Célpont archívum

 • Baloldali roadshow – Célpont (videó)

  2011. április 02., szombat 18:48

  Célpont archívum: Országjáráson az LMP, vidéki roadshow-n az MSZP-frakció. Alkotmányos vita helyett mákfagyi. Mesterházy és Gyurcsány összeborult. Részországgyûlés szoci nyuggerekkel, avagy sok kilométer a semmiért.

 • A nagy kaszálás – Célpont (videó)

  2011. március 26., szombat 12:05

  Célpont archívum: Elhúzódó lelkiismereti harc a Honvédelmi Minisztériumban. A pénz nem a háborúhoz kellett. Hadisarc, visszaosztás, az elõzõ ciklus újabb botrányai.

 • Filmszakadás - Célpont (videó)

  2011. március 18., péntek 21:45

  Célpont archívum: Gengsztermovie-t forgatott a liberális vezetés a Moképnél. Krimibe illõ fordulatok, lenyúlás széles vásznon. Kikockáztuk. Célpontban a filmgyár negatívjai.

 • Balra át! - Célpont (videó)

  2011. március 12., szombat 10:52

  Célpont archívum: Nemcsak a laktanyák õrzését, az üzemeltetést is kiszervezték a szocik alatt.

 • Exkluzív interjú Mayer Mihállyal - Célpont (videó)

  2011. március 05., szombat 10:00

  Célpont archívum: Botrány a pécsi egyházmegyében – csak a hírTV-ben beszélt lemondásának körülményeirõl a pécsi püspök.

 • „Alkalmazkodik vagy kilép” – Célpont (videó)

  2011. február 26., szombat 13:24

  Célpont archívum: Luxusszállóban gyûltek a demokraták. Szoci árulást és fideszes puccsot emlegetett az évértékelõn Gyurcsány. Már sokan kiraknák a pártból, de Fletó még bomlaszt, mielõtt feltámasztja az SZDSZ-t. Célpontban a meg nem értett, számkivetett politikus beszéde.

 • Futkosó – Célpont (videó)

  2011. február 19., szombat 15:41

  Célpont archívum: A dandártábornok a volt honvédelmi miniszterre és bizalmasaira vallott: whiskey-s dobozban kapták a vesztegetési pénzt. Katonadolog. Leleplezõ riport a „hadakat terelõ Juhászról” és a „gengszterszervezetrõl”. Célpontban a feketepénzek útja a miniszteri dolgozószobától a Köztársaság térig.

 • A Célpont robbantott – mégsem ússza meg Juhász? (+videó)

  2011. február 19., szombat 15:09

  Célpont archívum: A legfõbb ügyészhez fordul az elszámoltatási kormánybiztos a Honvédelmi Minisztériumnál történt vesztegetési üggyel kapcsolatban. Budai Gyula azért kéri Polt Pétertõl a nyomozás megindítását Juhász Ferenc ügyében, mert véleménye szerint a kenõpénzek visszaosztásával kapcsolatban a Budai Katonai Ügyészség mulasztást követett el, amikor nem hallgatta meg az ügyben a volt minisztert.

 • Robbant a bomba a Célpontban (videó)

  2011. február 18., péntek 21:42

  Célpont archívum: Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterre és kabinetfõnökére tett terhelõ vallomást a HM-es vesztegetési ügy egyik kulcsfigurája. O. János dandártábornok az ügyészségen azt állította: egyik alkalommal õ is jelen volt, amikor Fapál László államtitkár whiskey-s dobozba csomagolva vitte át a pénzt felettesének.

 • Üllõi úti pálmafák – Célpont (videó)

  2011. február 12., szombat 12:38

  Célpont archívum: Megvezették az önkormányzatot – „offshore lovagok” csapolják a ferencvárosi parkolóautomatákat. Hiába nyomná a féket a fõváros, a kerület inkább padlóig nyomja a gázt. A fideszes polgármester üresben. Célpontban az Üllõi úti pálmafák és a meghonosított „baloldali közlekedés”.

Hirdetés

MNO vezető hírek

3

„Moszkva megleckéztetése sokba kerül az EU-nak is, hiába, az alapértékek védelméért meg kell küzdeni, még akkor is, ha ezt az álláspontot sok uniós polgár nem tette egészen magáévá.” Tovább

11

Az amerikai elnök egyelőre nem fog élni a jogszabály által ráruházott felhatalmazással. Tovább

Az úszónő az év női sportolója, míg férje és trénere, Shane Tusup az év legjobb edzője lett az sportújságírók választása alapján. Tovább

15

Nemrég érdekes fotó érkezett szerkesztőségünkbe: a kép Józsefvárosban készült, ahol az önkormányzat számos juttatással segíti a rászorulókat. Tovább