Megölték az eltűntként keresett férfit

WL, 2012. január 31., kedd 22:46, frissítve: kedd 22:46
Megtalálták annak a 47 éves férfinak a holttestét, akit eltűntként kerestek a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói – közölte az MTI-vel kedden késő este a rendőrség.

A férfi eltűnését a fia jelentette be január 14-én. Elmondta, hogy édesapja – aki a tabajdi pálinkafőzdében dolgozott, s annak közelében lakott egy lakókonténerben – január 13-án bement a munkahelyére, majd pénzét, telefonját, kabátját, gyógyszereit hátrahagyva ismeretlen helyre távozott, s azóta nem adott életjelt magáról – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados elmondta: a bejelentést követően a bicskei rendőrkapitányság közigazgatási-hatósági eljárást indított, kiadták a férfi országos körözését, s széles körű adatgyűjtésbe fogtak az eltűnés körülményeinek tisztázására. Több speciális mentőegység – köztük kutyás egység – is kereste az eltűnt férfit. Helikopterről és kis repülőgépről is átnézték Tabajdot és környékét: eredménytelenül.

Kedden dél körül bejelentés érkezett a Bicskei Rendőrkapitányságra, hogy megtalálták a férfi holttestét. A helyszíni szemle során megállapították, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Az ügyben emberölés miatt indított büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya, s kedden délután elfogtak egy férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A bicskei kapitányságra állították elő, majd Székesfehérváron, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon hallgatják ki, és intézkednek a bűnügyi őrizetbe vételéről.

Bővebb információt – tekintettel a nyomozás kezdeti szakaszára – nem adott a rendőrség.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása