A Hír TV belföldi hírei

 • Lövöldözés Budapesten

  2014. szeptember 29., hétfő 10:56

  A Hír TV belföldi hírei: Kiraboltak két férfit a főváros 17. kerületében. Az áldozatok a támadók után eredtek de, azok tüzet nyitottak rájuk, majd elmenekültek.

 • Jelentősen javulhat a szülők anyagi helyzete

  2014. szeptember 29., hétfő 09:58

  A Hír TV belföldi hírei: A minimálbért kereső szülők jövedelmét is jelentősen növelné, ha a parlament duplájára emelné a kétgyermekeseket megillető családi kedvezményt – írja a Magyar Nemzet.

 • Igazolható, hogy Hagyó Miklós egykori embere a felelős

  2014. szeptember 29., hétfő 09:28

  A Hír TV belföldi hírei: Dokumentumokkal igazolható, hogy Hagyó Miklós egykori embere a felelős Juhász Péter kampányának egy részéért – írja a Magyar Nemzet.

 • Kendermagos aktivistából drogpolitikai szakértő

  2014. szeptember 29., hétfő 08:10

  A Hír TV belföldi hírei: Kendermagos aktivista és az SZDSZ kábítószer-szakértője is volt a TASZ drogpolitikai programvezetője – tudta meg a Magyar Nemzet.

 • Másodszor kapják meg a választók adatait

  2014. szeptember 29., hétfő 07:54

  A Hír TV belföldi hírei: Hétfőn kaphatják meg másodszor a nemzetiségi választáson induló jelölőszervezetek a nemzetiségiként nyilvántartásba vett választók adatait a kampányoláshoz.

 • Nemzeti védőnői szolgálat: hatástanulmányok készülnek

  2014. szeptember 29., hétfő 07:30

  A Hír TV belföldi hírei: Megkezdi a nemzeti védőnői szolgálat felállításához szükséges hatástanulmány kidolgozását az egészségügyért felelős államtitkárság – írja a Magyar Nemzet.

 • Garabits: Nem az én hangom – tagad a lopni tanító baloldali politikus

  2014. szeptember 28., 19:35

  A Hír TV belföldi hírei: Manipulációt sejt az MSZP budapesti elnöke egy leleplezéssel összefüggésben. A szocialisták csak akkor hajlandók elhatárolódni Garabits Károly VII. kerületi önkormányzati képviselőjelölttől, ha bebizonyosodik, hogy valódiak a róla közzétett hangfelvételek.

 • Jövő ősztől veszi fel a versenyt az állam a magáncégekkel

  2014. szeptember 28., 19:14

  A Hír TV belföldi hírei: Először a lakossági energiaszolgáltatásban kezd versenyezni az állam a magáncégekkel. Az első nemzeti közműszolgáltató holding jövő ősztől működhet, a vállalat áramot, gázt és távhőt kínál majd a fogyasztóknak.

 • A Gój Motorosok szerint Szanyi tisztességtelen volt

  5

  2014. szeptember 28., 17:15

  A Hír TV belföldi hírei: Az Európai Parlament kontójára vendégelte meg a Gój Motorosokat a szocialista Szanyi Tibor Brüsszelben. Az ellátás és az ellenzéki politikus viselkedése nem nyerte el a meghívottak tetszését.

 • Az igazmondás híve lett Gyurcsány Ferenc pártja

  1

  2014. szeptember 28., 16:30

  A Hír TV belföldi hírei: 180 fokos fordulat a Gyurcsány-pártban. A Demokratikus Koalíció szóvivője szerint a politikusnak mindig igazat kell mondania, még a kampányban sem lehet hazudni.

 • Orbán: Akadályozzák meg a fajvédő szervezet budapesti konferenciáját

  2014. szeptember 28., 16:25

  A Hír TV belföldi hírei: Orbán Viktor arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy minden törvényes eszközzel akadályozza meg az amerikai székhelyű, fajvédő National Policy Institute jövő hétre tervezett budapesti konferenciáját.

 • Kijelentése miatt kerülhet bajba Ferencz István

  1

  2014. szeptember 28., 13:23

  A Hír TV belföldi hírei: Felelősségre vonhatják párton belül a DK egyik pestszentlőrinci képviselőjelöltjét tegnapi kijelentése után.

 • Kéménybe esett egy férfi

  2014. szeptember 28., 13:03

  A Hír TV belföldi hírei: Egy tizenöt méteres kéménybe esett egy férfi a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kunhegyesen szombat éjjel.

 • Nemcsak az autójában, de a házában is volt az anyagból

  2014. szeptember 28., 12:46

  A Hír TV belföldi hírei: Egy bőröndnyi kábítószert találtak a rendőrök egy budapesti férfi autójában.

 • Varga: Nem lesznek megszorítások

  2014. szeptember 28., 12:15

  A Hír TV belföldi hírei: Nem lesznek megszorítások az állami kiadáscsökkentés miatt, a hiánycél pedig a hadiipar fejlesztése mellett is tartható – mondta a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály szerint a bankok bírni fogják a devizahiteles elszámolás miatti 1000 milliárdos terhet.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Riasztás – Rendőrgázolás
Riasztás – Rendőrgázolás
<iframe id="videoplayer_109012" src="http://video.mno.hu/embed/109012" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb