„Sokszor nagyon veszélyes körülmények között dolgoznak”

LR, 2011. december 11., 14:20, frissítve: 14:20
Nagycsaládos katonák gyerekeit és a Klauzál Lions Klub által támogatott gyerekeket köszöntött Hende Csaba honvédelmi miniszter vasárnap Budapesten.

A miniszter a gyerekekkel közösen gyújtotta meg az adventi koszorú gyertyáját. Hende Csaba az ünnep apropóján a békéről beszélt és arról, hogy az ünnepségen részt vevő gyerekek szülei a hétköznapokban sokszor nagyon veszélyes körülmények között dolgoznak. Kiemelte azt is, hogy az elmúlt napokban Afganisztánban tett látogatást, és meggyőződött arról: minden ott szolgáló katona jól van s becsülettel teljesíti kötelességét.

Hende Csaba külön köszöntötte az ünnepségen megjelent Lomnici Zoltánt, az Emberi Méltóság Tanácsának elnökét, aki az unokájával ment el a rendezvényre.


A magyarországi Klauzál Lions Klub 1989-től működik. A klub a finnországi Kännelmäki Klub támogatásával jött létre. Kezdetektől a látáskárosultak, a mozgáskorlátozottak támogatása volt a célja. A karitatív tevékenység mellett pénzgyűjtő akciókat is szerveznek, adományokat osztanak. A vasárnapi rendezvényen színielőadással és ajándékkal kedveskedtek a gyerekeknek.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása