Bonyodalmak az autópályákon

KG

2012. augusztus 7., kedd 09:57, frissítve: kedd 12:24

Az M5-ös autópályán baleset miatt teljes útzár van érvényben, míg az M3-as egyik csomópontján egy felborult kamion nehezíti a le- és felhajtást. Az M7-esen kamionok ütköztek.

Felborult egy kamion az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán a hejőkürti lehajtónál kedd reggel. Rutkai-Pogány Ágnes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, a balesetben a kamion sofőrje megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. diszpécsere az MNO-nak elmondta, hogy a baleset az autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a 164-es kilométernél lévő csomópontnál történt. A kamion mentése továbbra is tart, de az autópályán közlekedőket ez nem érinti; csak a fel- és lehajtó forgalmat.

Baleset miatt teljes útzár az M5-ösön

Egy mentőápoló is megsérült az M5-ös autópálya 70-es kilométerénél Szeged felé, miután két személygépkocsi karamboljához riasztották a mentőket, az autópálya ezen szakaszán teljes útzár van – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán egy gázolajat szállító kamion és egy pótkocsis teherautó ütközött össze kedd hajnalban.

Forrás: MTI