Változik a menetrend

WA, 2012. május 4., péntek 22:07
Pályafelújítási munkák miatt hétfő hajnaltól május 20-a éjfélig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon – közölte a Mávinform pénteken.

A Déli pályaudvar és Kelenföld állomás közötti munkálatok miatt életbe lépő változások érintik több, a Budapest–Székesfehérvár–Gyékényes között közlekedő vonat menetrendjét is, ezért a menetrendkönyvtől eltérően nem áll meg Kelenföld állomáson a Keleti pályaudvarról 10.15-kor Keszthelyre és a 17.05-kor Nagykanizsára induló vonat, továbbá a Nagykanizsáról 7.05-kor és a Keszthelyről 15.35 perckor Budapest irányába induló vonat.

A Mávinform azt javasolja az utasoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális menetrendről az állomásokon kihelyezett hirdetményekről, a MÁVDIREKT 06-40/49-49-49-es telefonszámán, a www.mav-start.hu weboldal Vágányzár menüpontjában vagy az Elvira menetrendi keresőben.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása