„Ez kutya kötelessége lett volna Andornak”

LM, 2012. február 22., szerda 12:11, frissítve: szerda 12:11
A Fidesz furcsának és szokatlannak tartja, hogy Andor László magyar biztos nem vett részt az Európai Bizottság ülésén akkor, amikor Magyarország szempontjából a legfontosabb döntést készül meghozni a testület – közölte Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdán az MTI-vel.

Mint ismert, az Európai Bizottság azt javasolta, hogy fagyasszanak be 495 millió euró, Magyarországnak szánt kohéziós támogatási összeget, mert az ország nem teljesítette deficitcsökkentési kötelezettségeit. Bővebben>>>

Az Európai Bizottság szerdai ülésén tárgyalta azt a javaslatot, amellyel a túlzott deficit miatti eljárás keretében az újabb magyar kohéziós támogatások ideiglenes és részleges felfüggesztését kezdeményezhetik.

A kormánypárt szóvivőjének közleménye szerint minden magyar ember joggal várja el a magyar EU-biztostól, hogy ott legyen és felszólaljon a magyar nemzeti érdek szempontjából kulcsfontosságú ügy tárgyalásán.

„Andor Lászlónak kutya kötelessége kiállni Magyarország és a magyar emberek mellett” – hangsúlyozza Selmeczi Gabriella, aki úgy értékeli: ha Andor Lászlónak fontosabb előadást tartani egy szakszervezet rendezvényén, mint részt venni az Európai Bizottság ülésén, ahol Magyarországról döntenek, akkor azt kell mondani, hogy méltatlan a magyar és az európai polgárok bizalmára.

Andor László magyar EU-biztos szerdán nem ment el arra az ülésre, ahol a Magyarországgal szembeni intézkedésekről döntött az EU-bizottság. Mindez minősíthetetlen és elfogadhatatlan egy közpénzből fizetettet tisztviselőtől. Nem véletlen Andor László magatartása, hiszen Gyurcsány Ferenc jelölte erre a tisztségre, megtalálta a zsák a foltját. Ez is a nemzetárulás egyik szocialista formája – vélekedik közleményében a KDNP.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 13 db

A hozzászólások mutatása