Öngyilkosságot kísérelt meg Karsai József + Videó

WL, 2012. május 25., péntek 10:37, frissítve: péntek 11:33
Öngyilkosságot kísérelt meg csütörtök este Karsai József, Battonya polgármestere, a térség korábbi MSZP-s országgyűlési képviselője – írja a Beol.hu. A portál információi szerint egy búzaföldön talált rá két munkás.

A polgármester csütörtök este a mentőből hívta fel a hírportált, hogy közölje velük a hírt. Bevallása szerint ötven szem gyógyszert vett be. Kalmár Mihály, az Orosházi Városi Kórház főigazgatója péntek délelőtt az MTI-nek elmondta: Karsai József nincs életveszélyben, állapota kielégítő, jelenleg a szakmailag indokolt vizsgálatok folynak.

„Nem tudom elviselni, hogy ártatlanul ítéltek el a bíróságon. Elvették a becsületem. Ilyen világban nem akarok élni” – mondta el Karsai.


A Beol.hu emlékeztet: Simonka György, Pusztaottlaka polgármestere a 2008-as dinnyeblokád kapcsán kényszerítés kísérlete miatt jelentette fel az akkor még MSZP-s országgyűlési képviselő Karsai Józsefet. A battonyai bíróság bűnösnek találta és 1 millió forintra büntette meg a polgármestert.

A Beol.hu felidézi azt is, mikor Karsai József 2011 júniusában éhségsztrájkra készült a kormány politikája ellen tiltakozva, akár az életét is feláldozva, de a demonstráció orvosi utasításra elmaradt.

Forrás: beol.hu/MTI
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vélemény
Jövedelem- és tűréshatárok
Farkas Melinda
Az öregségi nyugdíjminimum alakulásán a legelesettebbek sorsa múlik.
Legolvasottabb
Legfrissebb
Riport, háttér, interjú
hirdetés

Hozzászólások - 26 db

A hozzászólások mutatása