Ne ijedjenek meg, harci gép köröz majd Budapest felett

NT, 2012. június 14., csütörtök 12:38, frissítve: csütörtök 12:38
Filmforgatás miatt pénteken ismét egy Mi-24-es harci helikopter repül majd Budapest felett – tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium sajtóirodája csütörtökön az MTI-t.

A Bruce Willis főszereplésével a fővárosban készülő Die Hard 5 (Drágább, mint az életed) című film egyik jelenetét pénteken reggel 8 és délután 4 óra között a XV. kerületi Régi Fóti út – Csobogó utca – Csővár utca útvonalon forgatják. A forgatási útvonal közelében a lakosságot zavaró hang- és zajhatásokra lehet számítani, ezért a honvédelmi tárca a környéken élők megértését kéri.

A Die Hard-sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. Mint arról már tájékoztattunk, a Magyar Honvédség egyik harci helikopterének bevetése a fővárosban nem újdonság: közel két héttel ezelőtt már repkedett egy a Duna felett. A pilóta akkor azt mondta, a kijelölt feladat nem jelentett számára komolyabb kihívást egy augusztus 20-ai légi parádénál.

Beszámoltunk arról is, rohamrendőrök, orosz zászlók, kék és piros lufik, köhögő és rohangáló statiszták lepték el június 2-án a budapesti Hősök terét, ahol film egyes jeleneteit forgatták.

Legutóbb Jenson Button autóshow-ja forgatta fel a belvárosi közlekedést.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása