi férfi. A vádlott elbújt áldozata lakásában, majd amikor a nő hazaért, leteperte és elvágta a nyakát.

 • Földcsuszamlás a Déli pályaudvarnál, napokig is eltarthat a helyreállítás

  2015. január 26., hétfő 16:30

  A Hír TV belföldi hírei: Napokig is eltarthat a közlekedés helyreállítása a Déli pályaudvarnál, ahol a vasúti alagút kelenföldi oldalán megcsúszott egy támfal.

 • Orbán: Ez erkölcsi kötelesség

  2015. január 26., hétfő 15:00

  A Hír TV belföldi hírei: A magyar zsidóság első világháborús áldozatvállalását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök a Kozma utcai zsidó temető első világháborús hősi parcellájának felújítása alkalmából tartott megemlékezésen.

 • Több ezer emberrel indulnak „csatába” Gyurcsányék

  15

  2015. január 26., hétfő 14:18

  A Hír TV belföldi hírei: Több százezer aláírással gyakorolna nyomást a kormányra a Demokratikus Koalíció a boltok vasárnapi zárva tartása ügyében. A DK ma indította országos kampányát, mind a 106 választókerületben aláírásokat gyűjtenek, a párt tájékoztatása szerint több ezer aktivista segíti munkájukat.

 • Bozótvágóval rémisztgette édesanyját, és hogy felgyújtja

  2015. január 26., hétfő 12:29

  A Hír TV belföldi hírei: Nem tett vallomást a bíróságon az a férfi, aki bedrogozva, bozótvágó késsel fenyegette édesanyját, testvérének pedig egy ujját törte el. A 25 éves férfi büntetőpere a vádirat ismertetésével kezdődött meg ma a Pécsi Törvényszéken.

 • Egy autóval köszönte meg a polgármester segítségét?

  2015. január 26., hétfő 12:15

  A Hír TV belföldi hírei: Többmilliós vesztegetés gyanújával nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség Balmazújváros polgármestere, Veres Margit ellen – tudta meg a Blikk.

 • Ezrek állásába kerülhetnek a kórházi átszervezések

  4

  2015. január 26., hétfő 11:44

  A Hír TV belföldi hírei: Nyolc-tízezer ember, orvosok, ápolók, illetve műszaki és adminisztratív dolgozók kerülhetnek utcára a kórházi átszervezések miatt – értesült a Népszabadság.

 • Hegyekben állt a lejárt szavatosságú, romlott hús

  1

  2015. január 26., hétfő 10:16

  A Hír TV belföldi hírei: Több mint három és fél tonna romlott, lejárt szavatosságú húst foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egy fővárosi húskereskedésben.

 • Már csak a hóátfúvások okozhatnak gondot

  2015. január 26., hétfő 09:04

  A Hír TV belföldi hírei: Itthon ma még hófúvás nehezítheti a közlekedést a Dunántúlon, havazás már csak délen fordulhat elő. Amerika keleti államaiban viszont minden idők egyik legnagyobb hóviharára készülnek.

 • Bizottság szervezi meg az emlékévet

  2015. január 26., hétfő 07:19

  A Hír TV belföldi hírei: Bizottságot hoz létre a kormány a Szovjetunióba elhurcoltak emlékévének megszervezéséhez – írja a Magyar Nemzet.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Zöld övezet - Kitörhet-e a székelyföldi vulkán?
Zöld övezet - Kitörhet-e a székelyföldi vulkán?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb