MÁV – jelentős késések

TT, 2012. február 8., szerda 09:46, frissítve: szerda 09:46
Késnek a vonatok műszaki hiba miatt a Budapest–Cegléd–Szeged és a Budapest–Hatvan–Miskolc–Szerencs vonalon, továbbá a Déli pályaudvarról induló és oda érkező járatok is – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

Szatymaz és Balástya között váltóállítási hiba miatt nem járnak a vonatok, emiatt jelentős késések várhatók a Budapest–Szeged vonalon.

Budapest és Szerencs között 10–20 perces késésre kell számítani, mivel Aszód és Tura között síntörés nehezíti a közlekedést.

A Déli pályaudvarról induló és oda érkező vonatok szintén 10–20 percet késnek; váltóállítási problémák miatt a pályaudvar I–V. vágányán nem indítanak és fogadnak vonatokat.

A MÁV szakemberei megkezdték a hibák kijavítását.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása