Megéri az Erzsébet-tábor önkéntesének lenni

NT, 2012. május 24., csütörtök 10:06
Újabb pályázati kiírás jelent meg az Erzsébet-tábor nyári programjainak sorában, ezúttal önkéntes munkára várják felsőoktatásban tanulók és közoktatási intézményben dolgozó pedagógusok jelentkezését.

A pályázatokat június 1-jéig adhatják be; a pályázati adatlap az Erzsébet-tábor honlapján található meg. Az Erzsébet-tábort főként a Balaton partján rendezik meg június 18. és augusztus 25. között.

Az önkéntesek a tábor ideje alatt teljes ellátást és igazolt sikeres munkájuk után turnusonként nettó 20 ezer forintos jutalmat kapnak, cserébe vállalják, hogy a táborhelyen egy turnuson keresztül, azaz hat napon át végzik feladatukat.

Az önkéntes segítők részt vesznek a tábor mindennapi életének megszervezésében, közreműködnek a programok megvalósításában, és felügyelnek a gyermekekre. A pályázó önkénteseknek június 8-án Fonyódligeten felkészítő tréninget tartanak.

A táborokat az étkezési célú Erzsébet-utalványokból származó bevételből finanszírozzák. A pályázatokat a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány egymilliárd forint értékben hirdette meg, a táborokban több tízezer iskolás gyermek üdülhet az idén.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 2 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása