28 település 283 milliós támogatást kapott

TÁ, 2012. augusztus 22., szerda 19:46, frissítve: szerda 20:08
Augusztusban 28 település összesen 283 millió forint rendkívüli támogatásban részesül – derül ki a kormány honlapjára szerdán felkerült dokumentumból.

E szerint a Belügyminisztérium által 2012-ben településeknek nyújtott vis maior támogatásainak aktuális, hetedik ütemében 22,1 millió forint előlegről, továbbá 4 millió forint védekezéshez és 256,9 millió forint helyreállításhoz kapcsolódó támogatásról született döntés. A belügyminiszter augusztus 21-ei döntésének értelmében a több mint 280 millió forintos vis maior támogatást 11 Baranya megyei, egy Borsod-Abaúj-Zemplén, egy Fejér, egy Győr-Moson-Sopron megyei, öt Komárom-Esztergom, egy Nógrád, három Pest, három Tolna és két Zala megyei település között osztják szét.

A legtöbbet, 72 millió forintot, a Komárom-Esztergom megyei Gyermely kapta ár- és belvízvédelmi létesítményekre. Ugyanezen a címen több mint 57 millió forintot kapott a Pest megyei Tinnye. A 28 település közül a legkevesebbet, 325 ezer forintot a Baranya megyei Gyód kapta, ugyancsak ár- és belvízvédelmi létesítményekre.

Forrás: MTI
hirdetés
21:21
16:05
Vélemény
Az Államtitkárra várva
Velkei Tamás
Végtelenül szégyellem magam. Elöntött a harag, ami méltatlan, és egészségtelen is.
  •  2
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása