Ölt és elhajtott

Keresi a rendőrség a BMW-s gyilkost

MNO, 2016. február 10., szerda 06:49, frissítve: szerda 15:39
Az elkövető késsel támadott áldozatára egy budapesti útkereszteződésben, majd elhajtott. A késelés áldozata belehalt sérüléseibe. A fővárosi rendőrök emberölés gyanúja miatt keresik Bödöcs Norbertet és Günczer Evelint.

A rendőrség információs honlapjára, a Police.hu-ra feltett rendőrségi közlemény szerint a nyomozók a JAX–333 forgalmi rendszámú BMW-t keresik. A közlemény alapján annyi tudható, hogy a jelenlegi adatok szerint kedd este fél kilenc körül a Budapest XVIII., Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél ismeretlen tettes egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. Áldozata belehalt a támadás során szerzett sérülésekbe.

Fotó: Police.hu

A bűncselekménnyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi Bödöcs Norbert 23 éves budapesti lakost.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya kéri, hogy aki a gépkocsiról vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-30/999-7069-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása