Vasárnap ne nagyon menjen a szabadba

KA, 2012. július 21., szombat 13:10, frissítve: szombat 14:42
Vasárnap a hidegfront átvonul, hűvös, felhős időre van kilátás, reggel még többfelé, később szórványosan esővel, záporral.

Szombaton a Sátoraljaújhely–Nagykanizsa vonaltól északra, északnyugatra erősen felhős lesz az ég. Ezen belül a Kisalföldön és az Alpokalján ismétlődő jelleggel több helyen, máshol elszórtan fordul elő eső, zápor, kezdetben néhol zivatar is, jelenti a Met.hu.

Délen, délkeleten késő délutánig általában csak kevés felhő valószínű, majd ott is megnövekszik a felhőzet, de csapadék ekkor még csak a Dél-Dunántúlon, esetleg a Dél-Alföldön alakul ki zápor, zivatar formájában. Az északi szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet északon, északnyugaton általában 18, 24, délkeleten 25, 33 fok között alakul. Késő este 14, 22 fok valószínű.

Vasárnap a hidegfront átvonul, hűvös, felhős időre van kilátás, reggel még többfelé, később szórványosan esővel, záporral. Az élénk északi, északkeleti szél a Dunántúlon és északkeleten megerősödik, délután 18-25 fok várható.

Forrás: MNO
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 2 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása