Célpont archívum

 • Baloldali roadshow – Célpont (videó)

  2011. április 02., szombat 18:48

  Célpont archívum: Országjáráson az LMP, vidéki roadshow-n az MSZP-frakció. Alkotmányos vita helyett mákfagyi. Mesterházy és Gyurcsány összeborult. Részországgyûlés szoci nyuggerekkel, avagy sok kilométer a semmiért.

 • A nagy kaszálás – Célpont (videó)

  2011. március 26., szombat 12:05

  Célpont archívum: Elhúzódó lelkiismereti harc a Honvédelmi Minisztériumban. A pénz nem a háborúhoz kellett. Hadisarc, visszaosztás, az elõzõ ciklus újabb botrányai.

 • Filmszakadás - Célpont (videó)

  2011. március 18., péntek 21:45

  Célpont archívum: Gengsztermovie-t forgatott a liberális vezetés a Moképnél. Krimibe illõ fordulatok, lenyúlás széles vásznon. Kikockáztuk. Célpontban a filmgyár negatívjai.

 • Balra át! - Célpont (videó)

  2011. március 12., szombat 10:52

  Célpont archívum: Nemcsak a laktanyák õrzését, az üzemeltetést is kiszervezték a szocik alatt.

 • Exkluzív interjú Mayer Mihállyal - Célpont (videó)

  2011. március 05., szombat 10:00

  Célpont archívum: Botrány a pécsi egyházmegyében – csak a hírTV-ben beszélt lemondásának körülményeirõl a pécsi püspök.

 • „Alkalmazkodik vagy kilép” – Célpont (videó)

  2011. február 26., szombat 13:24

  Célpont archívum: Luxusszállóban gyûltek a demokraták. Szoci árulást és fideszes puccsot emlegetett az évértékelõn Gyurcsány. Már sokan kiraknák a pártból, de Fletó még bomlaszt, mielõtt feltámasztja az SZDSZ-t. Célpontban a meg nem értett, számkivetett politikus beszéde.

 • Futkosó – Célpont (videó)

  2011. február 19., szombat 15:41

  Célpont archívum: A dandártábornok a volt honvédelmi miniszterre és bizalmasaira vallott: whiskey-s dobozban kapták a vesztegetési pénzt. Katonadolog. Leleplezõ riport a „hadakat terelõ Juhászról” és a „gengszterszervezetrõl”. Célpontban a feketepénzek útja a miniszteri dolgozószobától a Köztársaság térig.

 • A Célpont robbantott – mégsem ússza meg Juhász? (+videó)

  2011. február 19., szombat 15:09

  Célpont archívum: A legfõbb ügyészhez fordul az elszámoltatási kormánybiztos a Honvédelmi Minisztériumnál történt vesztegetési üggyel kapcsolatban. Budai Gyula azért kéri Polt Pétertõl a nyomozás megindítását Juhász Ferenc ügyében, mert véleménye szerint a kenõpénzek visszaosztásával kapcsolatban a Budai Katonai Ügyészség mulasztást követett el, amikor nem hallgatta meg az ügyben a volt minisztert.

 • Robbant a bomba a Célpontban (videó)

  2011. február 18., péntek 21:42

  Célpont archívum: Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterre és kabinetfõnökére tett terhelõ vallomást a HM-es vesztegetési ügy egyik kulcsfigurája. O. János dandártábornok az ügyészségen azt állította: egyik alkalommal õ is jelen volt, amikor Fapál László államtitkár whiskey-s dobozba csomagolva vitte át a pénzt felettesének.

 • Üllõi úti pálmafák – Célpont (videó)

  2011. február 12., szombat 12:38

  Célpont archívum: Megvezették az önkormányzatot – „offshore lovagok” csapolják a ferencvárosi parkolóautomatákat. Hiába nyomná a féket a fõváros, a kerület inkább padlóig nyomja a gázt. A fideszes polgármester üresben. Célpontban az Üllõi úti pálmafák és a meghonosított „baloldali közlekedés”.

MNO vezető hírek

2

A 15. századra visszaeredeztethető hagyomány, a történelmi foci annyira látványos, mint veszélyes. Tovább

13

Másfél éve már foglalkoztunk a kérdéssel, hogyan szabályos a forgalomba induló kerékpár. Indokolt ezt újra megtenni, van egy szomorú változás is. Tovább

27

Pörneczi Bálint exkluzív fotói a Saul fia alkotóinak cannes-i vörös szőnyeges bevonulásáról, a sajtótájékoztatóról és a tengerpartról. Tovább

28

A civilek a közlekedési infrastruktúra hiányára csak rámutatni tudnak, a hiány pótlása a döntéshozók dolga. Végigtekertünk a Nagykörúton. Tovább