2015. szeptember 3., Hilda napja

Szirénák harca

Vízágyút is bevetettek a rendőrök ellen + Videó


Forrás: Hír TV
2012. február 10., péntek 18:15
Vízágyút is bevetettek a rendőrök ellen a belga tűzoltók, akik a kormány korkedvezményes nyugdíjreformja ellen tiltakoznak.

A demonstráló tűzoltók szirénázással akarták megzavarni a kabinet ülését. Később vízzel locsolták le a kormány épületét és környékét, a kivezényelt rendőrökre pedig fehér habot fecskendőztek. Belgiumban 65 év a nyugdíjkorhatár, de korkedvezménnyel 58 évesen is nyugdíjba lehet vonulni. A kormány most azt tervezi, hogy a rendvédelmi dolgozók kedvezményes nyugdíjkorhatárát kitolja.

Vízágyút is bevetettek a rendőrök ellen
Vízágyút is bevetettek a rendőrök ellen

Égigérő blog

Gondolatok és aktualitások építészeti és urbanisztikai témában. Hírek, kritikák, elmélkedések. A megjelenő írások tartalom szerint is csoportosításra kerülnek. ARCHÍR: véleménnyel keretezett tudósítások, beszámolók a hazai építészeti közéletről, kiállításokról, eseményekről. COLLSTOKK: építészmérce. Világmegváltó és lírikus építészkritikák érzelmi alapon, komolyan. ARKHÉ TEKTONIKA: töprengés a legnagyobb ívű szakmáról, ami még a kozmosznál is nagyobb dolgokkal dobálózik. ÉPÍTÉSZAKI: hétköznapok építész szemmel, benyomások, tervek, tévedések és bizonyosság.