Vasárnap ne nagyon menjen a szabadba

KA

2012. július 21., szombat 13:10, frissítve: szombat 14:42

Vasárnap a hidegfront átvonul, hűvös, felhős időre van kilátás, reggel még többfelé, később szórványosan esővel, záporral.

Szombaton a Sátoraljaújhely–Nagykanizsa vonaltól északra, északnyugatra erősen felhős lesz az ég. Ezen belül a Kisalföldön és az Alpokalján ismétlődő jelleggel több helyen, máshol elszórtan fordul elő eső, zápor, kezdetben néhol zivatar is, jelenti a Met.hu.

Délen, délkeleten késő délutánig általában csak kevés felhő valószínű, majd ott is megnövekszik a felhőzet, de csapadék ekkor még csak a Dél-Dunántúlon, esetleg a Dél-Alföldön alakul ki zápor, zivatar formájában. Az északi szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet északon, északnyugaton általában 18, 24, délkeleten 25, 33 fok között alakul. Késő este 14, 22 fok valószínű.

Vasárnap a hidegfront átvonul, hűvös, felhős időre van kilátás, reggel még többfelé, később szórványosan esővel, záporral. Az élénk északi, északkeleti szél a Dunántúlon és északkeleten megerősödik, délután 18-25 fok várható.

Forrás: MNO