Habonyt is meghallgatná a Jobbik

MTI

2016. március 21., hétfő 18:04

A Jobbik a parlament gazdasági bizottságának ellenőrző albizottságában vizsgálná a letelepedési kötvények ügyét jövő csütörtökön.

Volner János, az albizottság jobbikos elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján célként jelölte meg, hogy az ülésen kiderítsék: kik azok a magánszemélyek, akik több mint 100 milliárd forint nyereséget értek el a „letelepedési kötvény bizniszen”; hogyan lehetséges, hogy őket baráti viszony fűzi vezető fideszes politikusokhoz; valamint hogy jutott-e ebből a pénzből fideszes politikusokhoz vagy magához a Fideszhez.

Milliárdos biznisz

Olvassa el a Magyar Nemzet múlt heti vezércikkét, és így átfogó képet kaphat a letelepedési kötvények körüli kusza ügyekről! Itt pedig a Heti Válasz nyomán arról írtunk, hogy milliárdos pénzcsapok közelébe került a „kormánykedvenc”.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, valamint Habony Árpád mások mellett azért kap meghívást, mert „személyesen érdekeltek” – indokolta az ellenzéki politikus, aki bírálta azt is, hogy a kormánypárt „pénzért árulja a magyarországi letelepedés lehetőségét” külföldieknek.