2014. április 23., Béla napja

Tűz ütött ki a családi házban

TK
Forrás: MTI
2012. január 30., hétfő 11:29
Egy súlyos sérültje van annak a tűznek, amely egy XVIII. kerületi családi házban ütött ki hétfőn – közölte az MTI-vel a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: a Darányi Ignác utcában lévő kétszintes ház földszintjén keletkezett a tűz, amelyhez harminc tűzoltó vonult ki. A ház erkélyéről létrával mentették ki a súlyos sérültet. A férfit a mentők a helyszínen ellátták, majd életveszélyes sérülései miatt kórházba vitték.

A szóvivő közlése szerint a lakhatatlanná vált ingatlanból a tűzoltók egy 11 kilogrammos gázpalackot hoztak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a helyszínre elsőként kiérkező egyik rendőr enyhe füstmérgezést kapott, mialatt egy idős férfit mentett ki az égő házból. A rendőrt már kiengedték a kórházból.

Horváth Katalin Fanni hozzátette: az eddigi vizsgálatok alapján a tűz keletkezését illetően nem zárható ki a szándékosság.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, hogy a helyszínről egy 80 év körüli férfit az Honvédkórház – Állami Egészségügyi Központba szállítottak.

MNO vezető hírek

Mi köze a Vatikánnak az atomhoz? Mekkora apparátussal építette ki a világ egyik legnagyobb diplomáciáját II. János Pál? Tovább

2

A Moody's szerint stabilizálódik a gazdaság helyzete, míg a Raiffeisennél úgy vélik, hogy az év végére 320 forint lehet az euró árfolyama. Tovább

6

Az LMP társelnöke megköszönte Molnár Zsoltnak a kitartó udvarlást a főpolgármester-jelöltséget illetően. Tovább

Az államháztartás központi alrendszerének első három havi hiánya 701,2 milliárd forint lett. Tovább