Kettős gyilkosság: szerelemféltés a háttérben? + Videó

MNO

2011. szeptember 1., csütörtök 10:24

Lelőttek egy ügyvédnőt, és a barátját is megölték a baranyai Romonyán szerda este. A tett elkövetésével a nő élettársát gyanúsítja a rendőrség. Az MTI úgy értesült, hogy a kettős gyilkosság hátterében szerelemféltés áll.
Az MTI csütörtökön úgy értesült, hogy a rendőrséget a bűncselekményről egy szomszéd és a feltételezett elkövető is értesítette. Utóbbi közölte azt is: öngyilkos akar lenni, a rendőrség ügyeletesének azonban sikerült lebeszélnie erről, és szóval tartania addig, amíg a kiérkező rendőrök el nem fogták.

A rendőrségre szerda este tíz órakor érkezett a bejelentés, hogy Romonyán az egyik házból lövéseket hallottak a szomszédok. A helyszínen kiderült, hogy az áldozatok élettársi viszonyban éltek – számolt be a Hír TV tudósítója.

A 35 éves nő nemrég hagyta el korábbi élettársát, aki ebbe nem tudott belenyugodni, ezért úgy döntött, hogy végez volt barátnőjével és annak új barátjával. A férfit még a helyszínen elfogták, aki az egyik pécsi cég vezető beosztású alkalmazottja. Hobbija a sportlövészet, és tettét az engedéllyel tartott fegyverével követte el.

A rendőrség 14 órakor sajtótájékoztatót tart az ügyről.

(HírTV, MTI)