Érkeztek bejelentések a pszichológusnő eltűnése ügyében

KG

2012. július 11., szerda 15:38, frissítve: szerda 17:37

Kapott bejelentéseket a pécsi rendőrség a vasárnap hajnalban eltűnt pszichológusa, Bándy Kata keresésének ügyében.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán a távirati iroda érdeklődésére azt mondta: a rendőrséghez érkeztek és érkeznek lakossági bejelentések elektronikus levélben és telefonon Bándy Kata eltűnésével összefüggésben. Hozzátette, hogy ezeket az információkat – csakúgy, mint a keresés során felmerülő adatokat – megvizsgálják, ellenőrzik a keresés során.

Vasárnapra virradóan tűnt el Bándy Kata
Vasárnapra virradóan tűnt el Bándy Kata
Fotó: facebook


A rendőrség kedden, lakossági felhívásában tette közzé Bándy Kata eltűnését. Ebben foglalkozás és munkahely nem szerepelt. Azt írták, hogy a 25 éves nő vasárnap hajnali két órakor egyedül, gyalog indult el egy sörözőtől, otthonába azonban nem érkezett meg.

A rendőrségen dolgozó pszichológus eltűnéséről több pécsi internetes portál is beszámolt. E hírekben az édesapa, Bándy Pál azt mondta: a lánya és barátai szórakozóhelyen ünnepelték egy barátnőjük születésnapját. Az apa szombat este beszélt a lányával telefonon.

Az internetes portálok abból, hogy Bándy Katát a pécsi Király utcában még rögzítették a térfigyelő kamerák, cikkeikben arra következtettek: a nőt mindössze néhány száz méter választotta el attól, hogy a lakásához érjen.

Forrás: MTI