Mesterházy Bikicsunájjal „kergette őrületbe az elvtársakat” + Videó

MNO, 2010. szeptember 4., szombat 12:44, frissítve: szombat 12:44
Fiatalos kampánynyitót tartott az MSZP Salgótarjánban. Mesterházy Attila, a párt elnöke szerint a kormány eddigi tevékenysége a megszegett ígéretek és a demokrácia elleni támadás első száz napja volt. A város MSZP-s polgármesterjelöltje szerint a munkaképes emberek ellenszolgáltatás nélkül nem kaphatnak támogatást.
Tekintse meg a hírTV összeállítását

Volt rap, volt Michael Jackson imitáció és volt Bikicsunáj a szocialisták kampánynyitóján Salgótarjánban. A fiatalos lendületet nem mindenki vette, de a panelházak között azért jól hangzottak Mesterházy összefogásra buzdító szavai. Az MSZP kampánynyitójára több százan voltak kíváncsiak Salgótarjánban.

„Ha segítenem kell a mellettem ülőnek, akkor ezt azért teszem meg, mert tudom, hogy ő is megtenné értem – mondta Mesterházy. Mert igazi bajtársak, harcostársak és – hát manapság sokszor, sokan félnek ettől a szótól, de engedjék meg nekem, hogy kimondjam – elvtársak vagyunk” – tette hozzá. A pártelnök-frakcióvezető a Fidesz-kormány első száz napját értékelve azt mondta: az az elmulasztott lehetőségek és a be nem váltott ígéretek 100 napja volt.

Dóra Ottó, a szocialisták helyi polgármester-jelöltje arról beszélt, hogy támogatják a ténylegesen rászorulókat, úgy gondolja, hogy gyermek és idős ember ellátás nélkül nem maradhat. „Azt is gondolom viszont, hogy munkaképes polgártársaink ellenszolgáltatás nélkül ne kaphassanak támogatást” – tette hozzá.

(hírTV)
hirdetés
hirdetés
Vezércikk
Politikai skizofréniák
Körmendy Zsuzsanna
Ma még a migránskérdés aduász, „mindent visz”. De mi lesz holnap?
Legolvasottabb
Legfrissebb
Riport, háttér, interjú
hirdetés