Alec Baldwint leszállították a repülőről

BL

2011. december 7., szerda 17:00

Leszállították a New York felé induló repülőgépről Alec Baldwin amerikai színészt a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren, mert mobiltelefonján játszott a felszállás előtt.

Egy utaskísérő ezek után Twitter-üzenetek garmadájának vált céltáblájává, mivel Baldwin dühös kirohanást intézett a mikroblogportálon az eljárás ellen. „Imádja a Words with Friends játékot, annyira, hogy még a gépet is hajlandó volt elhagyni miatta” – mondta a művész szóvivője, Matthew Hiltzik, aki hozzátette, Baldwin végül a következő gépen elutazott New Yorkba.

A színész a Twitternek is megszállottja, már a leszállítását követő pillanatban beszámolt az eseményről: „Egy utaskísérő az Americantől kiebrudalt, mert Words with Friendset játszottam a kapunál álló, mozdulatlan gépen.” Megjegyezte, ez volt az utolsó útja a légitársasággal, annak ellenére, hogy az American Airlines gépein Baldwin sikersorozata, A stúdió rendszeresen szórakoztatja az utasokat.

A céget és a légiutas-kísérőt durvább szavakkal is illette: „ezek utaskísérőt csinálnak az ötvenes évekből itt ragadt katolikus gimnáziumi tornatanárokból”. Az American Airlines röviden csak annyit válaszolt Twitter-üzenetében, hogy vizsgálja az esetet.

A Words With Friends rendkívül szórakoztató, Scrabble-szerű játék, amelyben az ismerősök egymással online versenyeznek, hogy ki tud több szót alkotni adott mennyiségű betűkockából.

Forrás: MTI