Ezt ne! - TOP 10 rákkeltő étel

2012. július 26., csütörtök 12:41, frissítve: csütörtök 12:45
A múlt évben közel másfél millió új rákos megbetegedést prognosztizáltak Amerikában, amelyből 559,650 halálos kimenetelű - az Amerikai Rák Társaság szerint. Ez azt jelenti, hogy több, mint 1,500 ember veszti életét a kór következtében, ami döbbenetes statisztikai adat.

A Rák: 101 Megoldás, hogy megelőzzük a kórt (Cancer: 101 Solutions to a Preventable Epidemic) című könyv szerzői szerint az egyik legfontosabb fegyverünk az étrend megváltoztatása, azaz "egészséges diéta" beiktatása életünkbe. S hogy ez mit is jelent a gyakorlatban?

Íme, a 10 legdurvább étel, amelynek fogyasztását le kell, hogy csökkentsük (vagy akár teljesen el is hagyhatjuk):


1. Minden elszenesedett étel, még a túl sötét pirítós is;

2. A jól átsült vörös húsok. A közepesen vagy kevésbé átsült még hagyján, de a legjobb, ha minél kevesebb vörös húst fogyasztunk!

3. Cukor, mindegy hogy fehér vagy barna;

4. Az erősen sózott, füstölt vagy ecetes ételek a gyomorrák kialakulásában jelentenek magasabb kockázatot

5. Szénsavas/üdítőitalok, amelyek a cukortartalom és a számtalan adalékanyag miatt is kockázati tényezőt jelentenek;

A folytatáshoz kattints.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21
  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25
  26. 26
  27. 27
  28. 28
  29. 29
  30. 30
  31. 31
  32. 32
  33. 33
  34. 34
  35. 35
  36. 36
  37. 37
  38. 38
  39. 39
  40. 40
  41. 41
  42. 42
  43. 43
  44. 44
  45. 45
  46. 46
  47. 47
  48. 48
  49. 49
  50. 50
hirdetés