Bocsánatért esedezik a hűtlen világsztár

TK

2012. július 26., csütörtök 12:16

Kristen Stewart, az Alkonyat filmek sztárja szerdán nyilvánosan kért bocsánatot barátjától és filmbeli partnerétől, Robert Pattinsontól, amiért hűtlen lett hozzá.

A 22 éves színésznő a People magazinhoz eljuttatott közleményében követte meg Pattinsont és vallott neki ismét szerelmet. A bocsánatkérő sorok előtt a celebmagazin Rupert Sanders nyilatkozatát is lehozta, aki a Hófehér és a vadász című filmje forgatása során keveredett rövid szerelmi afférba a főszerepet alakító Stewarttal. A 41 esztendős rendező családjához – feleségéhez és két gyermekéhez – intézett megbánó sorokat.

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Fotó: Europress/AFP


Stewart és Sanders viszonyát a US Weekly legfrissebb száma teregette ki kompromittáló fotókkal alátámasztva. Stewart és Pattinson szerelmeseket alakítanak az Alkonyat filmsorozatban, amelynek utolsó, Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész című epizódja novemberben kerül a mozikba.

Robert Pattinson
Robert Pattinson
Fotó: Europress/AFP


Paul Dergarabedian vezető hollywoodi boxoffice-elemző szerint a filmvásznon kívül zajló szappanopera csupán arra szolgál, hogy ráirányítsa a figyelmet a produkcióra.

Rupert Sanders
Rupert Sanders
Fotó: Europress/AFP

Forrás: MTI