"Jobban tennék, ha Gyurcsány szakdolgozatát keresnék"

KA, 2012. június 10., 19:53, frissítve: 22:32
A Gyurcsány-párt jobban tenné, ha aktivistáinak minden energiáját inkább Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának előkerítésére fordítaná, hogy végre össze lehessen hasonlítani sógora négy évvel korábbi, azonos című szakdolgozatával – így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a Demokratikus Koalíció (DK) vasárnap, ugyancsak közleményben bejelentett akciójára.

A DK azt közölte: arra kéri azokat, akik elutasítják „a népnyelvben Nemzeti Inzultációként emlegetett akciót, hogy a személyes adataiktól megfosztott Orbán-leveleket” juttassák el hozzájuk. Jelezték: a megsemmisített és újrahasznosított levelekből befolyó összeget a DK jótékony célra ajánlja fel.

A Fidesz szóvivője erre reagálva azt írta, hasznosabb időtöltés lenne, ha a DK-sok inkább pártelnökük, Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának előkerítésére fordítanák energiáikat. „Ez mindenképpen hasznosabb időtöltés lenne, mint az emberek politikai aktivitásának, a közügyekbe való beleszólásnak, az együttkormányzásnak a szándékos akadályozása” – áll Selmeczi közleményében.

Selmeczi vasárnap azt is közölte, hogy Magyarország néhány éven belül olyan ország lesz, ahova vissza akarnak, és vissza fognak jönni a magyar fiatalok. Hangsúlyozta, hogy a kormány gazdaságpolitikájának középpontjában a munkahelyteremtés áll, amit a Fidesz kiemelt nemzeti ügynek tekint, és különösen nagy figyelmet fordít a fiatal munkanélküliek helyzetének megoldására.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tollhegyen
A tinta a régi
Pilhál György
Ígérem, ezután is ugyanabba a „tintába” mártom majd a Tollhegyemet, amelyikbe eddig mártottam.
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 15 db

A hozzászólások mutatása