Más is megvesztegette a rendőröket?

BL, 2012. július 2., hétfő 13:24, frissítve: hétfő 16:56
Vizsgálja az ügyészség, hogy a rendőri korrupciós ügy miatt letartóztatott tisztek összedolgoztak-e V. Lászlón kívül szervezett bűnözői körökkel – értesült a Blikk című bulvárlap.

A nyomozók arra kíváncsiak, hogy az éjszakai élet ismert alakján kívül más is megvesztegette-e őket, illetve hogy volt-e olyan ügy, ahol emiatt nem intézkedtek. Az őrizetbe vett rendőrök közül kettő a Nemzeti Nyomozó Irodánál dolgozott, és olyan minősített adatokhoz, letartóztatási jegyzőkönyvekhez is hozzáférhettek, amelyek maffiaügyeket érintettek. Az ügyben összesen négy rendőri vezetőt gyanúsítanak azzal, hogy pénzért cserébe védelmet biztosítottak a vállalkozó szórakozóhelyeinek.

Mint arról múlt héten beszámoltunk, adócsalással és más bűncselekményekkel is meggyanúsíthatja az ügyészség V. Lászlót a tőle és az érdekeltségeiben lefoglalt dokumentumok szakértői vizsgálatának befejezése után. A razziázó hatóságok egyébként múlt pénteken már az ötödik budapesti szórakozóhelyet záratták be az ott talált szabálytalanságok miatt.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés